Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız mecbur güzelim gömleğim düşmüş onun için gittim yoksa ne işim olur onla ahahha yazık kız yapmasın dese nolcak herkes siliversin kapı önünü

kız mecbur güzelim gömleğim düşmüş onun için gittim yoksa ne işim olur onla ahahha yazık kız yapmasın dese nolcak herkes siliversin kapı önünü
diyemezler be deseler bana derdiler senelerce bi adım inmedim ben sözüm düğünüm haric nası olsa atıyoms asagı bi dahakibe gitme

Dün gece 04:00 sonrası uyudum sabah 07:30 da büyük oğlanı okula hazırladım. 08:15 te geri yattım
Normalde sabah uyandığımda ya tatlı yerim yada buz gibi kola içerim canım ister yani
Ama 3 sabahtır süt nescafe içiyordum bugün limonlu su içtim
Uyandığımda 11:30 2 dolu tatlı kaşığı yulaf 80 ml süt
13:30 1 yumurtadan omlet yarım dilim simsiyah Çavdarlı tam buğday ekmeği
2 cherry domates
Şimdi bir sade kahve içeceğim

karar defterini okusana bi seninle ilgili bi madde vardı tam dogru mu anlamışız ona göre alaym

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.

Kuzum benim 6 aydan uzun süre oldu bide şuan listeden ayrıldığım kilomdan 5 kg fazlayım

evwt cnm bnce de sonucta sorunlu bolgeye calisma lazm kol icin bana yuruyus ve lastik iyi geliyor bir ara esim surekli bana agirlik kalditti asla sismez dedi ama bence sisti yani
evet ip banada iyi geliyo ve bir iki hareket daha vardi ineternetten bulmustum, ben onlarida katim en iyisi

listeden ayrılırkn kactın su an kacsın kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…