Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla oyle kalmis aklimda bide senin yasin kucuk deyince 32 falan geldi aklimaahahahhaa
Aramizda 4 yas var bende 24 üm sayilir 23 buçuk ikinciye gec degil hadi hadiii
o 4 yas var yaa o 4 yass cok sey ifade ediyor
hemen yapsam belki ama hemen yapmaya gucum yohkk bibiim cokk quccukk

hamile olunca uyunmuyo kizlar boyle sabaha kadar oturuyoruz

Tamam o zaman tanıtıyim
Ben 33 yaşında 67 kilo 165 boyundayım ilk hedefim 60 kilo olabilmek , haftada iki gün spora gitmeye calısıırum herzamab olmuyo kızım olduğu için 4 yaşında . Evde eliptik bsikletim var arada onunla yapmaya calısıorum vakit buluncada yürüyüs ama yemeden cok fazla kesemediğim için fazl kilo veremedim

Hoş geldin canım bizim aramızda hemencecik verirsin . Günlük menülerini yazmayı ve diğer arkadaşların menülerine yorum yapmayı ihmal etme . Cız yersen cezalar var bilgin olsun spor yapıyorsun

kandirdimmm
28 .5 immm 32 33 mu tesuflerimi iletiyorum
aaa yasimiz da ayniymis cnm:)

hosgeldin canm boyumiz da kilomuz da hedefimiz de ayni senle suanda:)

hamile olunca uyunmuyo kizlar boyle sabaha kadar oturuyoruz
Kıyamam ya ben tam tersi bıraksalar bütün gün uyurdum son ana kadar

Hoşgeldin canım

Benim 0 catlak ve hedefim zayiflayip bu yaz bikini giymek

Kiz ben onu kacamak diye yemedimki hep yiyorum ben diyetisyenler yarim pakef veriyor ara öğünlerde o yuzden o kacamak degil hem sadece 3 tanecik

Dinlenmiyek mi yani
Bence 7 günlük olsun isteyen istedigi gun dinlensin olma mi

Ilk doğum mu bana da dua eder misin aklına gelirsem canım benim kaç yıldır olmuyordu ekim de düşük yaptım şimdi yine hamileyim ama düşük ihtimalim çok yüksek
ilk canim sen kac haftaliksin hic stres yapma Allah büyük tabiki dua ederim Allah sag salim kavusmsnizi nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…