Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neyse bende kalkayım sporumu yapmaya başlayayım
anneme dedimki oraya gelirsem kilo veremem ben geldiğimde hamur işi felan yapmıycaksın sebze yiycez yoksa gelmem abimede benimle yürürsen hergün 1 saat gelirim dedim

insanları tehtit ediyorum resmen

hatta üsküdar doğma büyüme olduğum için her deliğini iyi bilirim
fethipaşa korusuna gideriz kahvaltıya hem manzara hem saray havasında ortam hemde sohbett

ya sen çıkmışsın ben gelmişim. kesinlikle yapalım bişeler. ya baksana cadı ebn cuma günü müsait olurum sadece çünkü koca işte olacak..oldu mu sende annene cumartesi gidrsin. sen ben emidaf..süper. telefon numaranı bana gönder bende sana göndereyim. araşırız.kız sapıklık yapmam merak etmeyin. zaten telefonla konuşmaktan hazeetmeyen bi yapım var.sizi rahatsız etmem zırt pırt yaa çok heycanlandım. esra bu mesajı okursan sende uygunsan ayarla olma mı???

geçmişe bakayım bir

kaptan devam edeyimmi ben listeyi yapmaya :26:
annemde gel diyo cuma veya cmrtsi gitsemmi gitmesemmi daha karar veremedim :97:

canım sen devam et listeye dünkünü yaptım. bugün hazırlanacam. bide yarın nöbetçiyim erken yatcam törenden sonrada ankaraya gitcem. bugünün listesini yapamam canım.

kızlar 4 gün boyunca çok fazla uğrayamam ben buraya evd enet var ama başında erkek kardeşim var onu kandırdıkça girerim. her gün girerim ama bu kadar sık olmaz haberiniz olsun.

bildirim yapacaksın cumaya demi. ya benim yardımcılığımı kaç kere söledim kimse gönüllü olmadı. sen birine devret diktatörlük lazım bazen

ben saat 16 da yarım elma yedim
saat 18 de de yarım elma yedim.

sporumu yaptım bir kaç gündür okuma bayramı için sahneyi hazırlıyorum. sahne dediğime bakmayın derme çatma bişey. sahnenin yanlarında pencereler var. bunları folyo ile kapladım. kaplarken dizlerimiz üzerine çöküp yaptım tabi alışkın olmayınca bide bu kadar kilo var baya hamladım. spor yaparken zorlanıyorum bu yüzden 2 gündür. bide bacağımda sorun olduğu için korkuyorum bişey olacak diye :18:

tatlı krizim gelmeye başlıyor yavaş yavaş şu regl bi bitse ama daha 1. gün

bildirim yapacaksın cumaya demi. ya benim yardımcılığımı kaç kere söledim kimse gönüllü olmadı. sen birine devret diktatörlük lazım bazen

yapacam canım bildirimi. hergün gelecem ama bu kadar sık değil en azından 7 mesaj yazarım
dur bakalım bi düşünelim bunu kim olabilir :44:

merhaba hanımlar ben geldimmmm az sora süliman başlıcak onu izliyim gene gelirim

selam canım. bende burası açık evin içinde dört dönüyorum. kermes için birsürü şey bulduum evin derinliklerinde. hiiç giymediğim hiç takmadığım ne çok şey varmış. israf yaa ben gibi olan var mı. para biriktiremiyorum gerekli gerekmez herşeyi beğenirsem alıyorum bigün lazım olur diye. ama lazım olmuyor hiç.

ben iyiyim canım sen nasılsın.bir sürü iş var yapmam gereken ve ben paniklemiş durumda hiçbişe yapmadan nette dolaşıyorum ne tezat..

benim de karnım agrıyo yatıyorum.bir sürü olunca insana böyle oluyo nerden başlıcağını bilmiyo.bi yerden başla hadi gerisi gelir cnmmm.:)

iyi akşamlar kızlar eve yeni geldik perde almaya gittik eşimide aldık evimize geldik eşim evdeyken fazla giremiycem kusura bakmayın......

hep aynı ya bi ton şey alyorum ama bi kere kullanıyorum nolcak bu bizim halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…