- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.841
o zman tm cuma hatırlart bana listeye gircm diyedüşemem merak etme o kadar
harikasin cnmmEvet arkdaslar gunaydin b3m cuma gunu 67.6 idim.bugun 67.4 kiloyum haftasonundan 200 gram gitmis
bir sonuca bagladin mi cnm
ooo gumbur gumbur geliyonn
rakibem bu ne hizCuma 65.7
Bugün 65.2 ilk defa bu kadar eksi çıktım.
cumaya baya fark eder cnmgünaydın kızlar kalabalık olunca yazılanları okumak zor oluyor baya yazmışsınızk karnım ağrıyor adet oluyorum inşallah 60,.6 çıktım sabah aslında daha az olduğumu düşünüyorum inş cumaya ödem filan kalmayacak
1 butunu esime yedirdmBenimde komsum yok kuzu ondan atiyom buzluga ama mercimegi hic atmadim birazini at dene bakalim nasil olcak
sirke tuzlularda olmuyor mu ben tatli kurabiye seviyom kuzumsirkecvp vermeden geçmiyiim dedim
olmadi diimiDenedim olmuyo
benimde ama yapamadim somon ypgmusAyy canim çehtifırında baliga bayiliyom
disaridan borek acma pogaca yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeyeter yarıda bıraktım
aa ben yaptım bi kere ck güzel olmuştu ama tuzlu kurabiyeydi aynı pastane kuraiyesine benzediydi
yiye yiye 61.4 e cıktım
ama akıllanmadm sabah börek aldm kendime cok güzel koktu diye
ins kiracidiripimde yok ya hiç denemedim alçak değil ama avizelere değer gibime geliyo bide korkuyorum ya bizim alt komşu sorunlu biraz hemen vuruyo alttan ki biz bide 3 kişiyiz yani koca gün yokuz çocuk yok bişey yok
geçen gün annem benim gömleğimi düşürmüş onun balkonuna kapıya gidiyoruz istemeye içerde sesi geliyo açmıyo kapıyı gömleği de dışarı atmış üst komşu bulup getirdidün daha atlıcaktımda korktum gelir kapıya diye sorunlu
sag ol cnmmolsun bosver sen puanlari sonucda bize fayda etmesi en önemli olan:) hit cardio kesin cok etkilidir dene bakalim
oooo muthissin cnmCanımcım ben perşembe katıldığım için cuma bildirim yapmamıştım
Perşembe 87
Ve bugün 85.4
ay cnm ya nasil tirsmisben olcam bi dha gitmem kapısınabak bizim anneminde alt komsu öyle cok sorunlar yasadk degişik bi tip.
ben onun kapının önüne gelince merdiven silemyi bırakırdım bi adım asagı inmezdm ne silerkn ne süpürürüken.
şimdi annem korkuyomus ta bütün apartmanı süpürüyomş başlayınca kıyamam yapma diyrumda ya bişey derse diyo
ay ins duzelir cnnmmKızlar tlfnumu suya düşürdümçalışmıyor afff yaaa
Yarın baktırcaz inşallah düzelir
Eşimin tlf yazıyorum düzelmezse gelemem ki
ip degil kuzum lastik yani lastikle kol hareketleei skilstiriyor o zaman kollar calissin bizimevet ip banada iyi geliyo ve bir iki hareket daha vardi ineternetten bulmustum, ben onlarida katim en iyisi
ayy cnm gecmis olsn hemen duzelsin de gel sensiz olmzKızlar tlfnumu suya düşürdümçalışmıyor afff yaaa
Yarın baktırcaz inşallah düzelir
Eşimin tlf yazıyorum düzelmezse gelemem ki
canm tamam ben alirim bjrazdan de ve gerekiyorsa gercekten al ama yeme:)Kızlar bugün annemin doğum günü çok ısrar edecekler napıyım
cok yemiyorm artık eşim kahvaltı hazırlatıyo 1 haftadırharikasin cnmm
bir sonuca bagladin mi cnmpuan artirmak gibii meselaa
ooo gumbur gumbur geliyonn
rakibem bu ne hiz
cumaya baya fark eder cnm
1 butunu esime yedirdmyarimida ben yedim
sirke tuzlularda olmuyor mu ben tatli kurabiye seviyom kuzum
olmadi diimi
benimde ama yapamadim somon ypgmus
disaridan borek acma pogaca yemeeeeeeeeeeeeeeeeee
ins kiracidir
sag ol cnmm
oooo muthissin cnm
ay cnm ya nasil tirsmis
ay ins duzelir cnnmm
ne demk sabit
su iç bol bol artık naapcan eve gidince yersinkaptinn yok dışarıda yemek yersem fena şeyler olur yemem merak etmeyin :))
Bende söyle düşünüyorum ve yapıyorum bilmiyorum tabi herkesin fikri farklı olabilir . Eğer çok canm istiyorsa bir iki ısırık alıyorum normalde 4 5 kurabiye yerdim mesela çayla şimdi bi tane yiyorum yavaş yavaş yiyorum hem nefsim girmemiş oluyor hemde onunla Benm gözüm doyuyor .tabikide her akşam her akşam pasta börek yenmez bu sekildeyken ama gerktinde canm cekyignde ben böyle yapıyorumoğlumun doğum günü pastasını yemedim
bende böyleBende söyle düşünüyorum ve yapıyorum bilmiyorum tabi herkesin fikri farklı olabilir . Eğer çok canm istiyorsa bir iki ısırık alıyorum normalde 4 5 kurabiye yerdim mesela çayla şimdi bi tane yiyorum yavaş yavaş yiyorum hem nefsim girmemiş oluyor hemde onunla Benm gözüm doyuyor .tabikide her akşam her akşam pasta börek yenmez bu sekildeyken ama gerktinde canm cekyignde ben böyle yapıyorum
Haklısın ve ben illa diyet diyet diye düşünmüyorum normal yiyorum sadece bana kilo aldıran şeyleri biliyorum ve bıraktım (ekmek kızartma zamansız yemekler aburcubur )gerisi normalde 5 yiyorsam şuan 1 yiyorum yarım yiyorum bu sekildede faydasını gördüm devam inşallah :)bende böyleçünkü o gün canım çektğimde yemezsem başka gün daha fazla yiyorum
inşallah ay ben 5te 1 yesem asla ama asla doymamHaklısın ve ben illa diyet diyet diye düşünmüyorum normal yiyorum sadece bana kilo aldıran şeyleri biliyorum ve bıraktım (ekmek kızartma zamansız yemekler aburcubur )gerisi normalde 5 yiyorsam şuan 1 yiyorum yarım yiyorum bu sekildede faydasını gördüm devam inşallah :)
sen 5 te 5 te de doymuyosun yalnızinşallah ay ben 5te 1 yesem asla ama asla doymam
tatlim ya anladim ben sadece kafa ipde kalinca aceleme ip yazmissim:) iste lastik kullaniyorum bende cok iyi geliyo:) resmen ip atlamayla bozcam kafayi ben bu gidisleip degil kuzum lastik yani lastikle kol hareketleei skilstiriyor o zaman kollar calissin bizim
heee yavrum hee o sensin ben değil ben sadici 5te 3 yiyorumsen 5 te 5 te de doymuyosun yalnız
Ben bi isirik alirsam dayanamamBende söyle düşünüyorum ve yapıyorum bilmiyorum tabi herkesin fikri farklı olabilir . Eğer çok canm istiyorsa bir iki ısırık alıyorum normalde 4 5 kurabiye yerdim mesela çayla şimdi bi tane yiyorum yavaş yavaş yiyorum hem nefsim girmemiş oluyor hemde onunla Benm gözüm doyuyor .tabikide her akşam her akşam pasta börek yenmez bu sekildeyken ama gerktinde canm cekyignde ben böyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?