Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nerde seker diyeti kaptan yardimcisi bole olursa olmaz ki
yok reglim bitince tabi sökülürse daha tık yok çünkü , orkidenin yaptığı gibi yapacam ama bal pekmez serbest ise o yüzden son kez bitter ya da vicdanım izin verirse ki vermez biliyorum yicim yoksa bende şeker diyetindeyim meyveden alıyorum

Canim uygula listeyi hic sasma hatta burayada ugramayi ihmal etme nisana kadar tependeyiz valla listeyi paylassana neler vermis bende gidiyorum ya

Yok kuzum kimseye demicem tedavi olacagimi milletin cenesiyle ugrasamam zati bir aydir diyetteyim ya kimse israr teklif bile etmiyor hatta anbemgile bile cok gitmiyorum gidemiyorum hep bi bulanti annem bile isyan etti bana vay hep bulantim var die bahane ediyon dedi bi hafta kadar kustuk :)) iyu oldu evimdeyim simdi hic seslenmiyor artik sabah yürüyüş yapak söyle böyle edelim diyo.annemede dedim nere giderseniz gidin beni cagirmayin misafirde kabul edemicegim dedim tabi cat kapi gelen haric..ben gezerim gidiyim deşarj oluyorum evde bunaliyorum gittigim yerde inan hic yemim orda arkadaşlar hep biliy israr yok.. cok şükür artik gecen seneki dudurumuma dondum adapte oldumm

Regl bitince degil 21 gun bitince yenilecek benim canim yokmuuuu regl halimle bal ve pekmezden bilem almiyom seker meyve bile yemedim bugun ahaha ne atarlandim bea

Canim uygula listeyi hic sasma hatta burayada ugramayi ihmal etme nisana kadar tependeyiz valla listeyi paylassana neler vermis bende gidiyorum ya
Tmn foto cekio atarim kuzu simdi yemek yicegiz.buraya ugrayamadim bu hafta hep baygin yattim teli bile elime zor aldim.kan hapi vardi onu biraktim gozum acildi biraz.ugrarim artik buraya

Regl bitince degil 21 gun bitince yenilecek benim canim yokmuuuu regl halimle bal ve pekmezden bilem almiyom seker meyve bile yemedim bugun ahaha ne atarlandim bea
ama biz meyve yiyoruz bulgurda yiyoruz sen meyve tüketiyon mu meyve ?
orkide daha farklı yapıyor bulgur , meyve kuru meyve de yemiyor pekmez balda yemiyor

annende ne istiyo senden aynı bnm kaynanam gibi hep oraya gitmeni mi istiyo
tm o zaman hadi bakalım nisana kadar ne verebilirsen diyetisyene de gidiyosun eşinde destek olsun sana hazrı gaza gelmişşken tam gaz devam
ama menülerini mutlaka istiyorm hergün

cnm 5 bin kalori mi diosun bu inanilmaz fazla bisey hemde inanilmaz lutfen dikkat et bak simdi ben de oleydim inanki yarim kilo baklavayi gece iykumdan uyanip yedgimi mi desem tv karsisinda bir kavonoz findik ezmesi yedgimi mi 3 lahmacunun ustune 3 dilim pasta yedigimi mi snra doyetisyene gitmeye karar verdim ama isin asil kismi bu degil ben hep gderim diyetisyene listekere de asla uymam ona bahsettim adam ayni zamanda endokirin uzmaniydi bana edi ki vucudunun zerre kadar sekere ihtiyaci yok bir kazan serbetin yaninda dursan suan bana misin dememn lazim dedi ve probiyotik verdi o proboyotik beni cok kesti snra d vitamjni takviyesi de aldik bu da sekerini keser dedi ve kesti cidden simdi en sevdgim tatli sadece bitter cikolata veya kayisi

canm sen meyve de mi yemiyorsun bu tarz diyetler bnde yaptim ama vucudun sanirim gun icinde her besin grubundan besinlere ihtiyaci var birini ye dgerini yeme vucuda kriz giriyor sanirim vcudumuzun da bir sistemi var bnde cok denedim cnku ama olmadi vucut istedi meyve bile olsa

Cnm benim ilk bebegim tup bebek dondurulmus embriyom var zayiflayip agustos eylul gibi 2. Bebegi dusunuyoruz Allahin izniyle
insallah kavusursun bebegine:)

bnce meyve yenmeli arkadaslar yoksa karbonhidratlara saldiricaksiniz:)

baklavaları stajyer kıza sattım durması tehlikeliydi oh kurtuldum
benim de affedemwdigim seyler ararsinda gelir en kaliteli urunler madem diyet bozcam boyle seyler icin bozayim derim hep iyi yapmissin cnm vermekle:)

bana göndeeeerrrttt
bnm bi arkadasın gelinlerininmiş o pastane istanbulda da varmş subeleri öve öve bitiremiyodu
ay keşke gönderebilsemm harikaydı ya anlatılmaz görüntüsü ye beni diyodu bol cevizli kalmıştı
kesinlikle tatlı dedin mi ben ordayım ekmekle falan çok aram yoktur da tatlı

ay keşke gönderebilsemm harikaydı ya anlatılmaz görüntüsü ye beni diyodu bol cevizli kalmıştı

kesinlikle tatlı dedin mi ben ordayım ekmekle falan çok aram yoktur da tatlı
agzına tüküreyim neyse bende gider bizim buranın meshur tatlıcısından yerim o da pek güzel
ama su an ki hedefim semt pazarı önünde köfte arabası oluyo onun köftesinden yicem kac haftadır sayıklıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…