- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.401
o 4 yas var yaa o 4 yass cok sey ifade ediyorValla oyle kalmis aklimdabide senin yasin kucuk deyince 32 falan geldi aklima ahahahhaa
Aramizda 4 yas var bende 24 üm sayilir 23 buçukikinciye gec degil hadi hadiii
Guccuk bebiiini öperimmo 4 yas var yaa o 4 yass cok sey ifade ediyor
hemen yapsam belki ama hemen yapmaya gucum yohkkbibiim cokk quccukk
tamam bebik öp onu minik yanaklarindan
Cıks beğenmedim ama bu yaptığın iyi ;"
Süpersin
Canım kilon takıldığında yapabilirsin ama veriyorsun sen zaten böyle de
Sen bilirsin yine tabi
Süpersin fındık için üzülme olur arada
ne kadar erken kalkmışsın
hamile olunca uyunmuyo kizlar boyle sabaha kadar oturuyoruzAçlık hissettiğinde 1 bardak süt iç yanına 2 ceviz ekle yada domates salatalık marul ye kalori değerleri çok düşük .
Hoş geldin canım 1.ci sayfada kurallarımız yazıyor. Uyarım dersen kendini tanıt bize
Kuzum regli günüm bugün regli olurum muhtemelen
Kuzum acikmamiz çok normal hele sen çok geç yatıyorsun 1 avuç fındık enerji verir.tabi kuruyemişleri çiğ ve tuzsuz yiyoyoruz
Bu saatte yat uyu 2 hafta sonra uyku diye aranacaksın. Hem yumurta nerde peynir süt beğenmedim kahvaltını
sağol canimmAfiyet olsun kuzum
kizim olucak :) gunaydin canimGunaydin canım
Gunaydin canim
Gunaydin kuzum geldi mi regl gunun hemen olursun insallah kekik cayi yapabilirsjn kendine söktürüyo regliyi
Gunaydin kuzumcok erkencisin afiyet olsun bebise yarasin cinsiyeti ne canim
Ahaha inandım önce daha minnaciksiniz pancar ile sizaa nerden bildin daha once soylemismiydim
Az kaldı kuzum doğum belli mihamile olunca uyunmuyo kizlar boyle sabaha kadar oturuyoruz
Hoş geldin canım bizim aramızda hemencecik verirsin . Günlük menülerini yazmayı ve diğer arkadaşların menülerine yorum yapmayı ihmal etme . Cız yersen cezalar var bilgin olsun spor yapıyorsunTamam o zaman tanıtıyim
Ben 33 yaşında 67 kilo 165 boyundayım ilk hedefim 60 kilo olabilmek , haftada iki gün spora gitmeye calısıırum herzamab olmuyo kızım olduğu için 4 yaşında . Evde eliptik bsikletim var arada onunla yapmaya calısıorum vakit buluncada yürüyüs ama yemeden cok fazla kesemediğim için fazl kilo veremedim
tamam :) teşekkürlerHoş geldin canım bizim aramızda hemencecik verirsin . Günlük menülerini yazmayı ve diğer arkadaşların menülerine yorum yapmayı ihmal etme . Cız yersen cezalar var bilgin olsun spor yapıyorsun
aaa yasimiz da ayniymis cnm:)kandirdimmm
28 .5 immm 32 33 mutesuflerimi iletiyorum
hosgeldin canm boyumiz da kilomuz da hedefimiz de ayni senle suanda:)Tamam o zaman tanıtıyim
Ben 33 yaşında 67 kilo 165 boyundayım ilk hedefim 60 kilo olabilmek , haftada iki gün spora gitmeye calısıırum herzamab olmuyo kızım olduğu için 4 yaşında . Evde eliptik bsikletim var arada onunla yapmaya calısıorum vakit buluncada yürüyüs ama yemeden cok fazla kesemediğim için fazl kilo veremedim
Belli degil canim normal oldugu icin bekliyoruz bebis ne zaman gelirseAhaha inandım önce daha minnaciksiniz pancar ile siz
Az kaldı kuzum doğum belli mi
Kıyamam yahamile olunca uyunmuyo kizlar boyle sabaha kadar oturuyoruz
Hoşgeldin canımTamam o zaman tanıtıyim
Canim
Benimkiler cok fazla kiz buyuk ablamin ikinci dogumu oldu az kenarlarda catlaklar var bikini bile giyyo sen düşün bazilari coh sansli bu konudakarnim cok buyuktu ama benim ikiz mi diyodu herkes bi kaşınırdı ki gobegim catlicak aha derdim o kadar badem yagi surdum krem surdum bi ise yaramadi
Yok ya insan sikiliyo bide agridan uyuyamiyosun aslinda uyumak istiyosun ama uyunmuyo isteKıyamam yaben tam tersi bıraksalar bütün gün uyurdum son ana kadar
Hoşgeldin canım
Kiz ben onu kacamak diye yemedimki hep yiyorum ben diyetisyenler yarim pakef veriyor ara öğünlerde o yuzden o kacamak degil hem sadece 3 tanecik
sag ol cnmm. Ben tek tip falan pek yaomafim acikcasi ama etrafimda yapanlar vardi zayiflama urunu kullananlar vardi verip sonra 2 3 kati aldilar o yuzden ben hic sicak bakmam bu sok diyetlere falan zaten kastan verdiriyor.
kiz siz ne zaman korundunuz ki
ben korunmasam hemen olur size oh masallah gel keyfim gel
aksam misafir varmis o yuzden oju gormuyorum sabah biskuvi olmamis kuzu yemeyeydin iyiydi
Bence 7 günlük olsun isteyen istedigi gun dinlensin olma miDinlenmiyek mi yani
Kolay gelsinBende yemek yapiyom kizimi yikicam birazdan
Ilk doğum mu bana da dua eder misin aklına gelirsem canım benim kaç yıldır olmuyordu ekim de düşük yaptım şimdi yine hamileyim ama düşük ihtimalim çok yüksekBelli degil canim normal oldugu icin bekliyoruz bebis ne zaman gelirse
32 benim. Bundan sonra bana apla diyeceksiniz.kandirdimmm
28 .5 immm 32 33 mutesuflerimi iletiyorum
ilk canim sen kac haftaliksin hic stres yapma Allah büyük tabiki dua ederim Allah sag salim kavusmsnizi nasip etsinnIlk doğum mu bana da dua eder misin aklına gelirsem canım benim kaç yıldır olmuyordu ekim de düşük yaptım şimdi yine hamileyim ama düşük ihtimalim çok yüksek
Az kaldı inşallahYok ya insan sikiliyo bide agridan uyuyamiyosun aslinda uyumak istiyosun ama uyunmuyo iste
Neden kiKiz ben onu kacamak diye yemedimki hep yiyorum ben diyetisyenler yarim pakef veriyor ara öğünlerde o yuzden o kacamak degil hem sadece 3 tanecik
Bence 7 günlük olsun isteyen istedigi gun dinlensin olma mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?