- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.281
Kiz bu lahmacun kalinmis biz yapariz da hamurunu ince lavaslar varya hatta hazir yufka ya yakin acar yapardi annem bizimki masummus yani..
cantıkta bu oluyor daha küçük lahmacundan
canım yok değil lahmacun bu cantık bunun adı bursaya özgü bişey lahmacundan baya bi küçük hamuru biraz kalın sadeceeKiz bu lahmacun kalinmis biz yapariz da hamurunu ince lavaslar varya hatta hazir yufka ya yakin acar yapardi annem bizimki masummus yani..
pok mevzusu bitmez burdaeline sağlık
cık yemem bugün güzel kilo verirsem ödülüm fırın sütlaç olsun demiştim yarın ondan yerim güzel verirsem tabi
yok reglim bitince tabi sökülürse daha tık yok çünkü , orkidenin yaptığı gibi yapacam ama bal pekmez serbest ise o yüzden son kez bitter ya da vicdanım izin verirse ki vermez biliyorumNerde seker diyeti kaptan yardimcisi bole olursa olmaz ki
Ben bi ilkkez diyetisyenin verdigi listeyi istikrarla yapiyimda kuzu 3 cu ayin 20 sine kadar baktim kg veriyorum devam buna.ben cok zor kg verenlerdenim birazda yumurtaliklarimdan kaynaklaniyo olsun sağlıklı kg veriyimde hem saglikki yumoslarim olsun..
Ne zaman kendi basima diyet yaptim hep kan degerlerim düşüyor sonra tekrar ksn degerlerimi yukseltiyim dedim hopo geri kg lar geldi.yoksa abur cubur hamur islerine duskun biri degilim ben yaparim hep misafirlerime yapardim tatlilara hic girmiyorum seviyorum ama şöyle ohh yedim diyemedim hep korkuyla.ins bu sefer olacak gidecek bu kg lar
Yok kuzum kimseye demicem tedavi olacagimi milletin cenesiyle ugrasamam zati bir aydir diyetteyim ya kimse israr teklif bile etmiyor hatta anbemgile bile cok gitmiyorum gidemiyorum hep bi bulanti annem bile isyan etti bana vay hep bulantim var die bahane ediyon dedi bi hafta kadar kustuk :)) iyu oldu evimdeyim simdi hic seslenmiyor artik sabah yürüyüş yapak söyle böyle edelim diyo.annemede dedim nere giderseniz gidin beni cagirmayin misafirde kabul edemicegim dedim tabi cat kapi gelen haric..ben gezerim gidiyim deşarj oluyorum evde bunaliyorum gittigim yerde inan hic yemim orda arkadaşlar hep biliy israr yok.. cok şükür artik gecen seneki dudurumuma dondum adapte oldummbence dayanırsın az daha sabret regl ol geçicek zaten sonrası daha kolay gelicek
kuzum o zaman nisana kadar dikkat ediyosun hergn buraya ugrsuyosun misafir geldi yok o vardı gittik yedik fln kabul etmiyorm. diceksn gittiğin yerlere tedavi görcm zayıflamam lazım diye onlarda ısrar etmicek. ediyolar mı o zaman nisana kadar gitmiceksn oraya bi dha
lütfen artık dikkat et ver su kiloları
yok reglim bitince tabi sökülürse daha tık yok çünkü , orkidenin yaptığı gibi yapacam ama bal pekmez serbest ise o yüzden son kez bitter ya da vicdanım izin verirse ki vermez biliyorumyicim yoksa bende şeker diyetindeyim meyveden alıyorum
Tmn foto cekio atarim kuzu simdi yemek yicegiz.buraya ugrayamadim bu hafta hep baygin yattim teli bile elime zor aldim.kan hapi vardi onu biraktim gozum acildi biraz.ugrarim artik burayaCanim uygula listeyi hic sasma hatta burayada ugramayi ihmal etme nisana kadar tependeyiz valla listeyi paylassana neler vermis bende gidiyorum ya
Tmn foto cekio atarim kuzu simdi yemek yicegiz.buraya ugrayamadim bu hafta hep baygin yattim teli bile elime zor aldim.kan hapi vardi onu biraktim gozum acildi biraz.ugrarim artik buraya
ama biz meyve yiyoruz bulgurda yiyoruz sen meyve tüketiyon mu meyve ?Regl bitince degil 21 gun bitince yenilecek benim canim yokmuuuu regl halimle bal ve pekmezden bilem almiyom seker meyve bile yemedim bugun ahaha ne atarlandim bea
annende ne istiyo senden aynı bnm kaynanam gibi hep oraya gitmeni mi istiyoYok kuzum kimseye demicem tedavi olacagimi milletin cenesiyle ugrasamam zati bir aydir diyetteyim ya kimse israr teklif bile etmiyor hatta anbemgile bile cok gitmiyorum gidemiyorum hep bi bulanti annem bile isyan etti bana vay hep bulantim var die bahane ediyon dedi bi hafta kadar kustuk :)) iyu oldu evimdeyim simdi hic seslenmiyor artik sabah yürüyüş yapak söyle böyle edelim diyo.annemede dedim nere giderseniz gidin beni cagirmayin misafirde kabul edemicegim dedim tabi cat kapi gelen haric..ben gezerim gidiyim deşarj oluyorum evde bunaliyorum gittigim yerde inan hic yemim orda arkadaşlar hep biliy israr yok.. cok şükür artik gecen seneki dudurumuma dondum adapte oldumm
İşte ben harnup pekmezi ve arısütü yiyorumBen diyetten beri bulgur,pekmez ve bal yemedim zaten 2 gundur de meyvede yemiyorum
bi dahakine bana gönderiyosunbaklavaları stajyer kıza sattım durması tehlikeliydi oh kurtuldum
hacıhasanoğulları diyorum ve susuyorum sen anlıyosunbi dahakine bana gönderiyosunhangi pastanedendi gı
bana göndeeeerrrttthacıhasanoğulları diyorum ve susuyorum sen anlıyosun
cnm 5 bin kalori mi diosun bu inanilmaz fazla bisey hemde inanilmaz lutfen dikkat et bak simdi ben de oleydim inanki yarim kilo baklavayi gece iykumdan uyanip yedgimi mi desem tv karsisinda bir kavonoz findik ezmesi yedgimi mi 3 lahmacunun ustune 3 dilim pasta yedigimi mi snra doyetisyene gitmeye karar verdim ama isin asil kismi bu degil ben hep gderim diyetisyene listekere de asla uymam ona bahsettim adam ayni zamanda endokirin uzmaniydi bana edi ki vucudunun zerre kadar sekere ihtiyaci yok bir kazan serbetin yaninda dursan suan bana misin dememn lazim dedi ve probiyotik verdi o proboyotik beni cok kesti snra d vitamjni takviyesi de aldik bu da sekerini keser dedi ve kesti cidden simdi en sevdgim tatli sadece bitter cikolata veya kayisiSistemi kullanmayı da öğrenicem buzdolabından ayrılmayı da
Bazen yediklerimi kabaca sayıyorum utanarak yazıyorum ama 5000 kaloriyi bulduğum oluyor kalorilerin %70 i de (ortalama) şekerli gıdalardan geliyor
Ben çok aşırı gittiğimin farkındayım ama aranızda benim gibi aşırı tatlı yeme eğilimi olan arkadaşım var mı yada geçmişinde bu atakları yaşayan oldu mu
Bu durumdan kurtulmak için 1 haftadır çabalıyorum ve görüyorum ki 1 ileri 2 geri durumundayım. Tatlıyla beslenme ataklarım en az 2 yıldır var ama bahanelerimde vardı - emziriyorum normal
- hamileyim normal gibi telkinlerle geçiştirdim durdum
şimdi başlıyorum kendime inanıyorum ve programıma sadık kalarak aldığım mutlu sonuçları burada paylaşacağım
canm sen meyve de mi yemiyorsun bu tarz diyetler bnde yaptim ama vucudun sanirim gun icinde her besin grubundan besinlere ihtiyaci var birini ye dgerini yeme vucuda kriz giriyor sanirim vcudumuzun da bir sistemi var bnde cok denedim cnku ama olmadi vucut istedi meyve bile olsakızlar bgn 5. günüm bitiyor ama regl de olacağım i,çin psikolojım alt üst sanki içimde bi sıkıntı 16 gün daha inşallah dayanırım ya akşamları hakim oluyorum kendime aslında ama bu sefer tamamlarsam 58 görürüm gibime geliyor inşallah bozmam aşırı meyve isteğim var
insallah kavusursun bebegine:)Cnm benim ilk bebegim tup bebek dondurulmus embriyom var zayiflayip agustos eylul gibi 2. Bebegi dusunuyoruz Allahin izniyle
bnce meyve yenmeli arkadaslar yoksa karbonhidratlara saldiricaksiniz:)Regl bitince degil 21 gun bitince yenilecek benim canim yokmuuuu regl halimle bal ve pekmezden bilem almiyom seker meyve bile yemedim bugun ahaha ne atarlandim bea
benim de affedemwdigim seyler ararsinda gelir en kaliteli urunler madem diyet bozcam boyle seyler icin bozayim derim hep iyi yapmissin cnm vermekle:)baklavaları stajyer kıza sattım durması tehlikeliydi oh kurtuldum
ay keşke gönderebilsemm harikaydı ya anlatılmaz görüntüsü ye beni diyodu bol cevizli kalmıştıbana göndeeeerrrttt
bnm bi arkadasın gelinlerininmiş o pastane istanbulda da varmş subeleri öve öve bitiremiyodu
kesinlikle tatlı dedin mi ben ordayım ekmekle falan çok aram yoktur da tatlıcnm 5 bin kalori mi diosun bu inanilmaz fazla bisey hemde inanilmaz lutfen dikkat et bak simdi ben de oleydim inanki yarim kilo baklavayi gece iykumdan uyanip yedgimi mi desem tv karsisinda bir kavonoz findik ezmesi yedgimi mi 3 lahmacunun ustune 3 dilim pasta yedigimi mi snra doyetisyene gitmeye karar verdim ama isin asil kismi bu degil ben hep gderim diyetisyene listekere de asla uymam ona bahsettim adam ayni zamanda endokirin uzmaniydi bana edi ki vucudunun zerre kadar sekere ihtiyaci yok bir kazan serbetin yaninda dursan suan bana misin dememn lazim dedi ve probiyotik verdi o proboyotik beni cok kesti snra d vitamjni takviyesi de aldik bu da sekerini keser dedi ve kesti cidden simdi en sevdgim tatli sadece bitter cikolata veya kayisi
canm sen meyve de mi yemiyorsun bu tarz diyetler bnde yaptim ama vucudun sanirim gun icinde her besin grubundan besinlere ihtiyaci var birini ye dgerini yeme vucuda kriz giriyor sanirim vcudumuzun da bir sistemi var bnde cok denedim cnku ama olmadi vucut istedi meyve bile olsa
insallah kavusursun bebegine:)
bnce meyve yenmeli arkadaslar yoksa karbonhidratlara saldiricaksiniz:)
benim de affedemwdigim seyler ararsinda gelir en kaliteli urunler madem diyet bozcam boyle seyler icin bozayim derim hep iyi yapmissin cnm vermekle:)
agzına tüküreyimay keşke gönderebilsemm harikaydı ya anlatılmaz görüntüsü ye beni diyodu bol cevizli kalmıştı
kesinlikle tatlı dedin mi ben ordayım ekmekle falan çok aram yoktur da tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?