- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.781
evet canım cok korktum sımdı ufffHadi yaasegus dikkat et hamiş olma ihtimalin varmış.
Allah iyilerle karşılaştırsın. Komşuluk önemli.bende aynen öyle eski binamızdaki komşularımızı çok özlüyorum valla burdakiler selam bile vermiyor doğru dürüst
o zman sabit yazıyorum seni cumaya canım cünkü haftaya bildirim yapman için gerekliCanımcım ben perşembe katıldığım için cuma bildirim yapmamıştım
Perşembe 87
Ve bugün 85.4
Bulgur pilavı yararlı birşey değil mi?Bulgur pilavını yemiyeydin iyiydi. Ama güzel menü sabah yumurta olsa daha güzel olurdu
Yalnız hiç olmadan hamile kalan ilk kez senden duydum canlı. O zaman regly garanti vermiyor.Bende de gelen giden yok 1 yılı bulacak sanırım. Ben 2. Doğumdan sonra hiç regl olmadan 3. Ye hamile kaldım.
kesinlikle çok önemli Amin canımAllah iyilerle karşılaştırsın. Komşuluk önemli.
cnm emzirme haricinde aslında bulgur yemesen iyi olur çünkü engelliyor kilo vermeyi ben de çok yiyen seven biriyim ama bu sefer yemiyorumBulgur pilavı yararlı birşey değil mi?
Pirinç pilavı ya da makarna olsa tamam da, bulgur yararlı bir besin.
:) aslinda buaralar bi ölcülerini al yaz kenara kilo verdikce nekadar icnelmissin bakarsin:) bacak kol bel gögus ve basen... ben öyle yapmistim degisimi gördükce dahada bi motive oluo insanbenım kemıklerımde ırı bıraz daha kalın duruyo12 kg guzel vermıssın canım darısı basıma
ben olcam bi dha gitmem kapısınaipimde yok ya hiç denemedim alçak değil ama avizelere değer gibime geliyo bide korkuyorum ya bizim alt komşu sorunlu biraz hemen vuruyo alttan ki biz bide 3 kişiyiz yani koca gün yokuz çocuk yok bişey yok
geçen gün annem benim gömleğimi düşürmüş onun balkonuna kapıya gidiyoruz istemeye içerde sesi geliyo açmıyo kapıyı gömleği de dışarı atmış üst komşu bulup getirdidün daha atlıcaktımda korktum gelir kapıya diye sorunlu
ıyı fıkır aksam bi ölçüm yapayım ben:) aslinda buaralar bi ölcülerini al yaz kenara kilo verdikce nekadar icnelmissin bakarsin:) bacak kol bel gögus ve basen... ben öyle yapmistim degisimi gördükce dahada bi motive oluo insan
Besleyici ama diyet listelerinde pek önermiyorlar. Olabildiğince yememek en iyisi. Ben aylardır bulgur pilavı yapmıyorum.Bulgur pilavı yararlı birşey değil mi?
Pirinç pilavı ya da makarna olsa tamam da, bulgur yararlı bir besin.
Kesinlikle garanti vermiyor doktorum uyarmıştı zaten bazı lekelenmeleri farkedemeyebilirsiniz demişti özellikle bu lekelenme ilişki sonrası olup devamı gelmemişseYalnız hiç olmadan hamile kalan ilk kez senden duydum canlı. O zaman regly garanti vermiyor.
Canm kesinliklo kol icin bana da iyi gelem sey yuruyusBen kolaarımı incelttim baya yürüyüşe çıkıyorum kurşun asker gibi sallıyorum kollarıdışardan görüntü tuhaf olabilir ama çok etkili
evwt cnm bnce de sonucta sorunlu bolgeye calisma lazm kol icin bana yuruyus ve lastik iyi geliyor bir ara esim surekli bana agirlik kalditti asla sismez dedi ama bence sisti yaniacaba buhafta sporumuza kol inceltme hareketlerimi eklesek?
hosgelsin aramiza canimmerhaba bayanlar aranıza yeni katıldım :) 23 yaşındayım ve 73 kiloyum temmuza kadar 55e düşmeyi hedefliyorum
canm beni sen eklemistin hatta birdahaki hafta kendin ekliceksin demistin
zaten yazıyomş orda kilon demek ki A Ada_ayaz olcaktı oCanm kesinliklo kol icin bana da iyi gelem sey yuruyus
evwt cnm bnce de sonucta sorunlu bolgeye calisma lazm kol icin bana yuruyus ve lastik iyi geliyor bir ara esim surekli bana agirlik kalditti asla sismez dedi ama bence sisti yani
hosgelsin aramiza canim
canm beni sen eklemistin hatta birdahaki hafta kendin ekliceksin demistin
Tamamo zman sabit yazıyorum seni cumaya canım cünkü haftaya bildirim yapman için gerekli
cuma herkestn cok iyi eksiler bekliyorumTamamçok mutluyum bugün tartı eksilmeye başlıyor cumaya güzel eksili kilolar olsun
Banada verdi diyetisyen bence ölçülü yenebilir ekmek yerine çorba yerineBana diyetisyenim daha ilk haftadan bulgur vermisti ama 3 kasik kadar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?