- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.481
ölim daha iyi ya en bu böle elma elmaaa..elma dersem çık elma dersem çıkmaaa. elmaaaaben buralardayım açık olacam ama evde işlerim var.malum yol hazırlığı. keşke mesaj gelince msn deki gibi ses çıksada gelip baksam.
emidaf sen kaçıncı fadik oluyoniyice karıştıralım da ortalığı kimse kimseyi anlayamasın:)
şaka bi yana 1 ve 2.ci fadik kim şimdi:)
ya kusura bakma canım şakayı fazla kaçırdık ortalık karıştı:)olsun siz bizim yerimize martıları dinliyceniz.Valla ya canım çekti şimdi.Neyse dönünce anlatırsınız artıkın:)seninkini istedim tabüüü. 3. fadik istanbulda değilmiş kiii.dur bende sana yazim no mu.
fdm var fattaa var emidaf var..yokmu arttıraann.. ya bari biriniz sahne ismi koyun kendinize. buse filan.
slm kızlar ben ölüyorum :85:
benim adetim kolay geçerdi ağrı olmaz ama üşütünce çok kötü oluyorum. şimdide öyleyim. üşüttüğüm için çok kötü adet sancım var. duramıyorum
kahvaltı
bir bardak şekersiz yeşil çay
bir dilim kepek ekmeği
yarım kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
biber
saat 10 da yarım elma zor yedim
saa12 de bir elma
ya kaptan bu arada sancın artınca kaynar suya bol bol şeker atıp iç.içebilirsen hemen ılıştırmadan içmeye çalış hemen o hastalık terini attırıyo ve rahatlıyosun.ben de çok işe yarıyo
kızlar hepinizle tanıştığıma çok sevindim bu uzun yolda yanında destekçinin olması çok önemli ve sanırım ben şu an bunu hissediyorum.Neyse çok öptüm hepinizi.Az kalorili bol hareketli akşamlar.
kızlar hepinizle tanıştığıma çok sevindim bu uzun yolda yanında destekçinin olması çok önemli ve sanırım ben şu an bunu hissediyorum.Neyse çok öptüm hepinizi.Az kalorili bol hareketli akşamlar.
iyi akşamlar canım
bende çıkıyım spor beni bekler bavul beni bekler ankara beni bekler
ay bende kilo veremiycem diye korkuyorum valla bu hafta :18:özellikle sana yazmadım canım ya alıntı yapmışımdır. çenem düünce saçmalamışımdır. ya kızlar bu hafta ben kilo veremeycem diye korkuyorum:18::18:çarşamba oldu tartıda tık yok hala.
hoşgeldin tatlımselam kızlar ben yeni üye aday adayı:)
İnş bu yolda şu anki gazımla devam ederim.Şu andan itibaren bildirim yapcam inş.Yanlız kaptanın da dediği gibi ben akşamları giremiycem evde net sorunumuz var çünkü.Fakat gündüzleri buradayım inş.Hedef 55....belki şu an için hayal ama bi başarı öyküsünde okumuştum zoru başarabilirim ama imkansız zaman alır diye.işte o mantıkla devam etmek istiyorum.Elimden geldiğince de destek olmaya çalışacağım inş.Hep beraber kurtulalım şu kilolardan ve incecik ve hafif vücutlarımızla ortalarda dolanalım olma mı:)
bende çıkıyım spor beni bekler bavul beni bekler istanbul beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?