- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.961
gayet güzel canım menünEmziren anne menüsü
9:00
Közlenmiş patlıcan biber (Yumurtalı)
Bir dilim t.b ekmek
Çökelek
5zeytin
1tk tahin pekmez
1tk fıstık ezmesi şekersiz
11:10
1muz
2tk fıstık ezmesi
12:45
Eltinin küçük çocukları kırdıkları bademden ağzıma tıkıştırdılar 5-6 tane
14:15
Patates salatası (en fazla 3/4 patates yemişiin)
Bol yoğurt
1-2 kaşık çökelek
19:10
3-4kaşık şehriye çorbası (kv dedeydik yemediğim belli olmasın diye az az aldım)
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt
Bitki çayı ve bir avuç çiğ fıstık
Kefir bağırsakları calistiriyormuben aylardır çekiyordum kefirden midir bilmem şeker orucuna başladığımdan beri akşamları çıkabiliyorum
öğlen çok az geldi onun dışında güzelSabah
2 haşlanmış yumurta
KremPeynir
5Zeytin
2Domates2 salatalik
Öğlen
Yeşil çay
Yarım elma
Akşam
Fırında Balık fileto (1 balığın yarısını yedim)
Bol yeşil salata
Çay
Bir günlük canım zaten meyve serbest ama bir porsiyon ye sadeceİyi sayılır kuzum cok sinirli ve tahammülsüzüm bu aralar eşim de öyle ondan gerginim sanirim
Sen napiyosuncezamiz seker orucu mu bu hafta meyve serbest mi
Onada bakacağım canım birazdan az işim var şimditemizlik yapma planım var mutfak cam ve balkonu temizlerim sonra sahile inip yürüyüş yparım diyorum o zaman ters tepmez sanırım
umarım ya sıkıntıya düştük askıda kaldı işlemler ama devlete karşı gücün her zaman zayıftır ..
ona katılıyorum mesela bu ara ben sürekli tuzlu şeyler seviyorum şeker aklıma gelmiyor çaya şeker bile atmamaya başladım . ama çikolatanın her türlüsü candır yine deneler yiyon sen söle bakim
yüzün altında kimler kaldı onlara günlük ceza verilecek canısı biraz zorlıcaklar ki sıkılaşsınlar fit hatun olsun
ilk zamanlar bnde öyleydim zorla yiyordum sonra alıştım ama çikolata candırSüper canım
Belkide ben ilk defa yediğim için öyle gelmiştir
spor listesine girmek ister misin ?bnde cok begeniyorum yanina da kahve ile inanlmaz guzel hatta simdi yuzde 99 olaninida alip deneyecegim
insallah cok guzel olcak takimiz
bnde oleydim zatem hep o yuzden kilo aldim yalnizligimin acisini onlardan cikardim :) yiyecekkerden yani
Ayy benimde bi heryeri elden gecirme vaktim geldi bahar temizligi bekliyitemizlik yapma planım var mutfak cam ve balkonu temizlerim sonra sahile inip yürüyüş yparım diyorum o zaman ters tepmez sanırım
umarım ya sıkıntıya düştük askıda kaldı işlemler ama devlete karşı gücün her zaman zayıftır ..
ona katılıyorum mesela bu ara ben sürekli tuzlu şeyler seviyorum şeker aklıma gelmiyor çaya şeker bile atmamaya başladım . ama çikolatanın her türlüsü candır yine deneler yiyon sen söle bakim
yüzün altında kimler kaldı onlara günlük ceza verilecek canısı biraz zorlıcaklar ki sıkılaşsınlar fit hatun olsun
Sabah ekmeklerin yerine 2 yumurta olabilirdi bence aksamda börek olmamış bence cumaya yaklaşırken.afiyet olsungünaydın kızlar dünkü yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim hindi füme yeşil çay
ara 1 fincan sütlü kahve
öğle 1 kase çorba 1 porsiyon fırında tavuk 1 yk garnitür salata
ara 1 porsiyon meyve 1/2 kase yoğurt
akşam 1.5 tane şinitzel 1 dilim börek yoğurt 2 yk acı sos
akşam çok oldu farkındayım kızlar evin perdeleriyle uğraşıyorum onun için eşim hazırladı
su 3 lt
spor 45 dk tempolu yürüyüş 18 puan
Bravo ne diyimLuluuu94 bana bitter cok guzel geliyor cnm ne kadar kakao o kadar iyi benm icin kahveyle de suoer oluyor smdi insallah yuzde 99 olani deneyecegim bakalim:)
Yarin yapiyim ben bugun sabah tost yedim bi parca beyaz ekmekli temem miBir günlük canım zaten meyve serbest ama bir porsiyon ye sadece
Ben sana ne dedim
Onada bakacağım canım birazdan az işim var şimdi
bnde seker orucunu meyveli mi meyvesiz mi yapiyorsunuz merak ettimİyi sayılır kuzum cok sinirli ve tahammülsüzüm bu aralar eşim de öyle ondan gerginim sanirim
Sen napiyosuncezamiz seker orucu mu bu hafta meyve serbest mi
ay cok hossun cnm ya:)
evet haklisin butun gun okulda aclik yok bisy yok ama eve gelince basliyor hersey biz dogu gorevi yapiyoruz esim daha dgrusu o yuzden burda cok yalniz hissediyorum yanimda sevdiklerim olunca hic yemiuorum mesela bir de calismasam baya bir alirdim hos yine aldim cnku burada yemekler guzel ve insanlar sna surekli zayifsin ye diorlar cok tatlilar o yuzden kendimi de sisman hissedemedim ta ki 12 kiko alana kadarZaten ev kadinlari bu yuzden kilo aliyo bence evde sıkıldıkça yemek geliyo aklaben 3 senedir kilomu koruyorum şükür arada çıkışlar olsa da
akşamları çok giremiyorum canım eve internet cumartesi bağlanacak telefonda çok zor çekiyo
Hee ele tabiYarin yapiyim ben bugun sabah tost yedim bi parca beyaz ekmekli temem mioyle mi dersin
Ama böyle cocuklarin psikolojisi daha bozuk olur3 kızı var ablamın. Hepimiz diyoruz boşan diye ama 3 kızla nereye sığınacağım diyor. Annemle babam arkandayız diyorlar ama kurulu bir düzen var 26 yıllık evli çocuklar razı değiller. En büyüğü istanbulda okuyor. Annesinin arkasında ama diğerleri küçük olduğu için anlamıyorlar. Kuzum üniversitede okuyor bir taraftan çalışıyor. Çok üzülüyorum haline. Akşam geç saatlere kadar istanbul gibi yerde tek başına.
nehir sen patateslere gelbende spor takımına girebilir miyim
Burdayım kuzumgünaydın kızlar
bizSekerPancarii yla sorunu çözdük sayılır. herkesin dediğine göre yanlış anlaşılma olmuş sanırım neyse işte ters günümüzdeymişiz dememk ki
yeni kaptanınız bnm yardımcılarım @poncikbirgelincik veSchonerDuft olacak bi süre disiplinli gidicez cünkü takım fazlasıyla dagıldı zaten bu yüzden cıktı bu sorunlar da
Luluuu94 canım SchonerDuft kacamak cezalarına bakıcak yani sana su kişi kacamak yapmış sporundan su kadar dk düş diyebilir onu dikkate alırsın ama sanırım başka ceza planları da var he bide kacamak cezası olan sporları listeye ekleme
@orkide1453 hafta ya listeye dönüyo musun ?
UMEYYE internetin yenilendi mi aktif misin artık ?
kızlar kafasına bişey takılan sorsun
@Favelayn
@munter
UMEYYE
@orkide1453
@06Derya
@tgb1907
A aaadddaaa
GamzeK17
BitmeyenUmidim
evet isterim cnm girdim dun hatta dun kardiyo yapmistim paylastim da sanirim bu iki gun tatilmis spordailk zamanlar bnde öyleydim zorla yiyordum sonra alıştım ama çikolata candır
spor listesine girmek ister misin ?
99 u görmedim sanırım görürsem bende denemek isterim ama şeker orucuna başlarsam yiyemem.
akşam çok fena canım 3 lahmacun çok fazlaMenüm
Sabah
Soğanlı omlet 2 yumurtayla
1 kk Peynir
7 zeytin
1 domates
Maydonoz
Közlenmiş biber
Ara
1 havuç
Yarım bardak muzlu süt
1 çatal tahin helvası
1 çatal çikolata krizdeyim
Akşam
3 lahmacun
2 bardak ayran
Maydonoz, domates, turp
Ara
2 kase hoşaf
1 badem şekeri
Bu tarifi bende denicegim inş çok guzele benziyor hem kolaymis Sağol. .@munter
Yeşil mercimekler tencerenin içerisine konulup, üzerine sıcak su ilave edilerek 5 dakika haşlanır.
Mercimek, çok ezilmemeli hafif diri kalmalıdır.
Kuskus makarnası da ayrı bir tencerenin içerisinde, makarna haşlar gibi haşlanır.
Dereotu, maydanoz ve soğanlar ince olacak şekilde kıyılır.
Haşlanmış mercimek ve kuskus, suları süzülerek karıştırma kabının içerisine alınır.
Üzerine doğranmış yeşillikler ve soğan ilave edilerek güzelce harmanlanır.
Servis edilmeden önce tuz, limonsuyu ve zeytinyağı ilave edilerek, karıştırılıp servis edilir.
Canim sıkkındi bugun elimin yarisi kadar tost yidim sabah 7 bucukda kahveylenHee ele tabi
Demek beyaz ekmek hatam buğdaya ihanet ha
hadi bakalım yarın güzel bi eksiyle gel listeye girkaptinn tamamdir bu hafta bocaladm sanki birazda hastaydm dikkat edemedm ama suan iyiyim bugun yürüyüş ve spor planlarm var insallah yarına birazda olsa eksi cikarm
Canım %90 acı gelmiyor mu
diyette hergün 3-4 parçaya kadar serbestti yalnış hatırlamıyorsam
Çok sevindim oleyyy
nehir cnm sen başlangıc kilonu ve hatırlıyosan başlangıc tarıhını tekrar yazabilir misin uzun süre gelmeyince silmiştm bilgilerini degünaydın kızlar dünkü yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim hindi füme yeşil çay
ara 1 fincan sütlü kahve
öğle 1 kase çorba 1 porsiyon fırında tavuk 1 yk garnitür salata
ara 1 porsiyon meyve 1/2 kase yoğurt
akşam 1.5 tane şinitzel 1 dilim börek yoğurt 2 yk acı sos
akşam çok oldu farkındayım kızlar evin perdeleriyle uğraşıyorum onun için eşim hazırladı
su 3 lt
spor 45 dk tempolu yürüyüş 18 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?