Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen iyice saldın ama sadece detoks la veriyorsun sağlığından olacan Allah korusun
Kız bugün komşuları çağırdım. Mecbur böyle oldu. Yok canım dikkat ediyorum gerçekten sadece bunları yedim saat 2-3 gibi düşün sonra başka bişey yemedim 1 kase hoşaf içtim

Dünden beri hazırlık yapıyordum çok yoruldum ve sadece onları yedim. Yürüyüşe çıktım tempolu 1 saat yürüdüm. Yaktım onları ben

Luluuu94 kiyirligi nasil verecegiz
margarin tereyag seker bu ucu yok bunlar kiyirlastiriyordu yerine ne olabilir bilemedim

kızlar toplaşınnnnn

Parti varrrrrr

İkinci olmuşuz

SchonerDuft kuzummm bireysel de üçüncü olmuşsun tebrikler
Tebrik ederim kuzummm SchonerDuft takimdaki listedeki herkesi tebrik ediyorum cokkk sevindim ve bende enyakin zamanda listeye girmek istiyorum kaptinn

Kızlar bu hafta derece yapmışız haftaya birinciliğe oynayalım var mısınız pazartesinden itibaren sıkı bir 4 gün geçirmeye
Ben varimmm

Benmde kendime ödülüm var martin 20 sine kadar 58 olursam kendime dışarıda kebap + künefe ödülüm nasıl amaa
Kunefenin yaninda cay sekersiz olsun ama canan hanim kizar

Spora henuz hic baslamadim sadece yürüyorum listeyi de görmedim squatim var bide onu eklicem

Canim 45 dk lesli yaptim simdi

Teşekkür ederim çocuk gibi dolandım durdum abur cubur çekmesinin önünde sonra kendime 1 elma 1 bardak su ve tarçınla smothi yaptım içtim sonra yine nescafe 2 zero şekerli çocukları uyutmak için çok çabaladım sinirlendim bi hırs sitenin bahçesine attım kendimi 45 dk yürüdüm geldim.Evdeki ileri geri hareket ve bahçedeki yürüyüşle günlük ortalama 5000-6000 adım oluyorum çok az biraz daha hareket etmeliyim Şimdi bebişi uyuttum oh
Sağlıklı tarifler bulursam süper olur yapabilirim zaten sürekli çocuklara yemek yapıyorum kendim içinde yaparım
Tüm mesajları okudum Gamze'nin emziren anne menüsü var başka arkadaşlarında bundan sonra daha doğru bir menüm olsun desteklere teşekkürler

Nişasta koy
Kraliçenin söylediği gibi ekmek yoksa pasta yesinler
oda bogazima yapisiii haa qiii

Bu arada kızlar takım cok guzel oldu cok canlandi cok mutlu oluyorum boyle devam edelim birbirimizi motive edelim ve birinci olalim bu hafta
aynen canim sende listeye geliyorsun eskisi gibi devam ins. Sonra gitsin kilolar gelsin prensesler gibi gelinn pocikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…