- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.881
Ne gibi canımOrjinal cezalar bulcaz hep spor olmaz aklımda çok şey var ama kişiye özel olmalı herkese uymayabilir
cok iyi veriyorsun cnm. Bende 65.9 ciktin cok yakiniz aynen vermeye devamtesekkurler canim sana da
tesekkur ederim:) 67.6 ciktim 3 gundur 800 gram verdim
menun guzel canm ama baklagil.yesiginde ekmek hic yeme istersen onda karbonhidrat var zaten
sanirim cok karbonhidrat almissin cnm
tesekkurler cnm:)
kuzum oku oku bitmediEmziren anne menüsü
8:45
Sağlıklı kek yapıyordum bir ısırık tadına baktım
9:00 kahvaltı
1,5 yumurta (salçalı)
Bir dilim t.b ekmek
1kk peynir, 1tk çökelek
5zeytin
2tk tahin pekmez
2tk fıstık ezmesi şekersiz
12:30 öğle
Bir tabak nohut
4 yk bulgur pilavı
Yoğurt, bir tutam maydanoz dereotu
14:30 (Misafirlikteydik en masumları seçtim ayıp olmasın diye... Bilerek tok gittim zaten)
Küçük bir kase yoğurt
4-5 parça kızarmış biber
5zeytin
2minik dilim turşu
19:30
1kepçe Topalak çorbası
7kaşık sebzeli et sote
Salata
Kahve yanına iki minik dilim sağlıklı kek ve kuruyemis
Sağlıklı tarifler var onlardan yapabilme imkanın olursa @SekerPancarii vemunter yardımcı olsunlar sana. Hatta evde kendine fıstık fındık ezmesi yap günlük limit belirle ve giderek azaltirsin herşeyi birden yapamayız bunu da hiç unutma birşey yeme krizin geldiğinde hemen burya yaz önlemeye çalışalım ve son olarakta günlük bitter 2 minik kare yiyebilirsin
Topalagi bibben bolmiyorum diye dusunuyordum ki sende bilmiyormussun sevindimBu nasıl menü akşam hele cezan var bugün herkes şaşmış cuma kimseye yaramadı sanırım.
Ekmek yeme yeme diyorum yeme onlar akşamları cız
Bu ne böyle verdiğini geri almaya çalışıyorsun gibi senin de cezan var detoks yapyon börekleri gömyon hadi onu canın çekti mozaik patates neden
Topalak çorba ne gı o kek 1 dilim olsa iyidi ama minikmis diye ses etmiyorum ama leziz olduğu belliydi afiyet olsun
Sağol canım
Tarifini pancarın topikten aldın dimi hesaplarım olmazsa
bennnnMenüleri görünce şoka uğradım niye böyle saldık herkes bir kaçamak yapmış yanına sıralamışLuluuu94 herkese benden spor cezası kendime de ayrıca ceza veriyorum moralim bozuk diye cız yaptım bende ama once doktor işini halletmem lazım.
Herkes 1 dk plank 15 mekik 30 sumo squat yapacak @UMEYYE @Nehir60 @segus biri mantı yemişti o kimdi oda buna dahil .
Oooo manti kirabiye ve bogggrekkkk
Çok iyi bence mükemmel mi demeliydim :))afiyet olsun.
Akşam
Sabah öğlen çok yetersiz akşamda hiç olmamış afiyet olsun
neyseki cezalar kolayCezalar var canısı afiyet olsunsana kolay gelir gerçi ama olsun 1 dk plank 30 suma squat 15 mekik Luluuu94 munter ı da unutmayalım
Mesela çok şeker kaçamağı yapana 2 gün orkidenin yaptığı gibi şeker diyeti kime protein kimine karbonhidrat. Tabi bunun yanında ödül de olmalı mesela sporda 1.ci olana ve takım içi en çok kilo verene öğün ödülü abartmayacak tabi ya da keşkül sütlaç ödülü düşüncem varNe gibi canım
yine miii yaaKızlar bu hafta derece yapmışız haftaya birinciliğe oynayalım var mısınız pazartesinden itibaren sıkı bir 4 gün geçirmeye
Birinciliğe oynayacaksak bugunden başlamamız lazım dıKızlar bu hafta derece yapmışız haftaya birinciliğe oynayalım var mısınız pazartesinden itibaren sıkı bir 4 gün geçirmeye
cok iyi veriyorsun cnm. Bende 65.9 ciktin cok yakiniz aynen vermeye devambu hizla sen beni gecersin
kuzum oku oku bitmedi
senin menuler de dolu dolu oluyor tipki benimki gibi bir fark var sende sagliklo seyler oluyor
Afiyet olsun guzel cnm
Topalagi bibben bolmiyorum diye dusunuyordum ki sende bilmiyormussun sevindim
bennnn
mantiyi ben yidim
neyseki cezalar kolay
spor tatilinde de ceza mi var
aa super olur. Sporda 1. belliMesela çok şeker kaçamağı yapana 2 gün orkidenin yaptığı gibi şeker diyeti kime protein kimine karbonhidrat. Tabi bunun yanında ödül de olmalı mesela sporda 1.ci olana ve takım içi en çok kilo verene öğün ödülü abartmayacak tabi ya da keşkül sütlaç ödülü düşüncem var
Cezalarda bun hafta ısınma turlarıcok iyi veriyorsun cnm. Bende 65.9 ciktin cok yakiniz aynen vermeye devambu hizla sen beni gecersin
kuzum oku oku bitmedi
senin menuler de dolu dolu oluyor tipki benimki gibi bir fark var sende sagliklo seyler oluyor
Afiyet olsun guzel cnm
Topalagi bibben bolmiyorum diye dusunuyordum ki sende bilmiyormussun sevindim
bennnn
mantiyi ben yidim
neyseki cezalar kolay
ama ben sporda ip atlayamam soyleyeyim yerine vaska bir sey yaparim. Ip beni olduruyor ve alt ust kata ses cikiyor qocaam kiziyorCezalarda bun hafta ısınma turlarıhaftaya büyük cezalar var 1.cilige oynayacaz
O zaman şöyle yapıorum sporda ilk 3 giren kişi o hafta en az 300 gram verirse ödül var yoksa ödül yok cuma listesinde 1.ci ye de ödül var
Kiz açıklamalı yazdığım için uzun çok değil yoksakuzum oku oku bitmedi
Afiyet olsun guzel
Yimeseydin o kadarneyseki cezalar kolay
Canım ödül olarak tatlı yenmesine karşıyım ben ya bilemedimMesela çok şeker kaçamağı yapana 2 gün orkidenin yaptığı gibi şeker diyeti kime protein kimine karbonhidrat. Tabi bunun yanında ödül de olmalı mesela sporda 1.ci olana ve takım içi en çok kilo verene öğün ödülü abartmayacak tabi ya da keşkül sütlaç ödülü düşüncem var
Çünkü kadınız hayatımız diyetyine miii yaa
biz ne zaman soyle doya doya hamur isi yiyecegizbiz neden boyle siskoyuzz
Bugün vücut şaşırtma günü olsun benim hedefim 2 kilo ama önce yarını atlatmam lazım benim atlatırsam hafta sonu sağlam spor yapacam hafta sonu 1 kilo verecemBirinciliğe oynayacaksak bugunden başlamamız lazım dı
Afiyet olsun kuzu çok güzel deeemii
süper fikirO zaman şöyle yapıorum sporda ilk 3 giren kişi o hafta en az 300 gram verirse ödül var yoksa ödül yok cuma listesinde 1.ci ye de ödül var
yidim diye vur sende vurKiz açıklamalı yazdığım için uzun çok değil yoksa
Yimeseydin o kadar
Canım ödül olarak tatlı yenmesine karşıyım ben ya bilemedim
Çünkü kadınız hayatımız diyet
Ip atlama yok zatenama ben sporda ip atlayamam soyleyeyim yerine vaska bir sey yaparim. Ip beni olduruyor ve alt ust kata ses cikiyor qocaam kiziyor
Hadi bakalım inşallahBugün vücut şaşırtma günü olsun benim hedefim 2 kilo ama önce yarını atlatmam lazım benim atlatırsam hafta sonu sağlam spor yapacam hafta sonu 1 kilo verecem
kebappppp miii super odulBenmde kendime ödülüm var martin 20 sine kadar 58 olursam kendime dışarıda kebap + künefe ödülüm nasıl amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?