Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

he yaaa biz zaten hiç görüşemiyoruz
aynı evdeyiz ama iş saatleri dolayısıylaaa üzülmeyin bekarlar bide böle şeler olabilio evlilikte

gülçin ben geldim duşa girdim şimdi benim koçiş işte ya gece vardiyasında hem bebişde yok ya hala daha çalışıyoruz

bende 2012 nisanda istiyorum inşallah. 40 kere söyleyimde olsun. ozamana kadar en akdar zayıflarsam o kar. nisanda hamiş olursam 2. dönem okula gitmesemde oluyor. pekii öğretmen olduğunu doğru hatırlamış mıyıım??

evet o doğru..
bende önümüzdeki yıl istiyorumda allahın her günü yiyip içmemem lazım nerden baksan en aazından 55 60 la hamile kalmam gerekiyo gene doğurana kadar dana gibim oluurum

canım kimse kalmıyor bu hafta bu takımı kim yürütecek
senden sonra selinay var o yapsın yarından itibaren haftaya perşembe günü sen yaparsın geri pazartesiye kadar

ya canım zaten haftasonu paylaşım cezası olayı olmasa. kendim için demiyorum ben genelde müsait oluyorum haftasonları biliyosun. ama çocuğu olan eşi yanında olan vs var. haftasonu izinli olsak ama hafta içi full paylaşım şartıyla olma mı. yine zaten alışkanlık icabı işi olmayan istediği zaman giriyor.

kızlarrrr.ben halsizim biraz yatıcam sanırım uyumasam da dinlenicem.iyi geceler hepinize:)

kızlar önümüzdeki 4 gün takım çok sessiz olacak. lütfen elimizden geldiğince girip paylaşım yapmaya gayret edelim

canım haftasonu ceza olmazsa kimse girmez en fazla 7 mesaj değilde daha az mesaj yazma olabilir haftasonu

triptofan özel msj göndermişsiniz. ama bn 100 olan sınırı dolduramadığım için msj atamıyorum.bu yüzden saçma sapan şeyler yazıp 100 ü doldurasım var^^

başlığı kaybettiğim için geri dönememiştim şimdide yazdığım soruyu bulamıyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:

evet evet gülçini ful destekliyorummmmmm

yok ya otomotivde çalışıyo lazer operatörü olarak va o bölümde hhiç tatil yok sürekli mesai iş yetişsin diye bide vardiyalı sistem hep

lazer mii? :44::44::44: iyi bişeymiş ismi havalı enazından. he hee sanada bedava yapsın lazer o zaman. ay ne iğrenç espri..ben 600 tl verdim bir seansa içim acıyorda ondan sanırsam.. canım adana kebap çekti yaa.Allahtan çok katı diyet yapmıyorum yoksa ben diyeti bıraksam herşeyden gözü dönmüş gibi yerim yaaa.

çok paylaşımlar yapıyorum ama çoğu msjım okunmuyo bilee :/
nasıl bi performans olması lazım?

yok kız o bizim bildiğimiz lazerde değilll ..
ya öyle olsa çalışamaz o bölümde o o kadar kızın bayanın içinde imkansız yaaa
bu lazer araba sektöründe parça üretmeye yarayan bişi

çok paylaşımlar yapıyorum ama çoğu msjım okunmuyo bilee :/
nasıl bi performans olması lazım?

canım hoşgeldin. ben takım kaptanıyım. hergün paylaşım yapma imkanın varsa kilo vermeye kararlıysan takımızda yer var seni aramızda görmekten mutlu oluruz

bende gelmek istiyorum yazmıştın..kaptanımız aynalar ona soralım bakalım yer var mıymış. 12 kişi galiba sınır.

yok kız o bizim bildiğimiz lazerde değilll ..
ya öyle olsa çalışamaz o bölümde o o kadar kızın bayanın içinde imkansız yaaa
bu lazer araba sektöründe parça üretmeye yarayan bişi

yahu anladım da tam da anlayamadım aslında esprik yapam dediydim. yine çok baktım bilgisayara bugün gözüm ağrıdı. .ben yatıyorum size doyulmaz ammaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…