Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet arkdaslar gunaydin b3m cuma gunu 67.6 idim.bugun 67.4 kiloyum haftasonundan 200 gram gitmis
harikasin cnmm

bir sonuca bagladin mi cnmpuan artirmak gibii meselaa

kaptinn kilo bildirimi yapayım 69.60
ooo gumbur gumbur geliyonn
Cuma 65.7
Bugün 65.2 ilk defa bu kadar eksi çıktım.
rakibem bu ne hiz

kaptinn
Cuma 63.8
pazartesi 63.6

cumaya baya fark eder cnm

Benimde komsum yok kuzu ondan atiyom buzluga ama mercimegi hic atmadim birazini at dene bakalim nasil olcak
1 butunu esime yedirdm yarimida ben yedim

sirke cvp vermeden geçmiyiim dedim
sirke tuzlularda olmuyor mu ben tatli kurabiye seviyom kuzum

olmadi diimi

Ayy canim çehti fırında baliga bayiliyom
benimde ama yapamadim somon ypgmus

yeter yarıda bıraktım

aa ben yaptım bi kere ck güzel olmuştu ama tuzlu kurabiyeydi aynı pastane kuraiyesine benzediydi

yiye yiye 61.4 e cıktım
ama akıllanmadm sabah börek aldm kendime cok güzel koktu diye
disaridan borek acma pogaca yemeeeeeeeeeeeeeeeeee

ins kiracidir
olsun bosver sen puanlari sonucda bize fayda etmesi en önemli olan:) hit cardio kesin cok etkilidir dene bakalim
sag ol cnmm
Canımcım ben perşembe katıldığım için cuma bildirim yapmamıştım
Perşembe 87
Ve bugün 85.4
oooo muthissin cnm

ay cnm ya nasil tirsmis
Kızlar tlfnumu suya düşürdüm çalışmıyor afff yaaa

Yarın baktırcaz inşallah düzelir
Eşimin tlf yazıyorum düzelmezse gelemem ki
ay ins duzelir cnnmm

evet ip banada iyi geliyo ve bir iki hareket daha vardi ineternetten bulmustum, ben onlarida katim en iyisi
ip degil kuzum lastik yani lastikle kol hareketleei skilstiriyor o zaman kollar calissin bizim

Kızlar tlfnumu suya düşürdüm çalışmıyor afff yaaa

Yarın baktırcaz inşallah düzelir
Eşimin tlf yazıyorum düzelmezse gelemem ki
ayy cnm gecmis olsn hemen duzelsin de gel sensiz olmz

Kızlar bugün annemin doğum günü çok ısrar edecekler napıyım
canm tamam ben alirim bjrazdan de ve gerekiyorsa gercekten al ama yeme:)

cok yemiyorm artık eşim kahvaltı hazırlatıyo 1 haftadır

oğlumun doğum günü pastasını yemedim
Bende söyle düşünüyorum ve yapıyorum bilmiyorum tabi herkesin fikri farklı olabilir . Eğer çok canm istiyorsa bir iki ısırık alıyorum normalde 4 5 kurabiye yerdim mesela çayla şimdi bi tane yiyorum yavaş yavaş yiyorum hem nefsim girmemiş oluyor hemde onunla Benm gözüm doyuyor .tabikide her akşam her akşam pasta börek yenmez bu sekildeyken ama gerktinde canm cekyignde ben böyle yapıyorum

bende böyle çünkü o gün canım çektğimde yemezsem başka gün daha fazla yiyorum

bende böyle çünkü o gün canım çektğimde yemezsem başka gün daha fazla yiyorum
Haklısın ve ben illa diyet diyet diye düşünmüyorum normal yiyorum sadece bana kilo aldıran şeyleri biliyorum ve bıraktım (ekmek kızartma zamansız yemekler aburcubur )gerisi normalde 5 yiyorsam şuan 1 yiyorum yarım yiyorum bu sekildede faydasını gördüm devam inşallah :)

inşallah ay ben 5te 1 yesem asla ama asla doymam

ip degil kuzum lastik yani lastikle kol hareketleei skilstiriyor o zaman kollar calissin bizim
tatlim ya anladim ben sadece kafa ipde kalinca aceleme ip yazmissim:) iste lastik kullaniyorum bende cok iyi geliyo:) resmen ip atlamayla bozcam kafayi ben bu gidisle bi uygulama indirdim atladigin ipleri sayiyo ve kac kalori yakmissin söylüo eger ilgini cekerse yazim hemen 1500 ip 120-150 kalori arasi yani günde söyle bi 5000 ip atlamayi becersem kesin incecik olurum 500 kalori yakmak harika bisey yaaaa

Ben bi isirik alirsam dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…