- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #265.881
Az geldi menü bugün akşam doydun mu akşam yicegin kurabiyeler sağlıklı kurabiye dimisabah
ilik liminlu su 2 gun kurusu 1 yk pekmez
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
1.5 dilim tb ekmegi
1 salatalik
3 ceri domates
1 kapya 1 yesil biber
1 tk kaymak 1 ck bal
2 dilim kasar 2 dilim suzme peynir
ara
2 isirik saglikli kurabiye
2 kivi
aksam
2 su bardagi sutle kabak corbasi
cay yaninda kurabiye kuruyemis
spor yapacagim sonrasin elma yerim
Ben yemeye başladığımda kendime engel olamıyorum bu duygudan kurtulup doğru miktarlarda yemeyi öğrenene kadar hiç yemicembende böyleçünkü o gün canım çektğimde yemezsem başka gün daha fazla yiyorum
aksam doydum sut baya sisiriyor cnm.Az geldi menü bugün akşam doydun mu akşam yicegin kurabiyeler sağlıklı kurabiye dimi
Afiyet olsun Adana menü için ayriyetten afiyet olsun:)Kahvaltı
Yagda yumurta 1 bardak sut zeytin yesillik badem
Bgn adet olunca oglen menusu eklesim sabah iyi yiyemedim cunku
Adana menu
Aksam
Dana kalp
3kasik kisir
1kornişon
Yogurt
1 bardak salgam
Limon ve aç karnına tüketmek doğru olmayabilir sen abs yapsan daha iyi başka kürler var yoğurt limon pul biber akşam yatmadan yiyorsunkizlar ben yeni bisey ögrendim yarin Sabah itibariyle uygulamaya gececegim:) Sabah ac karnina icilcek bir bardak:
Hazirlanis bir limon 500ml su ve bir dal maydonoz
5 gün boyunca ac karnina sabahlari tüketilirse göbek yaglarindan kurtulmaya yardimciymis... yarin Sabah baslicam ben:)
Iyi canısı beyan son günüydü bakamadım buraya özeldim siziSchonerDuft cnm halin keydin dirumlarn nasil
Azla yetinmek iyidir kuzum . Menü paylaştın mı ?Yemedik içmedik azla yetindik
Afiyet olsun kabak çorbasini nasıl yapiyorsun müsait zamninida tarif alabilirim :)sabah
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
1.5 dilim tb ekmegi
1 salatalik
3 ceri domates
1 kapya 1 yesil biber
1 tk kaymak 1 ck bal
ara
2 kivi
aksam
Cnm adana yasak degil bulguru da inan3 kaşık yedim regl oldum ben bgn yarin aynen devam 60.6 im bgn bakalim cumaya 59 bekliyorumBulgur işi yemişsin bugün adanayı da gommüssün. Kaç kg oldun bakim
sanirim bizim.kurabiklerden vazgecmemiz lazm canimcim:)sabah
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
1.5 dilim tb ekmegi
1 salatalik
3 ceri domates
1 kapya 1 yesil biber
1 tk kaymak 1 ck bal
ara
2 kivi
aksam
evet cnm ip konusunda haklisin bnce onu da birakmayalim heryerimiz calissin:)evet aynen canim, ben 1000 ip 5-6 dakikada atlamis oluyorum yani yarim Saat icinde herhalde 500 yakar hit cardioda iyimis onada bakim ben bi, ip atlamayi ben seyden seviyorum vicudun heryerini etkiliyo ip ondan en cok onu yapiyorum gerci hit cardiyoda öyledir herhalde:)
tesekkir ederim canimcim bitter son zamanlarda yedim bugun de meyve olsun dedim bitter cok severim sen emziriyor musun bu aradaafiyet olsun cnm. tarcinli sut krizlere iyi geliyor. Bitter cikolata yiyebilirsin kucuk birer parca . menun guzel beğendim
canm bnde bu ara yapyorum maydonozlu limonlu cay benki bel cevresi yaglari icim diyetisyen verdi bu haftakizlar ben yeni bisey ögrendim yarin Sabah itibariyle uygulamaya gececegim:) Sabah ac karnina icilcek bir bardak:
5 gün boyunca ac karnina sabahlari tüketilirse göbek yaglarindan kurtulmaya yardimciymis... yarin Sabah baslicam ben:)
canm tk 500 yaz cikiyor yaklasik 40 dk lik bir video karen ve tonny cifti yaptiriyor unlulerin spor hocasi bunlar cok basarililar
canimcim diyetisyen nazen metoyu sasirt dedi yulafli kahvalti verdi benimde reg donemine giris oldugu icin sevdim normalde yumurta yerim kuzi
Az mi yeterli mi bilemedm size yettiyse afiyet olsun. :)Benim menu sabah
1 elma 8 badem yarim ceviz 2 kasik yulaf yarim bardak sut
Ara 2 minik kurabiye
Aksam
Tavuk
Haalanmis sebze
1 dilim ekmek
Yogurt az
1 kasik kinoali kisir
En son 1 cay bardagi sut icerim diye dusunuyorum
Kizlar ya regl yaklasti gun icinde o kadar cok kiriz anim oluyor ki zor tutuyorum valla esimin getirdgi kurabikleri hemen buzluga kaldirdim cnku enfesti
Gecen hafta bende oyleydim canim hep meyve istesi cnmBenim menu sabah
1 elma 8 badem yarim ceviz 2 kasik yulaf yarim bardak sut
Ara 2 minik kurabiye
Aksam
Tavuk
Haalanmis sebze
1 dilim ekmek
Yogurt az
1 kasik kinoali kisir
En son 1 cay bardagi sut icerim diye dusunuyorum
Kizlar ya regl yaklasti gun icinde o kadar cok kiriz anim oluyor ki zor tutuyorum valla esimin getirdgi kurabikleri hemen buzluga kaldirdim cnku enfesti
Canim cardio zumba diye bi video var 3 kiz yapıyor20 dk o güzel yeni basladigin icin onu bence rahat yaparsıntatlim hit cardioyu you tube ne yazip acabilirim hit cardio yazdimda cikanlar mi ilk kez yapacagimda kendime uygun bir sey olsun istiyorum bilgin varmi.
Hiit kardiyo fazla efor istiyor diye biliyorum daha yavaş birseyle baslayabilirsinztatlim hit cardioyu you tube ne yazip acabilirim hit cardio yazdimda cikanlar mi ilk kez yapacagimda kendime uygun bir sey olsun istiyorum bilgin varmi.
Difrize at dolaba koy uzun dayanıraksam doydum sut baya sisiriyor cnm.
Aksamki kurabiye bir saglikli bir sagliksiz
sagliksizlari zor yiyom ya
hic bana gore degil
iyice yumusadilar ekmek gibi oldular
Adananın yasak olmadığını biliyorum kuzum afiyet olsun güzel beslenmissinCnm adana yasak degil bulguru da inan3 kaşık yedim regl oldum ben bgn yarin aynen devam 60.6 im bgn bakalim cumaya 59 bekliyorum
Diyetisyene mi gidiyorsun canım sensanirim bizim.kurabiklerden vazgecmemiz lazm canimcim:)
evet cnm ip konusunda haklisin bnce onu da birakmayalim heryerimiz calissin:)
tesekkir ederim canimcim bitter son zamanlarda yedim bugun de meyve olsun dedim bitter cok severim sen emziriyor musun bu arada
canm bnde bu ara yapyorum maydonozlu limonlu cay benki bel cevresi yaglari icim diyetisyen verdi bu hafta
canm tk 500 yaz cikiyor yaklasik 40 dk lik bir video karen ve tonny cifti yaptiriyor unlulerin spor hocasi bunlar cok basarililar
canimcim diyetisyen nazen metoyu sasirt dedi yulafli kahvalti verdi benimde reg donemine giris oldugu icin sevdim normalde yumurta yerim kuzi
Bagirsaklari da calistirir bem maydonozsuz iciyorum ilik limonlu sukizlar ben yeni bisey ögrendim yarin Sabah itibariyle uygulamaya gececegim:) Sabah ac karnina icilcek bir bardak:
Guzwl ama yiyecem dediklerini yeme bencesabah
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
1.5 dilim tb ekmegi
1 salatalik
3 ceri domates
1 kapya 1 yesil biber
1 tk kaymak 1 ck bal
ara
2 kivi
aksam
tavuk coktu canm aslinda doyurdu doyeblirim ama regl donemi suanda neler gomerim varya ama tuyuyorum:)Az mi yeterli mi bilemedm size yettiyse afiyet olsun. :)
evet canimcimDifrize at dolaba koy uzun dayanır
Adananın yasak olmadığını biliyorum kuzum afiyet olsun güzel beslenmissin
Diyetisyene mi gidiyorsun canım sen
aaa öylemi nedenki canim? ben tüm yaz Sabah uyanir uyanmaz limonlu su iciyorum, zararimi var?Limon ve aç karnına tüketmek doğru olmayabilir sen abs yapsan daha iyi başka kürler var yoğurt limon pul biber akşam yatmadan yiyorsun
negüzel nezaman tüketiyosun?canm bnde bu ara yapyorum maydonozlu limonlu cay benki bel cevresi yaglari icim diyetisyen verdi bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?