- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.261
Hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun. Bizimle birlikte verirsin inşallah.Merhaba..uzun zamandir okuyorum ama hic yazmadim cok acemiyim diyet gruplarindan birine katilmak istiyorum 2015 yilinda evlendim 1ay sonra hamileydim 59kiloyla..82kiloyla doguma girdim 72 kiloyla ciktim kendi cabalarimla 64kiloya dustugum gun tekrar hamile oldugumu ogrendim yine 86kiloyla doguma girdim 74.5kiloyla ciktim suan bebegim 4 aylik 72.5 kiloyum artik kilolarimi vermek istiyorum hedefim 56kilo..bu takima girebilirmiyim
dimi begenip begenip geçiyo
pok mevzusu bitmez burdaYok kız sürekli yapmıyorum. Dün fazla yedim onlar çıksın yeter.ay yine poktan muhabbete döndü ben temizliğe devam edeyim.
cık yemem bugün güzel kilo verirsem ödülüm fırın sütlaç olsun demiştim yarın ondan yerim güzel verirsem tabiyeme kuzum yeme
evet ya yazsa iyi olur tabedimi begenip begenip geçiyo
İnşallah buna çok ihtiyacım varHoşgeldin bebeğin hayırlı olsun. Bizimle birlikte verirsin inşallah.
ayy bende kocaama yapaym bariyaa istiyo baayadırrpok mevzusu bitmez burdaeline sağlık
cık yemem bugün güzel kilo verirsem ödülüm fırın sütlaç olsun demiştim yarın ondan yerim güzel verirsem tabi
İnşallah buna çok ihtiyacım var
ay ben bütün hoşgeldinleri üstüme alınmışım neyse artık ilk gün heyecanıİnşallah buna çok ihtiyacım var
ay ben bütün hoşgeldinleri üstüme alınmışım neyse artık ilk gün heyecanı
Aynen kalp kalbe karsiymis bende sana yaziyim dedim bi turlu yazamadim Sağol canim ins rabbim bizede nasip eder sende sağlıkla kucagina alirsin ins.evet kuzum nisanda bi aksilik cikmazsa inş tedaviye baslicagiz rabbim salih evlatlar versin bizekuzum yazıcm yazamadım sana bi . cok sevindim tedaviye başlıcakmıssınızinşallah rabbim size de nasip etsin mis kokulu birer evlat SchonerDuft
tugbaFB
cnm o zaman nisana kadar sıkı bi diyet lazım sana ne kadar kilo verirsen tedavin o kadar iyi geçer demiAynen kalp kalbe karsiymis bende sana yaziyim dedim bi turlu yazamadim Sağol canim ins rabbim bizede nasip eder sende sağlıkla kucagina alirsin ins.evet kuzum nisanda bi aksilik cikmazsa inş tedaviye baslicagiz rabbim salih evlatlar versin bizeSchonerDuft
Dimi biz verelimde gorsunler :))AYY mşallah benim alt karın top gibi
eşim ve arkadaşı 19 :00 da işten çıkıyor onların evi daha yakın börek yapınca gelin beraber yemek yiyelim demiş eşimde ok demiş birdekdaın çalışıyor işten gelmiş pattadanak gittik ben öyle takılmam tam bizim kafadalar kadında mahçup oldu gibi erkekler işte
ayy selcan inşllah biz verelim onlr vermesede olurbizim tedaviler önemli tugbaFB de versin onunda transferi var
aminnnn
lahmacun öyle ayran çorba ekmek yememişsin zaten tavuk gelse yanında patetes ve pilav olcak onlar daha çok cız
yap yap bende yapcam inşallahayy bende kocaama yapaym bariyaa istiyo baayadırr
KURU meyved e mi yasak ? . organik bal pekmez bulsam tarçınlı süt yapıp içsen ? akşam ben öyle ypacam bende de var kriz meyve yediğim haldekızlar bgn 5. günüm bitiyor ama regl de olacağım i,çin psikolojım alt üst sanki içimde bi sıkıntı 16 gün daha inşallah dayanırım ya akşamları hakim oluyorum kendime aslında ama bu sefer tamamlarsam 58 görürüm gibime geliyor inşallah bozmam aşırı meyve isteğim var
inşallah kuzum sık dişini 71 73 arası bile olbilirsinAynen kalp kalbe karsiymis bende sana yaziyim dedim bi turlu yazamadim Sağol canim ins rabbim bizede nasip eder sende sağlıkla kucagina alirsin ins.evet kuzum nisanda bi aksilik cikmazsa inş tedaviye baslicagiz rabbim salih evlatlar versin bizeSchonerDuft
evet aynen o yüzden ona jest yapıp yakından takip edelim ki çok versin 3 yerine 5 versincnm o zaman nisana kadar sıkı bi diyet lazım sana ne kadar kilo verirsen tedavin o kadar iyi geçer demi
onun 1 evladı var dondurulmuşlar var onları transfer olcak onun hazırlığı var ondan rabbim uysun sesimiziDimi biz verelimde gorsunler :))tugbaFB tedavimi goruyordu bilmiyordum rabbim salih evlatlar versin inş ne dilegi varsa gonlunun muradi olsun..
canım sen meyvede mi yemiyordunkızlar bgn 5. günüm bitiyor ama regl de olacağım i,çin psikolojım alt üst sanki içimde bi sıkıntı 16 gün daha inşallah dayanırım ya akşamları hakim oluyorum kendime aslında ama bu sefer tamamlarsam 58 görürüm gibime geliyor inşallah bozmam aşırı meyve isteğim var
bence dayanırsın az daha sabret regl ol geçicek zaten sonrası daha kolay gelicekkızlar bgn 5. günüm bitiyor ama regl de olacağım i,çin psikolojım alt üst sanki içimde bi sıkıntı 16 gün daha inşallah dayanırım ya akşamları hakim oluyorum kendime aslında ama bu sefer tamamlarsam 58 görürüm gibime geliyor inşallah bozmam aşırı meyve isteğim var
kuzum o zaman nisana kadar dikkat ediyosun hergn buraya ugrsuyosun misafir geldi yok o vardı gittik yedik fln kabul etmiyorm. diceksn gittiğin yerlere tedavi görcm zayıflamam lazım diye onlarda ısrar etmicek. ediyolar mı o zaman nisana kadar gitmiceksn oraya bi dhaAynen kalp kalbe karsiymis bende sana yaziyim dedim bi turlu yazamadim Sağol canim ins rabbim bizede nasip eder sende sağlıkla kucagina alirsin ins.evet kuzum nisanda bi aksilik cikmazsa inş tedaviye baslicagiz rabbim salih evlatlar versin bizeSchonerDuft
Ben bi ilkkez diyetisyenin verdigi listeyi istikrarla yapiyimda kuzu 3 cu ayin 20 sine kadar baktim kg veriyorum devam buna.ben cok zor kg verenlerdenim birazda yumurtaliklarimdan kaynaklaniyo olsun sağlıklı kg veriyimde hem saglikki yumoslarim olsun..cnm o zaman nisana kadar sıkı bi diyet lazım sana ne kadar kilo verirsen tedavin o kadar iyi geçer demi
+1 katılıyorumbence dayanırsın az daha sabret regl ol geçicek zaten sonrası daha kolay gelicek
kuzum o zaman nisana kadar dikkat ediyosun hergn buraya ugrsuyosun misafir geldi yok o vardı gittik yedik fln kabul etmiyorm. diceksn gittiğin yerlere tedavi görcm zayıflamam lazım diye onlarda ısrar etmicek. ediyolar mı o zaman nisana kadar gitmiceksn oraya bi dha
lütfen artık dikkat et ver su kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?