- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.801
kız mecbur güzelim gömleğim düşmüş onun için gittimben olcam bi dha gitmem kapısınabak bizim anneminde alt komsu öyle cok sorunlar yasadk degişik bi tip.
ben onun kapının önüne gelince merdiven silemyi bırakırdım bi adım asagı inmezdm ne silerkn ne süpürürüken.
şimdi annem korkuyomus ta bütün apartmanı süpürüyomş başlayınca kıyamam yapma diyrumda ya bişey derse diyo
diyemezler be deseler bana derdiler senelerce bi adım inmedim ben sözüm düğünüm harickız mecbur güzelim gömleğim düşmüş onun için gittimyoksa ne işim olur onla ahahha yazık kız yapmasın dese nolcak herkes siliversin kapı önünü
çöpe atarsa bidahakinediyemezler be deseler bana derdiler senelerce bi adım inmedim ben sözüm düğünüm haricnası olsa atıyoms asagı bi dahakibe gitme
kız hiç görmedim ki kim onu bile bilmiyorumvlla agzını yırtarm
karar defterini okusana bi seninle ilgili bi madde vardı tam dogru mu anlamışız ona göre alaym
geçen haftaya göre durumun ne kuzu arrtı mı eksi mi
Sen devam et böyle iyi gidiyosun bence
bakıyorummkarar defterini okusana bi seninle ilgili bi madde vardı tam dogru mu anlamışız ona göre alaym
karar defterini okusana bi seninle ilgili bi madde vardı tam dogru mu anlamışız ona göre alaym
evet ip banada iyi geliyo ve bir iki hareket daha vardi ineternetten bulmustum, ben onlarida katim en iyisievwt cnm bnce de sonucta sorunlu bolgeye calisma lazm kol icin bana yuruyus ve lastik iyi geliyor bir ara esim surekli bana agirlik kalditti asla sismez dedi ama bence sisti yani
listeden ayrılırkn kactın su an kacsın kuzuESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.
Kuzum benim 6 aydan uzun süre oldu bide şuan listeden ayrıldığım kilomdan 5 kg fazlayım
58,6 ydım 64,5 e kadar çıktım şuan 63,5 olarak düşün cuma günkü kilom %5ten fazlayımmlisteden ayrılırkn kactın su an kacsın kuzu
Eksi ama kendimi iyi hissetmiyorum akşam alışverişe gideceğim ara öğün için tok tutan birseyler almak istiyorum kurumeyve kiruyemis gbj. Krizlerim oluyor açlık yada tatlı gbigeçen haftaya göre durumun ne kuzu arrtı mı eksi mi
Yapılır insallah ya sensiz olmazKızlar tlfnumu suya düşürdümçalışmıyor afff yaaa
Yarın baktırcaz inşallah düzelir
Eşimin tlf yazıyorum düzelmezse gelemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?