- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.501
hatta üsküdar doğma büyüme olduğum için her deliğini iyi bilirim
fethipaşa korusuna gideriz kahvaltıya hem manzara hem saray havasında ortam hemde sohbett
geçmişe bakayım bir
kaptan devam edeyimmi ben listeyi yapmaya :26:
annemde gel diyo cuma veya cmrtsi gitsemmi gitmesemmi daha karar veremedim :97:
canım sen devam et listeye dünkünü yaptım. bugün hazırlanacam. bide yarın nöbetçiyim erken yatcam törenden sonrada ankaraya gitcem. bugünün listesini yapamam canım.
kızlar 4 gün boyunca çok fazla uğrayamam ben buraya evd enet var ama başında erkek kardeşim varonu kandırdıkça girerim. her gün girerim ama bu kadar sık olmaz haberiniz olsun.
bildirim yapacaksın cumaya demi. ya benim yardımcılığımı kaç kere söledim kimse gönüllü olmadı. sen birine devret diktatörlük lazım bazen
merhaba hanımlar ben geldimmmm az sora süliman başlıcak onu izliyim gene gelirim
kızlar anca girebildim nasılsınız?
ben iyiyim canım sen nasılsın.bir sürü iş var yapmam gereken ve ben paniklemiş durumda hiçbişe yapmadan nette dolaşıyorum ne tezat..
benim de karnım agrıyo yatıyorum.bir sürü olunca insana böyle oluyo nerden başlıcağını bilmiyo.bi yerden başla hadi gerisi gelir cnmmm.:)
tamam önce çamaşırları makineye atmakla başlıyorum o zaman. sonrada çantamı hazırlarım.
selam canım. bende burası açık evin içinde dört dönüyorum. kermes için birsürü şey bulduum evin derinliklerinde. hiiç giymediğim hiç takmadığım ne çok şey varmış. israf yaa ben gibi olan var mı. para biriktiremiyorum gerekli gerekmez herşeyi beğenirsem alıyorum bigün lazım olur diye. ama lazım olmuyor hiç.
hep aynı ya bi ton şey alyorum ama bi kere kullanıyorum nolcak bu bizim halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?