- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.301
ahahhahaagzına tüküreyimneyse bende gider bizim buranın meshur tatlıcısından yerim o da pek güzel
ama su an ki hedefim semt pazarı önünde köfte arabası oluyo onun köftesinden yicem kac haftadır sayıklıyom
he mantıklı cay getiriyo zaten o köfteci tatlıyı da dönüşt yerizahahhahaköfte üstüne bide çayla tatlı al oh mis biz yiyemiyoruz sen ye :
afiyetler olsun :he mantıklı cay getiriyo zaten o köfteci tatlıyı da dönüşt yeriz
Regl bitince degil 21 gun bitince yenilecek benim canim yokmuuuu regl halimle bal ve pekmezden bilem almiyom seker meyve bile yemedim bugun ahaha ne atarlandim bea
çok az olmuş salataya birazda peynir atsaydın ynına soda yada ayran içseydin süper derdimArkadaslar 6 da yemek isi biter insallah o yuzden menuyu paylasiyorum sizlerle
Sabah
1 yumurta maydonoz 1 tane hindi fume
Ara
1 kayisi ve yarim ceviz turk kahvesi
Oglen
4 kasik kiymali domates ve marul salatasi yagsiz
Ikindi
2 paeca bitter xikolata bir avuc leblebi
Aksam da
Fistikli yagsiz salata 12 tane fistik kullandim yagsiz ama
ayran icicektim yapmistim da ama dolapta sogumus bogazlarim da cok agriyor bu ara neyse icme dedim:)çok az olmuş salataya birazda peynir atsaydın ynına soda yada ayran içseydin süper derdim
Benm listeme benziyor cnm ama benimkinin versigi daha az bir de artik sunu bliyoruz cok guzel mesela meyveyi ya ceviz bademle ya da yogurt kombineyecegiz:)poncikbirgelincik @tgb1907 SchonerDuft listem bu öğle menüm ve ara öğünlerde çok uyamadim.ins bundan sonra kas kaybetmeden kg vermek
Yemiyorum canim beni engelleyenlerden biri meyve biri bulgir o yüzden ikisini de yemiyorumcanım sen meyvede mi yemiyordun
Canim ben takildigim.kiloyu kırmak icin seker orucu yapiyorumcnm 5 bin kalori mi diosun bu inanilmaz fazla bisey hemde inanilmaz lutfen dikkat et bak simdi ben de oleydim inanki yarim kilo baklavayi gece iykumdan uyanip yedgimi mi desem tv karsisinda bir kavonoz findik ezmesi yedgimi mi 3 lahmacunun ustune 3 dilim pasta yedigimi mi snra doyetisyene gitmeye karar verdim ama isin asil kismi bu degil ben hep gderim diyetisyene listekere de asla uymam ona bahsettim adam ayni zamanda endokirin uzmaniydi bana edi ki vucudunun zerre kadar sekere ihtiyaci yok bir kazan serbetin yaninda dursan suan bana misin dememn lazim dedi ve probiyotik verdi o proboyotik beni cok kesti snra d vitamjni takviyesi de aldik bu da sekerini keser dedi ve kesti cidden simdi en sevdgim tatli sadece bitter cikolata veya kayisi
canm sen meyve de mi yemiyorsun bu tarz diyetler bnde yaptim ama vucudun sanirim gun icinde her besin grubundan besinlere ihtiyaci var birini ye dgerini yeme vucuda kriz giriyor sanirim vcudumuzun da bir sistemi var bnde cok denedim cnku ama olmadi vucut istedi meyve bile olsa
insallah kavusursun bebegine:)
bnce meyve yenmeli arkadaslar yoksa karbonhidratlara saldiricaksiniz:)
benim de affedemwdigim seyler ararsinda gelir en kaliteli urunler madem diyet bozcam boyle seyler icin bozayim derim hep iyi yapmissin cnm vermekle:)
uyman lazım ara öğünlerde çok önemliponcikbirgelincik @tgb1907 SchonerDuft listem bu öğle menüm ve ara öğünlerde çok uyamadim.ins bundan sonra kas kaybetmeden kg vermek
AKŞAM ılıyınca 1 brdak iç dayanamazsan dayanırsan bol su ile kapat günüayran icicektim yapmistim da ama dolapta sogumus bogazlarim da cok agriyor bu ara neyse icme dedim:)
şeker diyetini bana bir anlatın ya @tgb1907 kafam çorba oldu benim yaptığım doğru ise 21 gün devam yoksa doğru şekli ile ne kadar giderseYemiyorum canim beni engelleyenlerden biri meyve biri bulgir o yüzden ikisini de yemiyorum
Anam gelen gidende cok yoruldu sinirini benden aliyor kuzu :)) ahh acik senin kaynanan gibi olsa benim anam köle resmez hic mutfaktan cikmaz yemek yapmayi seviyo ama cok aşırı yorulo gelen gideni maşallah cokk simdi gemhem kaynanasi hem anasi var bide su yasta hala kaynana dirdiri ama ezdirmezde kendini..bbenden beklentisi yardimci olmamami bukantim var halim yok dedim inanmadi simdi kafasi dank etti inaniy babamla annem de diyet yapiy ekmegi biraktilar mesala yuruyuse basladilar simdi yine bana sardilar hadi yürüyüş yapalim dedi benimde isime geldi tmn dedim. :))annende ne istiyo senden aynı bnm kaynanam gibi hep oraya gitmeni mi istiyo
tm o zaman hadi bakalım nisana kadar ne verebilirsen diyetisyene de gidiyosun eşinde destek olsun sana hazrı gaza gelmişşken tam gaz devam
ama menülerini mutlaka istiyorm hergün
Cnm resim yükleyebilsem bi deneyeyimuyman lazım ara öğünlerde çok önemli
AKŞAM ılıyınca 1 brdak iç dayanamazsan dayanırsan bol su ile kapat günü
şeker diyetini bana bir anlatın ya @tgb1907 kafam çorba oldu benim yaptığım doğru ise 21 gün devam yoksa doğru şekli ile ne kadar giderse
Anladik cnm cok guzel o zamanCanim ben takildigim.kiloyu kırmak icin seker orucu yapiyorum
tamam cnm desigin gbi yaoarim zaten yatmadan bir yogurt kurum varuyman lazım ara öğünlerde çok önemli
AKŞAM ılıyınca 1 brdak iç dayanamazsan dayanırsan bol su ile kapat günü
şeker diyetini bana bir anlatın ya @tgb1907 kafam çorba oldu benim yaptığım doğru ise 21 gün devam yoksa doğru şekli ile ne kadar giderse
ne guzel iki ogun besleniyorsun cnmArkadaşlar sukur bugun de bitti
Sabah1 bardak sut
6 cevis bi parça peynir 5zeytin yesillij 2 yumurta
Aksam
1 kase kuru fasulye
Brokoli ve yoğurt
2 kasik ıspanak
Salata
Biraz da badem yedim
Bide yemek yapmaktan nefret eder oldum ama mecburr evdekiler icin ..bidaha sabah pisirecem ogle yemek icin puff sevmimmBenm listeme benziyor cnm ama benimkinin versigi daha az bir de artik sunu bliyoruz cok guzel mesela meyveyi ya ceviz bademle ya da yogurt kombineyecegiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?