Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benım kemıklerımde ırı bıraz daha kalın duruyo12 kg guzel vermıssın canım darısı basıma
:) aslinda buaralar bi ölcülerini al yaz kenara kilo verdikce nekadar icnelmissin bakarsin:) bacak kol bel gögus ve basen... ben öyle yapmistim degisimi gördükce dahada bi motive oluo insan

ben olcam bi dha gitmem kapısına bak bizim anneminde alt komsu öyle cok sorunlar yasadk degişik bi tip.
ben onun kapının önüne gelince merdiven silemyi bırakırdım bi adım asagı inmezdm ne silerkn ne süpürürüken.
şimdi annem korkuyomus ta bütün apartmanı süpürüyomş başlayınca kıyamam yapma diyrumda ya bişey derse diyo

Bulgur pilavı yararlı birşey değil mi?
Pirinç pilavı ya da makarna olsa tamam da, bulgur yararlı bir besin.
Besleyici ama diyet listelerinde pek önermiyorlar. Olabildiğince yememek en iyisi. Ben aylardır bulgur pilavı yapmıyorum.

Yalnız hiç olmadan hamile kalan ilk kez senden duydum canlı. O zaman regly garanti vermiyor.
Kesinlikle garanti vermiyor doktorum uyarmıştı zaten bazı lekelenmeleri farkedemeyebilirsiniz demişti özellikle bu lekelenme ilişki sonrası olup devamı gelmemişse

Ben kolaarımı incelttim baya yürüyüşe çıkıyorum kurşun asker gibi sallıyorum kolları dışardan görüntü tuhaf olabilir ama çok etkili
Canm kesinliklo kol icin bana da iyi gelem sey yuruyus
acaba buhafta sporumuza kol inceltme hareketlerimi eklesek?
evwt cnm bnce de sonucta sorunlu bolgeye calisma lazm kol icin bana yuruyus ve lastik iyi geliyor bir ara esim surekli bana agirlik kalditti asla sismez dedi ama bence sisti yani

merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım :) 23 yaşındayım ve 73 kiloyum temmuza kadar 55e düşmeyi hedefliyorum
hosgelsin aramiza canim

canm beni sen eklemistin hatta birdahaki hafta kendin ekliceksin demistin

zaten yazıyomş orda kilon demek ki A Ada_ayaz olcaktı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…