Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gayet güzel canım menün

İyi sayılır kuzum cok sinirli ve tahammülsüzüm bu aralar eşim de öyle ondan gerginim sanirim
Sen napiyosun cezamiz seker orucu mu bu hafta meyve serbest mi
Bir günlük canım zaten meyve serbest ama bir porsiyon ye sadece
Ben sana ne dedim

Onada bakacağım canım birazdan az işim var şimdi

Süper canım
Belkide ben ilk defa yediğim için öyle gelmiştir
ilk zamanlar bnde öyleydim zorla yiyordum sonra alıştım ama çikolata candır
bnde cok begeniyorum yanina da kahve ile inanlmaz guzel hatta simdi yuzde 99 olaninida alip deneyecegim

insallah cok guzel olcak takimiz

bnde oleydim zatem hep o yuzden kilo aldim yalnizligimin acisini onlardan cikardim :) yiyecekkerden yani
spor listesine girmek ister misin ?
99 u görmedim sanırım görürsem bende denemek isterim ama şeker orucuna başlarsam yiyemem .

Ayy benimde bi heryeri elden gecirme vaktim geldi bahar temizligi bekliyi
Ayy dogru düzgün bisi yemiyom atıştırıyo gibiyim ac bi şekilde sofraya oturuyom biraz yeyince istahim kesiliyo birakiyom kilo almiyom duzensiz yedigim icin vermiyom da

Sabah ekmeklerin yerine 2 yumurta olabilirdi bence aksamda börek olmamış bence cumaya yaklaşırken.afiyet olsun

İyi sayılır kuzum cok sinirli ve tahammülsüzüm bu aralar eşim de öyle ondan gerginim sanirim
Sen napiyosun cezamiz seker orucu mu bu hafta meyve serbest mi
bnde seker orucunu meyveli mi meyvesiz mi yapiyorsunuz merak ettim

ay cok hossun cnm ya:)

Zaten ev kadinlari bu yuzden kilo aliyo bence evde sıkıldıkça yemek geliyo akla ben 3 senedir kilomu koruyorum şükür arada çıkışlar olsa da
evet haklisin butun gun okulda aclik yok bisy yok ama eve gelince basliyor hersey biz dogu gorevi yapiyoruz esim daha dgrusu o yuzden burda cok yalniz hissediyorum yanimda sevdiklerim olunca hic yemiuorum mesela bir de calismasam baya bir alirdim hos yine aldim cnku burada yemekler guzel ve insanlar sna surekli zayifsin ye diorlar cok tatlilar o yuzden kendimi de sisman hissedemedim ta ki 12 kiko alana kadar

Ama böyle cocuklarin psikolojisi daha bozuk olur evet cok zor yuva bozmak ama o es bu rahatligi haketmiyo kimseye eziyet etmeye hakki yok kimsenin olan kadina cocuklara oluyo ama ablanin esi kurulu bi duzende hayatini cok da guzel yasamaya devam ediyo

bende spor takımına girebilir miyim
nehir sen patateslere gel
Burdayım kuzum

ilk zamanlar bnde öyleydim zorla yiyordum sonra alıştım ama çikolata candır

spor listesine girmek ister misin ?
99 u görmedim sanırım görürsem bende denemek isterim ama şeker orucuna başlarsam yiyemem .
evet isterim cnm girdim dun hatta dun kardiyo yapmistim paylastim da sanirim bu iki gun tatilmis sporda

akşam çok fena canım 3 lahmacun çok fazla

Bu tarifi bende denicegim inş çok guzele benziyor hem kolaymis Sağol. .

kaptinn tamamdir bu hafta bocaladm sanki birazda hastaydm dikkat edemedm ama suan iyiyim bugun yürüyüş ve spor planlarm var insallah yarına birazda olsa eksi cikarm
hadi bakalım yarın güzel bi eksiyle gel listeye gir

Canım %90 acı gelmiyor mu
diyette hergün 3-4 parçaya kadar serbestti yalnış hatırlamıyorsam

Çok sevindim oleyyy

nehir cnm sen başlangıc kilonu ve hatırlıyosan başlangıc tarıhını tekrar yazabilir misin uzun süre gelmeyince silmiştm bilgilerini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…