Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

et normalde yasak sebze yerine çorba içtim yeterli geldi midem de almıyor bişi yiyemiyorum zorluyorum kendimi

bozmam inşallah pazar tekim cumartesi çalışıyorum eşimle denk gelmicez ordan yırtacam
Tekken daha cok sıkılıp yiyom ben ters tepiyo bende

çok iyi menün canım

bitter candır ya bitter dışında yemiyorum uzun süredir alıştım belki de ..
bu arada karbonhidrat yasağımı bugüne çektim yarına faydası olsun diye
Eskiden bitter dışında çikolata sevmezdim ama simdi sütlü çikolataya bayiliyom yeme zevklerim hep degisiyo

bende spor takımına girebilir miyim

hayır onun tadı çok güzel direk krizi de kesiyor bende % 90 % 70 olanından alıyorum bitteri
bnde cok begeniyorum yanina da kahve ile inanlmaz guzel hatta simdi yuzde 99 olaninida alip deneyecegim

insallah cok guzel olcak takimiz

bnde oleydim zatem hep o yuzden kilo aldim yalnizligimin acisini onlardan cikardim :) yiyecekkerden yani

temizlik yapma planım var mutfak cam ve balkonu temizlerim sonra sahile inip yürüyüş yparım diyorum o zaman ters tepmez sanırım
inşallah çözülür sıkıntınız canım
umarım ya sıkıntıya düştük askıda kaldı işlemler ama devlete karşı gücün her zaman zayıftır ..

Eskiden bitter dışında çikolata sevmezdim ama simdi sütlü çikolataya bayiliyom yeme zevklerim hep degisiyo
ona katılıyorum mesela bu ara ben sürekli tuzlu şeyler seviyorum şeker aklıma gelmiyor çaya şeker bile atmamaya başladım . ama çikolatanın her türlüsü candır yine de neler yiyon sen söle bakim

yüzün altında kimler kaldı onlara günlük ceza verilecek canısı biraz zorlıcaklar ki sıkılaşsınlar fit hatun olsun

3 kızı var ablamın. Hepimiz diyoruz boşan diye ama 3 kızla nereye sığınacağım diyor. Annemle babam arkandayız diyorlar ama kurulu bir düzen var 26 yıllık evli çocuklar razı değiller. En büyüğü istanbulda okuyor. Annesinin arkasında ama diğerleri küçük olduğu için anlamıyorlar. Kuzum üniversitede okuyor bir taraftan çalışıyor. Çok üzülüyorum haline. Akşam geç saatlere kadar istanbul gibi yerde tek başına.

bnde cok begeniyorum yanina da kahve ile inanlmaz guzel hatta simdi yuzde 99 olaninida alip deneyecegim

insallah cok guzel olcak takimiz

bnde oleydim zatem hep o yuzden kilo aldim yalnizligimin acisini onlardan cikardim :) yiyecekkerden yani
Zaten ev kadinlari bu yuzden kilo aliyo bence evde sıkıldıkça yemek geliyo akla ben 3 senedir kilomu koruyorum şükür arada çıkışlar olsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…