- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.921
Ayy keskeKeşke yesekte kilo almasak
Çok acıktım benAyy keske
Kız bugün komşuları çağırdım. Mecbur böyle oldu. Yok canım dikkat ediyorum gerçekten sadece bunları yedim saat 2-3 gibi düşün sonra başka bişey yemedim 1 kase hoşaf içtimSen iyice saldın amasadece detoks la veriyorsun sağlığından olacan Allah korusun
Dünden beri hazırlık yapıyordum çok yoruldum ve sadece onları yedim. Yürüyüşe çıktım tempolu 1 saat yürüdüm. Yaktım onları benBu nasıl menü akşam hele cezan var bugün herkes şaşmış cuma kimseye yaramadı sanırım.
Ekmek yeme yeme diyorum yeme onlar akşamları cız
Bu ne böyle verdiğini geri almaya çalışıyorsun gibi senin de cezan var detoks yapyon börekleri gömyon hadi onu canın çekti mozaik patates neden
Topalak çorba ne gı o kek 1 dilim olsa iyidi ama minikmis diye ses etmiyorum ama leziz olduğu belliydi afiyet olsun
Sağol canım
Tarifini pancarın topikten aldın dimi hesaplarım olmazsa
Sabah 2 öğlen 1 dilim şeklinde yapsana kuzu o zaman ne yediğini bilirsin hemde wc sorunu kalkar
Vercem ayari kixlar merak etmeyinAkşam yeme kuzu sabah yiyeceksin tabi
Yakın takip ediyorum canısı çok güzel gidiyorsun çünkü boşlarsan senin içinde kötü olurDünden beri hazırlık yapıyordum çok yoruldum ve sadece onları yedim. Yürüyüşe çıktım tempolu 1 saat yürüdüm. Yaktım onları ben
Akşam ekmek yok spor cezası ağıra dönüyor ona göreVercem ayari kixlar merak etmeyin
Sağol canım inşallah daha çok vermek istiyorum.Yakın takip ediyorum canısı çok güzel gidiyorsun çünkü boşlarsan senin içinde kötü olurLuluuu94 1 saat tempolu yürüyüş yapmış zaten
Akşam ekmek yok spor cezası ağıra dönüyor ona göre
Nişasta koyLuluuu94 kiyirligi nasil verecegiz
margarin tereyag seker bu ucu yok bunlar kiyirlastiriyordu yerine ne olabilir bilemedim
Bugünkü yediklerim
Sabah 2 dilim ekmek 1 dilim füme 1 dilim peynir yesil cay
Ara sütlü kahve
Öğle 1/2 kase corba 4 yk kavurma 1/3 lavas salata yogurt
Ara 1 elma 1 avuc leblebi
Aksam 1.5 dilim ekmek 5 6 kasik fumeli peynirli omlet 2 yk patlican 2 kk peynir 3 zeytin 1 yk aci sos
Ara 1 porsiyon sütlü tatli((
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Tebrik ederim kuzummmkızlar toplaşınnnnn
Parti varrrrrr
İkinci olmuşuz
SchonerDuft kuzummm bireysel de üçüncü olmuşsun tebrikler
Ben varimmmKızlar bu hafta derece yapmışız haftaya birinciliğe oynayalım var mısınız pazartesinden itibaren sıkı bir 4 gün geçirmeye
Kunefenin yaninda cay sekersiz olsun ama canan hanim kizarBenmde kendime ödülüm var martin 20 sine kadar 58 olursam kendime dışarıda kebap + künefe ödülüm nasıl amaa
Spora henuz hic baslamadim sadece yürüyorum listeyi de görmedim squatim var bide onu eklicemYakın takip ediyorum canısı çok güzel gidiyorsun çünkü boşlarsan senin içinde kötü olurLuluuu94 1 saat tempolu yürüyüş yapmış zaten
Akşam ekmek yok spor cezası ağıra dönüyor ona göre
Canim 45 dk lesli yaptim simdiBu nasıl menü akşam hele cezan var bugün herkes şaşmış cuma kimseye yaramadı sanırım.
Ekmek yeme yeme diyorum yeme onlar akşamları cız
Bu ne böyle verdiğini geri almaya çalışıyorsun gibi senin de cezan var detoks yapyon börekleri gömyon hadi onu canın çekti mozaik patates neden
Topalak çorba ne gı o kek 1 dilim olsa iyidi ama minikmis diye ses etmiyorum ama leziz olduğu belliydi afiyet olsun
Sağol canım
Tarifini pancarın topikten aldın dimi hesaplarım olmazsa
Teşekkür ederim çocuk gibi dolandım durdum abur cubur çekmesinin önünde sonra kendime 1 elma 1 bardak su ve tarçınla smothi yaptım içtim sonra yine nescafe 2 zero şekerli çocukları uyutmak için çok çabaladım sinirlendim bi hırs sitenin bahçesine attım kendimi 45 dk yürüdüm geldim.Evdeki ileri geri hareket ve bahçedeki yürüyüşle günlük ortalama 5000-6000 adım oluyorum çok az biraz daha hareket etmeliyim Şimdi bebişi uyuttum ohSağlıklı tarifler var onlardan yapabilme imkanın olursa @SekerPancarii vemunter yardımcı olsunlar sana. Hatta evde kendine fıstık fındık ezmesi yap günlük limit belirle ve giderek azaltirsin herşeyi birden yapamayız bunu da hiç unutma birşey yeme krizin geldiğinde hemen burya yaz önlemeye çalışalım ve son olarakta günlük bitter 2 minik kare yiyebilirsin
İyi gecelerKızlar ben yatıyorum iyi geceler
oda bogazima yapisiii haa qiiiNişasta koy
Kraliçenin söylediği gibi ekmek yoksa pasta yesinler
aynen canim sende listeye geliyorsun eskisi gibi devam ins. Sonra gitsin kilolar gelsin prensesler gibi gelinn pocikkkBu arada kızlar takım cok guzel oldu cok canlandi cok mutlu oluyorum boyle devam edelim birbirimizi motive edelim ve birinci olalim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?