- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.941
Tamam canım sonuç belli zatenafiyet olsun akşam dışında güzel ama zaten sende fazla oldugunun farkındasın
sporlarınada (dünkü sporunda dahil)Luluuu94 i etiketlersen bu şekilde göremeyebilir çünkü
et normalde yasak sebze yerine çorba içtim yeterli geldi midem de almıyor bişi yiyemiyorum zorluyorum kendimibana çok az geldi canım et sebze salata yok
bozmam inşallah pazar tekim cumartesi çalışıyorum eşimle denk gelmicez ordan yırtacamOo süper eksin var kuzum sakin bozma haftasonuda
Tamam canım sonuç belli zaten
bitter candır ya bitter dışında yemiyorum uzun süredir alıştım belki de ..Ben geçen %80 aldım çok acı geldi
Tekken daha cok sıkılıp yiyom ben ters tepiyo bendeet normalde yasak sebze yerine çorba içtim yeterli geldi midem de almıyor bişi yiyemiyorum zorluyorum kendimi
bozmam inşallah pazar tekim cumartesi çalışıyorum eşimle denk gelmicez ordan yırtacam
bekliyoruz canım ama iç açıcı değil dilekçe incelenecekmiş bakalım süreç nasıl olacak
çok iyi menün canımmunter demisken bende menümü yazayim
Ac karbina 2 bardak limonlu su
Sabah:
1 yumurta
1 dilim ananas
1 dilim peynir
Bol maydanoz
10 badem
Ara:
Yesilcay + 2 gun kurusu
Oglen:
6 yk Kabak yemegi
Yogurt
1 dilim kepek ekmegi
Ara:
Tall latte
Aksam :
5 yk etli nohut
Salata
1 dilim ekmek yerim
Ara:
1 elma
Kizlar bugun bi cay yaptim kendime
Bi diyetisyenin onerdigi bi cay faydasi olursa sizede soylerim
Eskiden bitter dışında çikolata sevmezdim ama simdi sütlü çikolataya bayiliyom yeme zevklerim hep degisiyobitter candır ya bitter dışında yemiyorum uzun süredir alıştım belki de ..
bu arada karbonhidrat yasağımı bugüne çektim yarına faydası olsun diye
çok iyi menün canım
bende spor takımına girebilir miyim17-21 Şubat spor yarışması....
DOMATESLER
Luluuu94 :95+0+160+80
Favelayn :
munter :38+47,5+72+18
orkide1453 :30+6
Buki_89 :28+28+40
A aaadddaaa :
PATATESLER
@selcanmehmetcan :30
UMEYYE :18+8
SchonerDuft :28+22+6
SekerPancarii :25+56
@GamzeK17 :
tugbaFB :53+69
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....
Kaybeden takım 1 gün şeker orucu yapacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü...
Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak
Süper canımbitter candır ya bitter dışında yemiyorum uzun süredir alıştım belki de ..
bu arada karbonhidrat yasağımı bugüne çektim yarına faydası olsun diye
Tabikibende spor takımına girebilir miyim
bnde cok begeniyorum yanina da kahve ile inanlmaz guzel hatta simdi yuzde 99 olaninida alip deneyecegimhayır onun tadı çok güzel direk krizi de kesiyor bende % 90 % 70 olanından alıyorum bitteri
insallah cok guzel olcak takimizkızlar bikaç haftaya yeniler de listeye gircek ve takımı üst sıralara taşıyacağımıza inanıyorum haftaya cuma hepimiz eksi çıkalım ve listeyi sallayalaım kızlar bu haftasonu lütfen kimse kaçamak yapmasın ben malum şeker orucundayım istesem de yapamam köyde yürüyüş yapcam
bnde oleydim zatem hep o yuzden kilo aldim yalnizligimin acisini onlardan cikardim :) yiyecekkerden yaniTekken daha cok sıkılıp yiyom ben ters tepiyo bende
İyi sayılır kuzum cok sinirli ve tahammülsüzüm bu aralar eşim de öyle ondan gerginim sanirim
temizlik yapma planım var mutfak cam ve balkonu temizlerim sonra sahile inip yürüyüş yparım diyorum o zaman ters tepmez sanırımTekken daha cok sıkılıp yiyom ben ters tepiyo bende
umarım ya sıkıntıya düştük askıda kaldı işlemler ama devlete karşı gücün her zaman zayıftır ..inşallah çözülür sıkıntınız canım
ona katılıyorum mesela bu ara ben sürekli tuzlu şeyler seviyorum şeker aklıma gelmiyor çaya şeker bile atmamaya başladım . ama çikolatanın her türlüsü candır yine deEskiden bitter dışında çikolata sevmezdim ama simdi sütlü çikolataya bayiliyom yeme zevklerim hep degisiyo
yüzün altında kimler kaldı onlara günlük ceza verilecek canısı biraz zorlıcaklar ki sıkılaşsınlar fit hatun olsunKızlardomateslerim minnaklarım
Kazandınız tebrikler
Haftaya da aynı performans bekliyorum
munter
Favelayn
orkide1453
A aaadddaaa
Buki_89
Patatesler
Üzgünümşeker orucu zaten oruçtayız aynen devam UMEYYE ve SekerPancarii dahil
Lütfen hassasiyet gösterelim
N Nehir60 istersen senide alalım
3 kızı var ablamın. Hepimiz diyoruz boşan diye ama 3 kızla nereye sığınacağım diyor. Annemle babam arkandayız diyorlar ama kurulu bir düzen var 26 yıllık evli çocuklar razı değiller. En büyüğü istanbulda okuyor. Annesinin arkasında ama diğerleri küçük olduğu için anlamıyorlar. Kuzum üniversitede okuyor bir taraftan çalışıyor. Çok üzülüyorum haline. Akşam geç saatlere kadar istanbul gibi yerde tek başına.Tatlı krizin geldiğinde tarçınlı süt iç ya da minik kare bitteri damağına yapıştır.
Allah korusun canım ya boşan demek zordurda boşansa daha iyi olmazmiydi
Off ilk kez gittik o da şak diye aradılar gelin diye kadın da hazırlıksız da böyle seylere de önem vermem gerçi güler yüz yeter bana sukurde hoş insanlardı . Yemekte kadın sadece börek yapmış yemezsem kadın bozulurdu diye yedimüstüne de sumo squat plank mekik yapayım zumba yapayım yatayım dedim ama sumodan ayaklarım kilitlendi yatak odasına zor yürüdüm
bnde cok begeniyorum yanina da kahve ile inanlmaz guzel hatta simdi yuzde 99 olaninida alip deneyecegim
Zaten ev kadinlari bu yuzden kilo aliyo bence evde sıkıldıkça yemek geliyo aklabnde cok begeniyorum yanina da kahve ile inanlmaz guzel hatta simdi yuzde 99 olaninida alip deneyecegim
insallah cok guzel olcak takimiz
bnde oleydim zatem hep o yuzden kilo aldim yalnizligimin acisini onlardan cikardim :) yiyecekkerden yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?