Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoş geldin canım ben de gruptaki diğer aday adayı:)

slm canım haşgeldin,19mayıs dolayısıyla geçici bir süre servis dışıydık.............

canım selam biz tanışmadık sanırım.Ben de dün başladım ismim fatma.Kırklarelindeyim.28 yaşındayım.Mimarım ve en önemlisi ZAYIFLAMAK İSTİYORUM.evliyim ve çocuğum yok

bu arada bu sabah da 1 dilim ekmek,1 kk peynir ve 4 zeytin.Unutmuşum yazmayı:)

afiyet olsun canım
hoşgeldin aramıza inşlh hep beraber zayıflayacağız
evet kızlar ben gidiyorum yarın okuldan eve geldiğimde yazamam heralde hemen yola çıkarız. size ankaradan yazacam inş kib öptüm sizi kocaman
güle güle canım hayırlı yolculuklar allaha emanet
bu arada sabah yediklerimi yazıyım,1 dilim kepek ekmek zeytin peynir..............

arada 1 tane küçük acıbadem kurabiye yiyicem dayanamıyorum.................
günaydın
bende dün gece dayanamadım saat 5 de yemiştim akşam yemeğini gece 3 tane yağlı gevreği götürdüm

günaydın tatlım
ay bende dün gece eşimle plan yapıyorum sen işten gelmeden ben indiğin yere geleyim buluşuruz otbse binmeden tekrar yürürüz diyorum
eşimde hatun sana koşu bandı aldım yine peşimi bırakmıyon diyo
o zaman dedim sende yapacaksın sıraya bi sen bi ben

akşama yolcuyum kızlar hazırlık yapmam lazım..birde yazlık kışlık ayrımı yapıp kullanmadığımız giysileri bi poşete koyup ihtiyacı olanlara vericem..çünkü eşimde bende evlendikten sonra tosun gibi olduğumuz için yeni yeni kıyafetlerimiz dolap bekliyo

selinaycım listeyi bu akşamdan itibaren sen yapmaya başlıyosun haftaya perşembeye kadar yapacaksın sonra ben prşmbe cume yapar senden sonraki talihliye devrederim

hee ben zaten az kalıcam kızçeler pazar gününe dönmüş olurum herhalde

canım biz senle de detaylı tanışmadık.Sen nerden?

tekrar medabalar.....
bugün tükkanı ilk bn açtım sanırım yorum yazdığımda kimsecikler yoktu

selam kızalr okuldan geldim. şimide birazdan yola çıkacam. kazasız belasız gitmek nasip olur inşallah. haftasonu beni mazur görün. istanbulda görümcem var onlara filan gideriz gelemem sanırsam pek. öpüyorum hepiniziiii...

günaydınnn kızlar bana günaydın size tünaydın aslında ben daha yeni uyandım sayılır

iyi yolculuklar cnmm bo bol gez:)))

kaptan bugünki tartının söylediğine göre kilo veremedim bu hafta. 700 gram hedefime ulaşamadım. cezama razıyım. haftaya şok diyet yaparak kendimi cezalandıracam elma diyeti olabilir. daha sonrada kalorimi düşürerek devam edecem çünkü 1200 artık bana verdirmiyor galiba.

günaydınnn kızlar bana günaydın size tünaydın aslında ben daha yeni uyandım sayılır

yeni mi uyandınn

bugün önceki günlerden daha erken kalktım kahvaltımı yaptım sonracıma leslie yürüyüşü yaptım ısınmak için yarım saat. sonracıma start it up'la devam ettim.bitirdim sporumu şimdide terimin soğumasını bekliyorum ılık suyla duş almak için.ara öğün için ne ysem diye düşünüyorum. nesfit yerim sanırsam :44:

aranızda start it up yapan var mı?

buyır oda neymiş. ayy ben uhabbete doyamam ama maalesef çıkıyorum canlarım. byeeee.

hayırlı yolculuklarrr :)
ist doğumluyum sözde ama hayatımda 5 kere bile gitmemişimdir.gittiğimdede gezemedim doğduğum yeri göremediğim içinde çok içimde kaldı. vapura bile binemedim hep parmak ucunda gösterdiler doğruğum yeri^''şu karşısı varya azıcık çatısı gözüküyo hani işte orda doğdun'' didiler

buyır oda neymiş. ayy ben uhabbete doyamam ama maalesef çıkıyorum canlarım. byeeee.

süper bi egzersiz olduğuna inanıyorum 4 kademeden oluşuyo start it up ilk seviyesi. 2 hafta start it yapıp sonra ki 2 haftada bi sonra ki seviyede olan egzersiz yapılıyor. 6 gün spor yaptıktan sonra 1 gün ara veriliyomuş. ilk haftamı bitirdim. yarın ara veriyorum bi sonra ki günde ikinci haftama başlıyorummm

görüşmek üzereeee

Son düzenleyen: Moderatör:

evt cnm yeni uyandm yani artık yeni sayılmaz 11 di kalktığımda her tarafım agrıyo.hastayım ben muayyen günümde olduğum için herşeyim şaştı

evt cnm yeni uyandm yani artık yeni sayılmaz 11 di kalktığımda her tarafım agrıyo.hastayım ben muayyen günümde olduğum için herşeyim şaştı

o zaman güyandınnnnn
belki çok fazla uyuduğun içinde her tarafın ağrımış olabilir:44:
bnde fazla uyuduğumda her yerim ağrıyo,bi hoş oluyorum salak gibi sapıtıyorum

erken kalkmamın sebebi bu aralar sevgilimle aram bozuk gibi sırf güneydin msjı çekebilmek için erken kalktım o kadar msj yazdım tık yok. fazla üstüne düşülmesini sevmiyo bunun yanında ilgisiz davranıyo. annesine kızdı bu hafta bana da soğuk davranıyo.normaldede öyle ama bu hafta ekstradan bişi var öff yaaa bi ara dertleşelim yufffeennn

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…