- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.741
Yok canım önceki gün temizlik yapmıştım sabahta erkenden kalkmıştım ondan yoruldumİki çeşit salata varmis ne guzel diğer kek pasta börekten hic yemeyebilirdinayranla salatalardan yeseydin ya borek yedin ondan yorgun hissetmisindir hamur insani yoruyo
canım bu hafta çok dikkat et ozamanGünaydınnn herkese! Haftasonu oldukça yoğun geçti. Eşimin kuzeni nişanlandı. Koşturmaca içindeydim eve de geç gelince buraya uğrama şansım olmadı. Pazar günü de düğün vardı onun koşturmacası derken bugün aranızdayım.
Cumartesi diyeti bozmadım sabahleyin fakat migrenim coştu keyifsizdim. Akşam da niaşn çikolatası ve biraz kete yedim nişan ikramı olarak. O kadar.
Pazar günü de sabah yarım simit, sahanda yumurta domates salatalık biraz da kızılcık marmelatı yedim. Öğlen yemeği yemedim. Akşam da kaz eti ve biraz bulgur yedim. Ayran içtim. Bu şekilde haftasonunu tamamladım.
Bu hafta çok yoğun geçecek gibi duruyor. Gene davetler var bakalım en az hasarla sıyrılmak istiyorum.
Aynen de cnmcm sagolasinAllah sabır versın ablam ogretmen nobetcıyken sacları dıkelıyo sınırden
Pilav filan hiç canım istemiyor zaten. Hamur işi de keza öyle.canım bu hafta çok dikkat et ozaman
aynen tatlim katiliyorum sana... ben onu hic denemedim.. ben buara biraz bel inceltmeye yönelmek istiyorum söyle incecik bi bel harika olur:)evet cnm bizim bedenimiz onemli hangi spor iyi geliyor bakmaliyiz yaris da isin tatli bir sakasi olmus hos olmus:) hit caediyo guzel ben yaparim genelde yag yakar
Sıkma canını sabah uyandığında aç karnına tok karnına bolbol su iç ne kadar içersen o kadar gider kg. Ben 2 gündür abarttım su işini ama çok etkiliymiş bak 500 gr gitti yediklerinede dikkat edersen süper olurcuma 73.7 di
Ay ne geçimsizlermiş be sinir oluyorum böyle insanlaraipimde yok ya hiç denemedim alçak değil ama avizelere değer gibime geliyo bide korkuyorum ya bizim alt komşu sorunlu biraz hemen vuruyo alttan ki biz bide 3 kişiyiz yani koca gün yokuz çocuk yok bişey yok
geçen gün annem benim gömleğimi düşürmüş onun balkonuna kapıya gidiyoruz istemeye içerde sesi geliyo açmıyo kapıyı gömleği de dışarı atmış üst komşu bulup getirdidün daha atlıcaktımda korktum gelir kapıya diye sorunlu
Bulgur pilavını yemiyeydin iyiydi. Ama güzel menü sabah yumurta olsa daha güzel olurdudünkü menüm
sabah
şekersiz nescafe
1 dilim tb ekmeği
3 topik peynir
akşam
1 tabak tavuklu bezelye yemeği
4 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
şekersiz türk kahvesi
1 avuç kabak çekirdeği
3 lt su
şekersiz 2 bardak çay
kilomda 63 yani -500
ayyy olmami bnde karin kol cakismliyim dumduzzzz olsundu:))aynen tatlim katiliyorum sana... ben onu hic denemedim.. ben buara biraz bel inceltmeye yönelmek istiyorum söyle incecik bi bel harika olur:)
cnm 2 kasik pilavi bir dilim ekmek yerine tuketebilirsinBulgur pilavını yemiyeydin iyiydi. Ama güzel menü sabah yumurta olsa daha güzel olurdu
Canım hoşgeldin ilk sayfada kurallar var onları okuyup kabul ediyorsan kabul ettim diyerek başlayabilirsin.Merhaba arkadaşlar aranıza katılmam için neler yapmam gerekiyor
gunde 3 lt oluyo en az dahada ıceyım bariSıkma canını sabah uyandığında aç karnına tok karnına bolbol su iç ne kadar içersen o kadar gider kg. Ben 2 gündür abarttım su işini ama çok etkiliymiş bak 500 gr gitti yediklerinede dikkat edersen süper olur
4 kaşık 2 dilim oldu sabahta 1 dilim yedi ettimi sana 3 dilim.ayyy olmami bnde karin kol cakismliyim dumduzzzz olsundu:))
cnm 2 kasik pilavi bir dilim ekmek yerine tuketebilirsin
Aaa 3 lt iyiymiş aç karnına içiyormusun peki aç karnına dene birde wc ye çıkmadıysan fazla gelmesi normal canımgunde 3 lt oluyo en az dahada ıceyım bari
evet bacaklar icin zaten en güzel harteket squat o cok faydali Kollar benide cok zorluyo onlari bitürli sIKIlastirmayi tam anlamiyla beceremedim :)ayyy olmami bnde karin kol cakismliyim dumduzzzz olsundu:))
cnm 2 kasik pilavi bir dilim ekmek yerine tuketebilirsin
ac tok dıkkat etmıyorum her daım ıcıyorumAaa 3 lt iyiymiş aç karnına içiyormusun peki aç karnına dene birde wc ye çıkmadıysan fazla gelmesi normal canım
Al bnden de aynisi bacaklarim cok iyi ama kollari inceltemiyorum cnm yaevet bacaklar icin zaten en güzel harteket squat o cok faydali Kollar benide cok zorluyo onlari bitürli sIKIlastirmayi tam anlamiyla beceremedim :)
Aaa onunda etkisi var kesinlikle canım. Sıradaki sorum o olacaktı.ac tok dıkkat etmıyorum her daım ıcıyorumreglım 12 gun gectı sısım galıba
Ben kolaarımı incelttim baya yürüyüşe çıkıyorum kurşun asker gibi sallıyorum kollarıAl bnden de aynisi bacaklarim cok iyi ama kollari inceltemiyorum cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?