- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.381
günaydın kızlar,sabah kahvaltım 1 bardak yağsız süte 4 yemek kaşığı k-flakes yedim birazdan 5i1 yerde çayımı içicem.......
kızlar su topiğe bir bakın telkinle kilo veriyormuşuz. ama bu akarsu sesini günde en az 6 saat dinlemeliymişiz bide 21 gün devam etmemiz gerekiyormuş. ben indirdim ama günde 6 saat fazla ya :44:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lonuza-ulasmak-icin-telkinli-ses-dosyasi.html
ben böyle bişeyi daha önce indirmiştim, klasik müziğin altına zayıflama için motivasyon sözleri koymuşlar biz duymadığımız zannediyoruz ama beyin duyuyor ve motive oluyormuş, ben de çok etkili olmadı çünkü dinleyemedim, klasik müzik sinirlerimi bozuyo, koysalardı ismail yk'nın şarkılarının altına daha bi enerji dolardım
bu arada su sesi de açık hava etkisi yapıp iştahını açmasın
slm kızlar ben ölüyorum :85:
benim adetim kolay geçerdi ağrı olmaz ama üşütünce çok kötü oluyorum. şimdide öyleyim. üşüttüğüm için çok kötü adet sancım var. duramıyorum
kahvaltı
bir bardak şekersiz yeşil çay
bir dilim kepek ekmeği
yarım kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
biber
saat 10 da yarım elma zor yedim
saa12 de bir elma
ne oldu kızlar nazaramı geldik herkesler hasta..............
emidaf benimde 10 yıl önce olmuştu bi ara,sbmd krem kullanmıştım nemlendirici sadece o iyi gelmişti.............anladın markayı demi hahahah...............
canım benim geçmiş olsunn bu ay herkes nie böyle oldu yaa :44::44:
ne oldu kızlar nazaramı geldik herkesler hasta..............
emidaf benimde 10 yıl önce olmuştu bi ara,sbmd krem kullanmıştım nemlendirici sadece o iyi gelmişti.............anladın markayı demi hahahah...............
canım anlamaz olurmuyum anladım markayııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?