- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.581
hoş geldin canım ben de gruptaki diğer aday adayı:)günaydın hanımlarrrrilk defa bu kadar erken kalktım ama kimsecikler yok
elma sirkemi içtim ve sandoloz sakızımı yuttum 09:25 tede kahvaltmı yapıciiimm.
kahvaltı olarak
4-5 zeytin
yaklaşık 4 çatal yoğurt
kibrit kutusuna yakın peynir
1 bardak süt
1 dilim kızarmış ekmekk
slm canım haşgeldin,19mayıs dolayısıyla geçici bir süre servis dışıydık.............
afiyet olsun canımgünaydın hanımlarrrrilk defa bu kadar erken kalktım ama kimsecikler yok
elma sirkemi içtim ve sandoloz sakızımı yuttum 09:25 tede kahvaltmı yapıciiimm.
kahvaltı olarak
4-5 zeytin
yaklaşık 4 çatal yoğurt
kibrit kutusuna yakın peynir
1 bardak süt
1 dilim kızarmış ekmekk
güle güle canım hayırlı yolculuklar allaha emanetevet kızlar ben gidiyorum yarın okuldan eve geldiğimde yazamam heralde hemen yola çıkarız. size ankaradan yazacam inş kib öptüm sizi kocaman
günaydınbu arada sabah yediklerimi yazıyım,1 dilim kepek ekmek zeytin peynir..............
arada 1 tane küçük acıbadem kurabiye yiyicem dayanamıyorum.................
GÜNAYDIN KIZLAR.Ben buralardayım 2 gün daha.Pazar evde olacağım için giremem ama diğer günler burdayım inş.
hoşgeldin tatlım
inşlh hep beraber sağlıkla istediğimiz kiloya gelicez :92:
birlikten kuvvet doğuyor gerçekten
hoşgördük canım.İnş kurtulalım da kilolardan sonra da rahat rahat gezeriz,giyiniriz.Off offf gel tezkere gel tezkere.
kızlar akşam 2 tabak çorba ve tavuk yedim.Bi de 5 kuru erik yedim yatmadan.Yanlız dün akşam tam 70 DAKİKA yürüyüş yaptık eşimle.Gerçi ikimiz de çok yorulduk eve dönünce ama iyi oldu.Bakalım inş devam ederiz.
selinaycım listeyi bu akşamdan itibaren sen yapmaya başlıyosun haftaya perşembeye kadar yapacaksın sonra ben prşmbe cume yapar senden sonraki talihliye devrederim
hee ben zaten az kalıcam kızçeler pazar gününe dönmüş olurum herhalde
selam kızalr okuldan geldim. şimide birazdan yola çıkacam. kazasız belasız gitmek nasip olur inşallah. haftasonu beni mazur görün. istanbulda görümcem var onlara filan gideriz gelemem sanırsam pek. öpüyorum hepiniziiii...
iyi yolculuklar cnmm bo bol gez:)))
günaydınnn kızlar bana günaydın size tünaydın aslında ben daha yeni uyandım sayılır
yeni mi uyandınn
bugün önceki günlerden daha erken kalktım kahvaltımı yaptım sonracıma leslie yürüyüşü yaptım ısınmak için yarım saat. sonracıma start it up'la devam ettim.bitirdim sporumu şimdide terimin soğumasını bekliyorum ılık suyla duş almak için.ara öğün için ne ysem diye düşünüyorum. nesfit yerim sanırsam :44:
aranızda start it up yapan var mı?
selam kızalr okuldan geldim. şimide birazdan yola çıkacam. kazasız belasız gitmek nasip olur inşallah. haftasonu beni mazur görün. istanbulda görümcem var onlara filan gideriz gelemem sanırsam pek. öpüyorum hepiniziiii...
buyır oda neymiş. ayy ben uhabbete doyamam ama maalesef çıkıyorum canlarım. byeeee.
yeni mi uyandınn
bugün önceki günlerden daha erken kalktım kahvaltımı yaptım sonracıma leslie yürüyüşü yaptım ısınmak için yarım saat. sonracıma start it up'la devam ettim.bitirdim sporumu şimdide terimin soğumasını bekliyorum ılık suyla duş almak için.ara öğün için ne ysem diye düşünüyorum. nesfit yerim sanırsam :44:
aranızda start it up yapan var mı?
evt cnm yeni uyandm yani artık yeni sayılmaz 11 di kalktığımdaher tarafım agrıyo.hastayım ben muayyen günümde olduğum için herşeyim şaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?