- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.401
aslı gelmiş gördüm gördümm :81::81::81:
hoş geldin kaptan nasıl oldun halaa sancın warmı:97:
yine kimsecikler yokkk
öğle yemeğimi paylaşıyorum kızlar
yine 1. kase çorba yanında yoğurt 3.dilim k.ekemeği(ama küçük parçalar)
bu arada kızlar bugün ben çok açım yaa çorbayı yavaş yavaş içiyorum doyuyum die walla:78::78:
hoşbulduk canım
şimdi biraz daha iyiyim canım öğleden sonra prova yaptık 19 mayıs için baya sıcaktı hava ısındım heralde biraz o yüzden ağrım şimdilik yok çok şükür
sen nasılsın ablan nasıl oldu ameliyat ne zaman
tabi günlerdir yemedin şimdi bünye acıktı benimde öyle bir ara burnuma tarhana kokusu geliyordu dün sabahta burnuma kavurma kokusu gelerek uyandım yataktan halimiz iyi değil bizim
sağol canım ben bugün biraz iyiyim şükür de şişkinlik var ve kiloma yansıcak gibi hissediyorum
ablam halaa aynı bugün şırıngayla çekmişler iltihabı bademciklerden bende işteyim anca akşam gidebiliyorum neyseki yarın tatil tüm gün bakabilicem. ameliyatta tedavi bitiminde hemen olması gerekiyomuş aile doktorumuz zaten hepimiz ona gideriz yıllardır güveniyoruz bakalım inşallah düzelir çabucak
walla öyle kaptan ne olucak bu halimiz
kendimi frenliyorum ama sen gel bide bana sor nasıl zorlanıyorum
ama yapacak bişey yok adetliyim die bu hafta veremedim gibi gelio zaten ona üzülüyorum
vermişsindir canım bak görcen
akşam normal bir diyet yemeğini ye
bir kepçe çorba 3-4 kaşık sebze yemeği 1 dilim kepek ekmeği bol salata yersen sorun olmaz
sakın kendini bırakma haa
yokk kaptan bırakırmıyım hiçç wallaa cezadan da korkuyorum zaten
sadece işte spor yapamıyorum onuda tam yapabilsem hazirana kadar biraz vermiş olurum dimi
tamamdır kaptan
canım zaten gündüzleri girebiliyormuş evde netle ilgili sorun varmış bakalım gelirse sen buralardasın gündüzleri senin ilgileneceğinden eminim
evet kaptan zaten sbah 8:30'dan akşam 6:30'a kadar burdayıımm işte olduğum için:126::126:
doğru düşünmüşsün wallaa ilgilenirim tabii
sağol canım
asıll sen sağol kaptan beni takıma aldığın ve ilgilendiğin için
buraya geldiğim günden beri manevi olarak çok iyiyim mutluyum motive oluyorum çünki zor günleri kovdum gitti
canım senin geldiğin günlerde bende yeni doğmaya başlamıştımhep birlikte daha mutlu günler göreceğiz inş çıtır bir vaziyette
kız bunu bana niye yazdın anlamaddım hahaha...........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?