- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.541
gülçin ben geldim duşa girdim şimdi benim koçiş işte ya gece vardiyasında hem bebişde yok ya hala daha çalışıyoruz
he yaaa biz zaten hiç görüşemiyoruz
aynı evdeyiz ama iş saatleri dolayısıylaaa üzülmeyin bekarlar bide böle şeler olabilio evlilikte
yahu ben çok meraklıyım galiba merak ettim. ne iş yapiiyyy.. polis mi?
canım kimse kalmıyor bu hafta bu takımı kim yürütecek
senden sonra selinay var o yapsın yarından itibaren haftaya perşembe günü sen yaparsın geri pazartesiye kadar
ya canım zaten haftasonu paylaşım cezası olayı olmasa. kendim için demiyorum ben genelde müsait oluyorum haftasonları biliyosun. ama çocuğu olan eşi yanında olan vs var. haftasonu izinli olsak ama hafta içi full paylaşım şartıyla olma mı. yine zaten alışkanlık icabı işi olmayan istediği zaman giriyor.
ya canım zaten haftasonu paylaşım cezası olayı olmasa. kendim için demiyorum ben genelde müsait oluyorum haftasonları biliyosun. ama çocuğu olan eşi yanında olan vs var. haftasonu izinli olsak ama hafta içi full paylaşım şartıyla olma mı. yine zaten alışkanlık icabı işi olmayan istediği zaman giriyor.
yok ya otomotivde çalışıyo lazer operatörü olarak va o bölümde hhiç tatil yok sürekli mesai iş yetişsin diyebide vardiyalı sistem hep
evet o doğru..
bende önümüzdeki yıl istiyorumda allahın her günü yiyip içmemem lazım nerden baksan en aazından 55 60 la hamile kalmam gerekiyo gene doğurana kadar dana gibim oluurum
hımmmben zaten seni aşağıda görüyordum bazen.selam canım. böle işte motive ediyoruz. biliyosun kilo verme psikolojik daha çok. bunalıma girmezsen kilo da almıyosun. birbirimize destek vererek kilo vereceğimizi düşünüyoruz. ve veriyoruzda. takımda yer olması alzım. kaptan bilir. ama deneme haftası oluyor ilk hafta performansını beğenirsek takıma alıyoruz. paylaşım şart vs.öle işte.kaç kilosun canım.hee sonradan gördüm tickerından. yaa yine benden zayıf biri geliyo üfff kıskanıyorum yaa. bende zayıflaycaam inş.
lazer mii? :44::44::44: iyi bişeymiş ismi havalı enazından. he hee sanada bedava yapsın lazer o zaman. ay ne iğrenç espri..ben 600 tl verdim bir seansa içim acıyorda ondan sanırsam.. canım adana kebap çekti yaa.Allahtan çok katı diyet yapmıyorum yoksa ben diyeti bıraksam herşeyden gözü dönmüş gibi yerim yaaa.
triptofan özel msj göndermişsiniz. ama bn 100 olan sınırı dolduramadığım için msj atamıyorum.bu yüzden saçma sapan şeyler yazıp 100 ü doldurasım var^^
başlığı kaybettiğim için geri dönememiştim şimdide yazdığım soruyu bulamıyorum :)
çok paylaşımlar yapıyorum ama çoğu msjım okunmuyo bilee :/
nasıl bi performans olması lazım?
triptofan özel msj göndermişsiniz. ama bn 100 olan sınırı dolduramadığım için msj atamıyorum.bu yüzden saçma sapan şeyler yazıp 100 ü doldurasım var^^
başlığı kaybettiğim için geri dönememiştim şimdide yazdığım soruyu bulamıyorum :)
bende gelmek istiyorum yazmıştın..kaptanımız aynalar ona soralım bakalım yer var mıymış. 12 kişi galiba sınır.
yok kız o bizim bildiğimiz lazerde değilll ..
ya öyle olsa çalışamaz o bölümde o o kadar kızın bayanın içinde imkansız yaaa
bu lazer araba sektöründe parça üretmeye yarayan bişi
bugünde aramıza yeni birini aldık deneme süresinde onun dışında 2 kişilik yerimiz var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?