Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arkadaslar 6 da yemek isi biter insallah o yuzden menuyu paylasiyorum sizlerle
Sabah
1 yumurta maydonoz 1 tane hindi fume
Ara
1 kayisi ve yarim ceviz turk kahvesi
Oglen
4 kasik kiymali domates ve marul salatasi yagsiz
Ikindi
2 paeca bitter xikolata bir avuc leblebi
Aksam da
Fistikli yagsiz salata 12 tane fistik kullandim yagsiz ama

Regl bitince degil 21 gun bitince yenilecek benim canim yokmuuuu regl halimle bal ve pekmezden bilem almiyom seker meyve bile yemedim bugun ahaha ne atarlandim bea

kiz sen neler yiyon yahuuu ben su Seker orucunu bi beceremiom neye dokunsam Seker:)

çok az olmuş salataya birazda peynir atsaydın ynına soda yada ayran içseydin süper derdim

Canim ben takildigim.kiloyu kırmak icin seker orucu yapiyorum

poncikbirgelincik @tgb1907 SchonerDuft listem bu öğle menüm ve ara öğünlerde çok uyamadim.ins bundan sonra kas kaybetmeden kg vermek
uyman lazım ara öğünlerde çok önemli
ayran icicektim yapmistim da ama dolapta sogumus bogazlarim da cok agriyor bu ara neyse icme dedim:)
AKŞAM ılıyınca 1 brdak iç dayanamazsan dayanırsan bol su ile kapat günü
Yemiyorum canim beni engelleyenlerden biri meyve biri bulgir o yüzden ikisini de yemiyorum
şeker diyetini bana bir anlatın ya @tgb1907 kafam çorba oldu benim yaptığım doğru ise 21 gün devam yoksa doğru şekli ile ne kadar giderse

Anam gelen gidende cok yoruldu sinirini benden aliyor kuzu :)) ahh acik senin kaynanan gibi olsa benim anam köle resmez hic mutfaktan cikmaz yemek yapmayi seviyo ama cok aşırı yorulo gelen gideni maşallah cokk simdi gemhem kaynanasi hem anasi var bide su yasta hala kaynana dirdiri ama ezdirmezde kendini..bbenden beklentisi yardimci olmamami bukantim var halim yok dedim inanmadi simdi kafasi dank etti inaniy babamla annem de diyet yapiy ekmegi biraktilar mesala yuruyuse basladilar simdi yine bana sardilar hadi yürüyüş yapalim dedi benimde isime geldi tmn dedim. :))

Cnm resim yükleyebilsem bi deneyeyim

Canim ben takildigim.kiloyu kırmak icin seker orucu yapiyorum
Anladik cnm cok guzel o zaman
tamam cnm desigin gbi yaoarim zaten yatmadan bir yogurt kurum var

Arkadaşlar sukur bugun de bitti
Sabah1 bardak sut
6 cevis bi parça peynir 5zeytin yesillij 2 yumurta

Aksam
1 kase kuru fasulye
Brokoli ve yoğurt
2 kasik ıspanak
Salata
Biraz da badem yedim
ne guzel iki ogun besleniyorsun cnm

sabah
1 bardak sıkma portakal suyu evde sıktım
2 yk menemen yumurtsız
40 45 gr kadar süzme beyaz peynir

ara
1 kupa sütlü kahve Türk
1 avuç kadar kavrulmuş tuzsuz çekirdek

öğlen
1 tabak mercimek çorba
3 yk kabak yemeği soğanla kavrulmuş

ara
1 portakal
yarım kivi

akşam
1 tarçınlı bardak süt + 1 elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…