- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.421
Sen dikkat et kendine kac gündür hasta olcam diyorsun ki yeni iyileştin sayılırKalkamadım valla kızlar bu ara bende bi kırgınlık var hasta olacak gibiyim hiç mi hiç halim yok
Ne yedin yaz çabukGünaydın kızlarben kilo almışım dun me yediysem
Adet olunca birden inersin canısı sıkma canınıya canım kilomu yazmaya çekiniyorum valla adet ve wc sorunum mahvetti bu hafta vere vere 300 gram vermişim yediklerimi biliyosun ne kadar dikkat ediyorum ama yok yavaşladı vermem moralim çok bozuk
Mersinden selamlaristanbul
Tebrikler canısı aday listende başlama kilon yazıyor olmalı bir orya bak ben dışardayım büroya geçince kontrol edecem bilgi veririm sana2 gundur vermisim cnim o kiloyu peki listeye sadece kilomu mu ekleyim sadece bu haftaki
Geçen hafta 71.90 bugün 70.30 ama şişlik var üstümde o da gitse 69u görecektimgünaydın kızlar bu hafta keşke listede olsaydım haftaua aadet olursam inş cumayı etkilemez merak ediyorum kilolalrınızı
Geçen hafta 71.90 bugün 70.30 ama şişlik var üstümde o da gitse 69u görecektim
Insallahben kilolarda sürünüyorum bu aralar gorsemde rahatlasam artıkhaftaya görürsün canım süpersin
Insallahben kilolarda sürünüyorum bu aralar gorsemde rahatlasam artık
[/QUOTE]cook tesekkur ederim canm :)canım kilonu 68.4/67.6/0.8/1.17 % olacak şekilde yazacaksın
ayrıca başta yazan ''QUOTE="SchonerDuft, post: 54974918, member: 370397"''
ve sonda yazan ''QUOTE yazılarını sileceksin
umarım anlatabilmişimdir
o da olur dahaGeçen hafta 71.90 bugün 70.30 ama şişlik var üstümde o da gitse 69u görecektim
evet düzenlemem gerekn başka seylerde vardı snide ekleyiverdm ama haftaya kendin yapıcaksınkaptinn canim sa irim beni sen ekledin listeye :) cok tesekkur ederim sana
Tamam kaptan tesekkur ederim bastaki ve sondaki quote yazilarini silcem ve msji alintilayip icini dedigin sekilde doldurcam insllah dogru anladimevet düzenlemem gerekn başka seylerde vardı snide ekleyiverdm ama haftaya kendin yapıcaksın
aynen öyle canım :)Tamam kaptan tesekkur ederim bastaki ve sondaki quote yazilarini silcem ve msji alintilayip icini dedigin sekilde doldurcam insllah dogru anladim
Canim nekadar guzel vermissin aynen devaKizlar gunaydin ben simdi bildirim yapacagim ama dustugum kilo baslangic kilomdan itibaren hesaplayacagim dimi yoksa sadece bugun kilo mu yazacagim blemedim yaziyorum
Baslangic 68.4
Guncel 67.6
Aradaki fark 800 gram
Yuzde 1.169
yemek az ama ekmek çok olmuşdünkü yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim hindi füme 1 dilim peynir yeşil çay
ara 1 fincan sütlü kahve
öğle 1/2 kase corba 1 dilim ekmek fırında balık salata pazı
ara 1 portakal
akşam 1.5 dilim ekmek 5 yk patlıcan kavurması ton balıklı salata yoğrt 1 yk acı sos
ara 1 türk kahve fincanı leblebi
su 3 lt
spor 35 dk tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?