Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İki çeşit salata varmis ne guzel diğer kek pasta börekten hic yemeyebilirdin ayranla salatalardan yeseydin ya borek yedin ondan yorgun hissetmisindir hamur insani yoruyo
Yok canım önceki gün temizlik yapmıştım sabahta erkenden kalkmıştım ondan yoruldum

canım bu hafta çok dikkat et ozaman

evet cnm bizim bedenimiz onemli hangi spor iyi geliyor bakmaliyiz yaris da isin tatli bir sakasi olmus hos olmus:) hit caediyo guzel ben yaparim genelde yag yakar
aynen tatlim katiliyorum sana... ben onu hic denemedim.. ben buara biraz bel inceltmeye yönelmek istiyorum söyle incecik bi bel harika olur:)

Ay ne geçimsizlermiş be sinir oluyorum böyle insanlara

Bulgur pilavını yemiyeydin iyiydi. Ama güzel menü sabah yumurta olsa daha güzel olurdu

aynen tatlim katiliyorum sana... ben onu hic denemedim.. ben buara biraz bel inceltmeye yönelmek istiyorum söyle incecik bi bel harika olur:)
ayyy olmami bnde karin kol cakismliyim dumduzzzz olsundu:))

Bulgur pilavını yemiyeydin iyiydi. Ama güzel menü sabah yumurta olsa daha güzel olurdu
cnm 2 kasik pilavi bir dilim ekmek yerine tuketebilirsin

gunde 3 lt oluyo en az dahada ıceyım bari

4 kaşık 2 dilim oldu sabahta 1 dilim yedi ettimi sana 3 dilim. yemeyiiiin ekmeeek yemeyiiiin pasta yiyin dermişim onu da yemeyiiiin ay bu hafta gerçekten kafayı yedim kiloyla

evet bacaklar icin zaten en güzel harteket squat o cok faydali Kollar benide cok zorluyo onlari bitürli sIKIlastirmayi tam anlamiyla beceremedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…