Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

A aaadddaaa
Kahvaltı olmamış yumurta peynir zeytin göremedim ?
Kriz.anında bitter minik kare çikolata at damağına yapıştır ya da tarçınlı süt iç ya da el yapımı fıstık ezmesi tüket pancardan tarif alabilirsin

Az geldi menü bugün akşam doydun mu akşam yicegin kurabiyeler sağlıklı kurabiye dimi

Limon ve aç karnına tüketmek doğru olmayabilir sen abs yapsan daha iyi başka kürler var yoğurt limon pul biber akşam yatmadan yiyorsun
SchonerDuft cnm halin keydin dirumlarn nasil
Iyi canısı beyan son günüydü bakamadım buraya özeldim sizi
Yemedik içmedik azla yetindik
Azla yetinmek iyidir kuzum . Menü paylaştın mı ?

Afiyet olsun kabak çorbasini nasıl yapiyorsun müsait zamninida tarif alabilirim :)

sanirim bizim.kurabiklerden vazgecmemiz lazm canimcim:)

evet cnm ip konusunda haklisin bnce onu da birakmayalim heryerimiz calissin:)

afiyet olsun cnm. tarcinli sut krizlere iyi geliyor. Bitter cikolata yiyebilirsin kucuk birer parca . menun guzel beğendim
tesekkir ederim canimcim bitter son zamanlarda yedim bugun de meyve olsun dedim bitter cok severim sen emziriyor musun bu arada

canm bnde bu ara yapyorum maydonozlu limonlu cay benki bel cevresi yaglari icim diyetisyen verdi bu hafta

A aaadddaaa karan ve tonyy demissinbya onlari you tube mi yaziyorsun cnm bende bu aksam hit cardio yapmak istiyorum becerebilirsem
canm tk 500 yaz cikiyor yaklasik 40 dk lik bir video karen ve tonny cifti yaptiriyor unlulerin spor hocasi bunlar cok basarililar

canimcim diyetisyen nazen metoyu sasirt dedi yulafli kahvalti verdi benimde reg donemine giris oldugu icin sevdim normalde yumurta yerim kuzi

Az mi yeterli mi bilemedm size yettiyse afiyet olsun. :)

Gecen hafta bende oyleydim canim hep meyve istesi cnm

tatlim hit cardioyu you tube ne yazip acabilirim hit cardio yazdimda cikanlar mi ilk kez yapacagimda kendime uygun bir sey olsun istiyorum bilgin varmi.
Canim cardio zumba diye bi video var 3 kiz yapıyor20 dk o güzel yeni basladigin icin onu bence rahat yaparsın

aksam doydum sut baya sisiriyor cnm.
Aksamki kurabiye bir saglikli bir sagliksiz
sagliksizlari zor yiyom ya
hic bana gore degil
iyice yumusadilar ekmek gibi oldular
Difrize at dolaba koy uzun dayanır
Cnm adana yasak degil bulguru da inan3 kaşık yedim regl oldum ben bgn yarin aynen devam 60.6 im bgn bakalim cumaya 59 bekliyorum
Adananın yasak olmadığını biliyorum kuzum afiyet olsun güzel beslenmissin
Diyetisyene mi gidiyorsun canım sen

Bagirsaklari da calistirir bem maydonozsuz iciyorum ilik limonlu su

Guzwl ama yiyecem dediklerini yeme bence

Sabah
1 çay kaşığı arı sütlü bal
1 tatlı kaşığı tahini az pekmez
1 saat sonra
1 domates ve yarım biber ile menemen
Ara
4 5 çiğ badem

Öğlen
1 kase kadar domates çorba unsuz

Ara
1 avuç kabak çekirdeği
1 avuç ay çekirdeği

Akşam
1 tabak etli kuru fasulye
1 dilim ekmek çok tahıllı

Birazdan
1 portakal yicem 1 dilim ananas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…