- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.761
acaba buhafta sporumuza kol inceltme hareketlerimi eklesek?Al bnden de aynisi bacaklarim cok iyi ama kollari inceltemiyorum cnm ya
ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ediiipp gelip bize kendini tanıtman gerekiyorrrMerhaba arkadaşlar aranıza katılmam için neler yapmam gerekiyor
benimde kollarım odun gıbı ya nasıl ıncelcek bunlaracaba buhafta sporumuza kol inceltme hareketlerimi eklesek?
dogumdan sonra bı kerecık oldum bu ay bekledım bekledım gelen gıden yokAaa onunda etkisi var kesinlikle canım. Sıradaki sorum o olacaktı.
Ben doğumdan 7 ay sonra olmuştum. Normal canım doğumdan sonra böyle olmasıdogumdan sonra bı kerecık oldum bu ay bekledım bekledım gelen gıden yok
Hoşgeldin canım inşallah hep birlikte veririz. Ben 32 yaşındayım 72.50 ile başladım. Şimdi 65 lerdeyim.merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım :) 23 yaşındayım ve 73 kiloyum temmuza kadar 55e düşmeyi hedefliyorum
hoşgeldin cnm ilk sayfadaki kuralalr okumus muydunmerhaba bayanlar aranıza yeni katıldım :) 23 yaşındayım ve 73 kiloyum temmuza kadar 55e düşmeyi hedefliyorum
benimde kollarım odun gıbı ya nasıl ıncelcek bunlar
benımde 7 ay oldu gecen ay ılk defa oldum bu ay yok.emzırmek baskılıyo galıbaBen doğumdan 7 ay sonra olmuştum. Normal canım doğumdan sonra böyle olması
benım kemıklerımde ırı bıraz daha kalın duruyoay bende bilmiom kollarim beni cok zorluyo ama tabi inceldiler ben toplamda 12 kg Kadar vermistim oda etki etti tabi kollarim bikac cm inceldi:) ama söyle sImsiki kollarim yok hala acik bingil bingildir kendileri
hos geldın canım kılomuz ve hedefımız yakınmıs bırbırıne senı gozume kestırdımmerhaba bayanlar aranıza yeni katıldım :) 23 yaşındayım ve 73 kiloyum temmuza kadar 55e düşmeyi hedefliyorum
Bende de gelen giden yok 1 yılı bulacak sanırım. Ben 2. Doğumdan sonra hiç regl olmadan 3. Ye hamile kaldım.Ben doğumdan 7 ay sonra olmuştum. Normal canım doğumdan sonra böyle olması
yaaa deme kac gundur adamın basının etını yıyorum acaba dıyeeeBende de gelen giden yok 1 yılı bulacak sanırım. Ben 2. Doğumdan sonra hiç regl olmadan 3. Ye hamile kaldım.
Canımcım ben perşembe katıldığım için cuma bildirim yapmamıştım
supersın canım benım naptın boyleCanımcım ben perşembe katıldığım için cuma bildirim yapmamıştım
Perşembe 87
Ve bugün 85.4
bende aynen öyle eski binamızdaki komşularımızı çok özlüyorum valla burdakiler selam bile vermiyor doğru dürüstAy ne geçimsizlermiş be sinir oluyorum böyle insanlara
Hadi yaaBende de gelen giden yok 1 yılı bulacak sanırım. Ben 2. Doğumdan sonra hiç regl olmadan 3. Ye hamile kaldım.
Ay süper hakkaten maşallah bu hafta birinci olabilirsin.Canımcım ben perşembe katıldığım için cuma bildirim yapmamıştım
Perşembe 87
Ve bugün 85.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?