- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.861
Sağol canım 9aylıkAfiyet olsun kilonuz çok iyi bence bebeğiniz kaç aylik
Süpersin canım emin ol pişman olmayacaksınKalktim canim basliyorum pogacalar erisin
Canım bir dilim yedim zatenBu nasıl menü akşam hele cezan var bugün herkes şaşmış cuma kimseye yaramadı sanırım.
Ekmek yeme yeme diyorum yeme onlar akşamları cız
Bu ne böyle verdiğini geri almaya çalışıyorsun gibi senin de cezan var detoks yapyon börekleri gömyon hadi onu canın çekti mozaik patates neden
Topalak çorba ne gı o kek 1 dilim olsa iyidi ama minikmis diye ses etmiyorum ama leziz olduğu belliydi afiyet olsun
Sağol canım
Tarifini pancarın topikten aldın dimi hesaplarım olmazsa
Spor yapman lazım canımTatli ve aksamki kahvaltiliklar fazla oldu canim
Eline sağlık istersen bizim topiğe ekle tarifi kriz geldiğinde yapalımne guzel soylemissin ihtiyacin oldgu zaman tatliya buraya yaz biz engel olalim demissin bu kadar guzel yardim edileblir
canm hem sabah hem.oglen kahvalti tarzi yapmissin sanirim isyersen sulu yemek koymaya calis
bnde esime saglikli kurabiye yaptim bugun yulaf hurma findik vs koyarak o da begendi senin de ellerine saglik bu arada yanlis grmus olablirim menunu evet cnm
aaa ne kadar guzel cok sevndim bu benim ilk grup ucunculugum:)
Menüleri görünce şoka uğradım niye böyle saldık herkes bir kaçamak yapmış yanına sıralamışLuluuu94 herkese benden spor cezası kendime de ayrıca ceza veriyorum moralim bozuk diye cız yaptım bende ama once doktor işini halletmem lazım.
Herkes 1 dk plank 15 mekik 30 sumo squat yapacak @UMEYYE @Nehir60 @segus biri mantı yemişti o kimdi oda buna dahil .
Tamam canım100 tane ip atladim canim @birgarip
Cezalar var canısı afiyet olsunsabah
ilik limonlu su 2 gunkurusu 1 tk pekmez
2 haslanmis yumurta
1 kapya biber
1 salatalik
3 ceri domates
1 ev pogacasi
3 zeytin
1 kk suzme peynir
1 ck tereyag bal
ara
yarim elma armut
2 yk yesil mercimek
6 cig findik
1 mercimekli borek
1 kurabiye
2 yk manti
yarim kase muhallebi
kizlar misafirim vardi haliyle cisli yedim.
Akşam yeme kuzu sabah yiyeceksin tabiEkmek yemeyince wcye cikamiyorum kuzu ka gundur yemiodum cikamiyodum bu sabah yedim hemen ciktim o yuzden yicem ekmek hem dilimler küçük
Pardon 2 okudum niyeyse bendeSağol canım 9aylık
Haftaya listeye gircem inşallah sonra da 2veya 3 hafta verebilidğim kadar verip mezun olmak istiyorum inşallah
Süpersin canım emin ol pişman olmayacaksın
Canım bir dilim yedim zaten
Bulgur la yapılan bi çeşit çorba
Spor yapman lazım canım
Eline sağlık istersen bizim topiğe ekle tarifi kriz geldiğinde yapalımdur etiketliyim ben seni oraya
Tamam canım
Ayy kafam karıştıCezalar var canısı afiyet olsunsana kolay gelir gerçi ama olsun 1 dk plank 30 suma squat 15 mekik Luluuu94 munter ı da unutmayalım
Maşallah Allah bağışlasın kısa süre olmuş ve bu kilodasinz çok iyi . Mezun olsanizda birakmayin bizi :)Sağol canım 9aylık
Haftaya listeye gircem inşallah sonra da 2veya 3 hafta verebilidğim kadar verip mezun olmak istiyorum inşallah
Süpersin canım emin ol pişman olmayacaksın
Canım bir dilim yedim zaten
Bulgur la yapılan bi çeşit çorba
Spor yapman lazım canım
Eline sağlık istersen bizim topiğe ekle tarifi kriz geldiğinde yapalımdur etiketliyim ben seni oraya
Tamam canım
Evet canım bol acılı biraz un var amaPardon 2 okudum niyeyse bendeay tahmin ettiğim ise çok severim ben onu içine nohut koyuyor annem birde off canım çekti afiyet olsun
Ben tutuyorum kuzu sıkıntı yokAyy kafam karıştıhemen bi not defteri bulup not etmem lazım
Ekimde geldim canım ben takıma kısa değil yaniMaşallah Allah bağışlasın kısa süre olmuş ve bu kilodasinz çok iyi . Mezun olsanizda birakmayin bizi :)
Ooo süpersin kuzuLuluuu94 100 ip 10 dk bölgesel ..(totomu kaldıracağım artık bu kadar rahatlık yeter degilmi :)))
Tebriklerkızlar toplaşınnnnn
Parti varrrrrr
İkinci olmuşuz
SchonerDuft kuzummm bireysel de üçüncü olmuşsun tebrikler
Evet bence deLuluuu94 100 ip 10 dk bölgesel ..(totomu kaldıracağım artık bu kadar rahatlık yeter degilmi :)))
Alışkanlık ama tamam demem :)bebisiniz küçükmüş o yüzden söyledim .takımımız çok iyi bu hafta inşallah birinci de olacagizzzzzEkimde geldim canım ben takıma kısa değil yaniizne ayrıldım sadece
Siz biz demesenmi çok resmi oluyor
Bırakamam ki
Bisi olmaz o kadar undan her şeye vücudun ihtiyacı var sonuçtaEvet canım bol acılı biraz un var amano problem az yedim inşallah erir
Tamam canım sıkı takip bundan sonraBen tutuyorum kuzu sıkıntı yok
Orjinal cezalar bulcaz hep spor olmaz aklımda çok şey var ama kişiye özel olmalı herkese uymayabilirTamam canım sıkı takip bundan sonrayarın bende başlıyım tutmaya
İnşallah canım sen de sıkı tut bu hafta haftaya beraber girelim listeye bomba gibi yüzdeler leAlışkanlık ama tamam demem :)bebisiniz küçükmüş o yüzden söyledim .takımımız çok iyi bu hafta inşallah birinci de olacagizzzzz
Bisi olmaz o kadar undan her şeye vücudun ihtiyacı var sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?