- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.421
Çok yeni daha dün öğrendim amin sanırım 4 haftalık olcak yarın . Sende bir nefeste doğurursun inşallah canımilk canim sen kac haftaliksin hic stres yapma Allah büyük tabiki dua ederim Allah sag salim kavusmsnizi nasip etsinn
Hoşgeldin tekrar. Bende 32 yaşındayım 22 aylık kızım var. Çalışmıyorum olabildiğince fazla spor yapmaya çalışıyorum. Benden başka türlü gitmiyor. Aslında çok fazla kilon yokmuş verirsin inşallahTamam o zaman tanıtıyim
Ben 33 yaşında 67 kilo 165 boyundayım ilk hedefim 60 kilo olabilmek , haftada iki gün spora gitmeye calısıırum herzamab olmuyo kızım olduğu için 4 yaşında . Evde eliptik bsikletim var arada onunla yapmaya calısıorum vakit buluncada yürüyüs ama yemeden cok fazla kesemediğim için fazl kilo veremedim
Aaaa çok sevindim
ay minnacik daha maşallah benim de evliliğin ilk aylarında düşük olmustu sonra ilk denemede oldu hic takma kafanaÇok yeni daha dün öğrendim amin sanırım 4 haftalık olcak yarın . Sende bir nefeste doğurursun inşallah canım
optumm bizde seni ve prensesini opuyoz canisiGuccuk bebiiini öperimm
tamam bebik öp onu minik yanaklarindan
inandirdim dimiAhaha inandım önce daha minnaciksiniz pancar ile siz
Az kaldı kuzum doğum belli mi
evet cnm senin bebek yok dimiiaaa yasimiz da ayniymis cnm:)
hosgeldin canm boyumiz da kilomuz da hedefimiz de ayni senle suanda:)
iyi.madem ye biskuvileriKiz ben onu kacamak diye yemedimki hep yiyorum ben diyetisyenler yarim pakef veriyor ara öğünlerde o yuzden o kacamak degil hem sadece 3 tanecik
Bence 7 günlük olsun isteyen istedigi gun dinlensin olma mi
apppplllaaaaaaaaa32 benim. Bundan sonra bana apla diyeceksiniz.
takimlar devm o zmn
Evet miniminacık daha .allaha emanet canı düşerse bu 2.ci olcak benimay minnacik daha maşallah benim de evliliğin ilk aylarında düşük olmustu sonra ilk denemede oldu hic takma kafana
Hoşbulduk :)aaa yasimiz da ayniymis cnm:)
hosgeldin canm boyumiz da kilomuz da hedefimiz de ayni senle suanda:)
Kısa süreli şok yaşadımoptumm bizde seni ve prensesini opuyoz canisi
inandirdim dimiben boyukum yaa
evet cnm senin bebek yok dimii
iyi.madem ye biskuvileri
apppplllaaaaaaaaa
takimlar devm o zmn
Hosbulduk :)Kıyamam yaben tam tersi bıraksalar bütün gün uyurdum son ana kadar
Hoşgeldin canım
İnşallah ama gitmiyo bitürlü yemek olayına dikkat etsem olucak bakalıö bugün başladımHoşgeldin tekrar. Bende 32 yaşındayım 22 aylık kızım var. Çalışmıyorum olabildiğince fazla spor yapmaya çalışıyorum. Benden başka türlü gitmiyor. Aslında çok fazla kilon yokmuş verirsin inşallah
Allah korusun canim korkma olmaz bisey benim mayıs sonunda iki yil olcak evleneli senin ne kadar olduEvet miniminacık daha .allaha emanet canı düşerse bu 2.ci olcak benim.
Ne kadarlık evlisin
Kısa süreli şok yaşadım
disarida kahvalti etmeyeli o ladar uzun zaman oldu ki cok ozledimSlm kizlat ben geldim sabah esimle khvaltiya disari ciktik sornasindada bisaat tempolu yürüyps yaptik enerjimi attim geldim:)))) napiyosunuz bakalim
Hihi evettja amaaa buraso acayip soguk eksi 15
disarida kahvalti etmeyeli o ladar uzun zaman oldu ki cok ozledim
ne guzrl cnm afiyet olsun yürüyüsun daha guzel
o soğukda nasil yurudunuzHihi evettja amaaa buraso acayip soguk eksi 15
Tamam canımLuluuu94 dün 100sumo squat buügn 60dakila temp yürüyüs ve 100sumo aksam belki biraz daha biseLee yaparim
hosgeldn cnm bnde yurucem bir turli cesaret edemedim sen o sogukta yurumussun aalinda bnde mi yurseydim acilirdim en azindanSlm kizlat ben geldim sabah esimle khvaltiya disari ciktik sornasindada bisaat tempolu yürüyps yaptik enerjimi attim geldim:)))) napiyosunuz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?