- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.021
Kahvaltı
Yagda yumurta 1 bardak sut zeytin yesillik badem
Bgn adet olunca oglen menusu eklesim sabah iyi yiyemedim cunku
Adana menu
Aksam
Dana kalp
3kasik kisir
1kornişon
Yogurt
1 bardak salgam
afiyet olsun canım kurabiyeler olmasaymış iyiymiş ama gün içinde iyi yemişsinBenim menu sabah
1 elma 8 badem yarim ceviz 2 kasik yulaf yarim bardak sut
Ara 2 minik kurabiye
Aksam
Tavuk
Haalanmis sebze
1 dilim ekmek
Yogurt az
1 kasik kinoali kisir
En son 1 cay bardagi sut icerim diye dusunuyorum
Kizlar ya regl yaklasti gun icinde o kadar cok kiriz anim oluyor ki zor tutuyorum valla esimin getirdgi kurabikleri hemen buzluga kaldirdim cnku enfesti
afiyet olsunsabah
ilik liminlu su 2 gun kurusu 1 yk pekmez
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
1.5 dilim tb ekmegi
1 salatalik
3 ceri domates
1 kapya 1 yesil biber
1 tk kaymak 1 ck bal
2 dilim kasar 2 dilim suzme peynir
ara
2 isirik saglikli kurabiye
2 kivi
aksam
2 su bardagi sutle kabak corbasi
cay yaninda kurabiye kuruyemis
spor yapacagim sonrasin elma yerim
harıka canım cok guzel menuKizlar menüm klasik olmaya basladi ama daha sıkılmadım diye böyle
Ac karnina 2 bardak limonlu su
Sabah:
1 dilim ananas
1 dilim peynir
10 badem
Yesillik tabagi
1 yumurta
Ara:
Kayisi cayi
2 gun kurusu (probiyotik kullaniyorum artik bunlar fayda etmedi)
Oglen;
6 yk karnibahar yemegi
Yogurt
Ara:
Kucuk boy latte
Aksam:
Firunda tavuk
Salata
Ara: portakal
3 lt su
suyu gün içinde de içsen meto daha güzel çalışırGunaydin kizlar ben 100 gram almisim nasil aldım bilmiyorumwcye de cikiyorum aksam 8 de yedim o yuzden mi acaba bide 1,5 lt suyumu aksam eve gelince iciyorum oda etki etmis olabilir mi
hadi ya hacamat ile kesin geçecek mi pekikızlar günaydın güne -300 le basşaldım inş cuma 5li rakamları görürüm ama baş ağrım felaket resmen 1 ay başım ağrıdı nisan gelse su hacamatı bitirsem cidden yoruldum ağrı çekmekten sadece 5 gün çok rahattım gerisi hep başım ağrıdı
pilavın ölçüsünü gördüğüm için ses etmiyorum afiyet olsunDünküMenüm
Sabah
2 az tereyaginda yumurta
2 dilim tb ekmegi
Sekersiz cay
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Oglen
3 parca izgara tavuk
1 buyuk ayran
1 yk pilav (pilavi bugun soylersem koymayin dicem)
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Aksam
1 tabak tavuklu bezelye yemeği
3 lt kadar su
incele kuzum ölçüleri görürsün hoşuna gidenleri kopyalarsın ben öyle yapyorumArkadaşlar ben menülere yorumda bulunmaya çekiniyorum. Henüz kendi menülerini düzenleyememiş biri olarak yorumlamam yanlış gibi geliyor. Ama burada menü yorumu biraz da görev oluyor.
Bu akşam herkesin menüsünü tek tek inceleyecem ona göre
hee yaa bol bol yiyorumSchonerDuft @munter ahahaha ananas caniniz cekti heee o zaman bu hafta listemi yazmayim yine cok miktarda mevcut kendileri bu arada kizlar -500 üm
günayın kuzumEki Görüntüle 2116608 Gunaydin kizlar
bugün toparlarsın kuzumcok pısmanım kurabıyeler ıcın
bende öyle yaa dün akşam 150 yaptım ben perttmm canim sag ol. Su ipi nasil atliyorsunuz ya ben mi cok hantalim
öğlen az olmuş bol bol yemen lazımSabah
1 çay kaşığı arı sütlü bal
1 tatlı kaşığı tahini az pekmez
1 saat sonra
1 domates ve yarım biber ile menemen
Ara
4 5 çiğ badem
Öğlen
1 kase kadar domates çorba unsuz
Ara
1 avuç kabak çekirdeği
1 avuç ay çekirdeği
Akşam
1 tabak etli kuru fasulye
1 dilim ekmek çok tahıllı
Birazdan
1 portakal yicem 1 dilim ananas
yemek saatlerini biraz daha düzene soksan çok daha güzel olacakMenüm
08:15 limonlu su
11:30 2 dolu tatlı kaşığı yulaf 80 ml süt
13:30 1 yumurtadan omlet yarım dilim simsiyah Çavdarlı tam buğday ekmeği
2 cherry domates
15:00 sade kahve türk
16:30 1 elma tarçın su (smothi)
2-3 ceviz
17:30 çay
Çay
Çay
19:15
1 tabak zeytinyağlı kabak(dopdolu bi tabak)
Yarım dilim simsiyah Çavdarlı tam buğday ekmeği
1 orta kase yoğurt
19:45 tarçınlı karanfilli yeşil çay
Şu ana kadar ambalajlı ürün şeker ve ürünü yok
afiyet olsun canım emziren anneler ne yemeli çok bilmiyorum ama bana gözleme dışında güzel geldi onu da zaten tadımlık yemişsin26 subat menum
Sabah
3 kofte
3 zeytin
1 yk kahvaltilik sos
2 dilim ekmek
Ara 3 isirik gozleme
1 brdk sut
Oglen
1 kase sutlu corba
Salata
Aksam
Haslanmis 2 but
Salata
Aralarda ceyrek elma ceyrek armut ceyrek portakal
Su 2 litre
Emzirirken diyet yapilmaz diyenler var benimde etrafimda aslinda saglikli beslenme diyelim biz buna bugun kizim 3 aylik oldu emiyo ve 1 .200 gram almis cok sukur
100 gram fındıkSabah
2adet yumurta
Marul domates
2adet ceviz
1adet incir
Ara
100gram findik
Oglen
2parca Tavuk gogsu
Haslanmis Brokoli uzerine yogurt
Aksamla ogle menusu ayni
kuzum telefonunun mu bozdun ben orayı kaçırmışım geçmiş olsunKızlar çabuk çabuk okudum geçmişi sağolun geçmiş olsun dileklerinizedüzelmezse yeni tlf alcaz mecbur ailemle tek bağım tlf malesef
Ne önerirsiniz uygun bi tlfn olarak
Bu arada spor puanlarınızı not alın kendinize pazartesi salı şu diye şimdi ekleyemicem acele ediyor eşim
@munter canım egzersiz puanını yükselttim
2000 ip daha atladım bu arada A aaadddaaa
Hepinizi çok seviyorum görüşürüz kendinize iyi bakın
sabah kek olmamış öğle ve akşamda kahvaltı gibi olmuş sankiKizlar iyi aksamlar hepinize
Menum:
Sabah yarim dilim kek ve 1 bardak cay
Oglen domates
salatalik
peynir
Zeytin
1 dilim tb ekmegi
Ara. bir muz
2 elmali kurabiye
Aksam;1 dilim tb ekmegi
3 catal kiymali yumurtanin kiymasi. bir yumurta sarisi
3 ltden fazla su
seninde kahvaltımsı olmuş sanki akşam yemeğin mücver kahvaltıda yenmiyo muydu ya ben mi karıştırdımMenüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk peynir
7 zeytin
Ara
1 kase hoşaf
Akşam
Domates
1 buçuk kase sebzeli mercimek çorbası
Fırında kabak mücver 2 ince dilim
1 köz patlıcan
Bikaç dilim peynir
Ara
1 bardak süt
2-3 kaşık pekmez
Hindistan cevizi
Off tatlı krizim geldi zor tutuyorum kendimi deliriciiiim
çok yoğundumkuzum yiyemedim ki zaman yetmedibende öyle yaa dün akşam 150 yaptım ben pert1000-2000-3000 yapanlar ne yiyip ne içiyo diyiverin bizede
öğlen az olmuş bol bol yemen lazım
yemek saatlerini biraz daha düzene soksan çok daha güzel olacak
afiyet olsun canım emziren anneler ne yemeli çok bilmiyorum ama bana gözleme dışında güzel geldi onu da zaten tadımlık yemişsin
tebrik ederim seni kuzum bu hafta çok güzek kilo vereceksinkızlar bende dun 74 tum bugun 73.5 olmusumdunku sıslıkmıs demek
inş kuzum yatebrik ederim seni kuzum bu hafta çok güzek kilo vereceksin
çok amin çokkk . benim son 4 kilom kaldı çok mutluyuminş kuzum yahepbirlikte kurtulcaz su yaglardan
ayy neguzell keske benımde okadar kalsaçok amin çokkk . benim son 4 kilom kaldı çok mutluyum
kızlar bende dun 74 tum bugun 73.5 olmusumdunku sıslıkmıs demek
cok dogru soylemissin takinca gitmiyor sanirim 4 hafta 7 lerde kaldin demek vay be azmin zafreri ben 4 gundur 67 lerdeyil 66 yi giremedim diye sinirleniyorum resmen cok utandim seni ornek aldim:)Kahvaltıdan önce kimyonlu su iç bence ödem ve gaz vardır . Günaydın ben kilomu takmadığım zaman hemen iniyorum 4 haftadır 7lerden kurtulmaya çalıştım daha dün 6yı gördüm
Gecmis olsun cnm ama vermen harika bravo sanakızlar günaydın güne -300 le basşaldım inş cuma 5li rakamları görürüm ama baş ağrım felaket resmen 1 ay başım ağrıdı nisan gelse su hacamatı bitirsem cidden yoruldum ağrı çekmekten sadece 5 gün çok rahattım gerisi hep başım ağrıdı
en iyisidir ekliptik bnde sahsen eve almayi dusunuyorumAslında birde eliptik bisiklet iyi olabilir kolları da çalıştırmış olur. Sen verimli kullanabiliyor musun yorucu oluyor mu
harikaaaaa bnde ananas yedim bugunnnnSchonerDuft @munter ahahaha ananas caniniz cekti heee o zaman bu hafta listemi yazmayim yine cok miktarda mevcut kendileri bu arada kizlar -500 üm
verilir canm verilmez olur mu sen yeter ki iste:)kızlar sizce 1 ayda 7 kilo verilir mi 1 nisan hedefim 69.9 olsun istiyorum
cok güzel afiyte olsun canımMenum
Sabah 1 haş. Yumurta -zeytin -peynir - 1 dilim liğht ekmek
Ara : pul biberli yoğurt
Öğlen : brokoli salatası 1 light ekmek
Ara : 1 muz
Akşam : mercimek corbası - 5 fırında köfte - yoğurt - 1 liğht ekmek
Ara : tarcınlı karanfilli çay
adet ağrısıdır bence canım benim hep o zaman ağırır bende başladım ip atlamaya gerçi az oluyo ama hiç ağrı falan olmadıKızlar sır birey soracağım
afedersinz göğüslerim çok ağrıyor adet günüme 6_7gun kaldı acaba bundanmidir yoksa ip atlamak için çok zorladım bugün acaba onun etkisi varmi bu arada büyük göğüslü degilm normal hatta daha küçük diyebilrm size sormak istedim kusura bakmayın özel olduysa
seni çok kıskanıyorumkızlar günaydın güne -300 le basşaldım inş cuma 5li rakamları görürüm ama baş ağrım felaket resmen 1 ay başım ağrıdı nisan gelse su hacamatı bitirsem cidden yoruldum ağrı çekmekten sadece 5 gün çok rahattım gerisi hep başım ağrıdı
öyle düşünm canım kendince yorumlayacaksın herkes yorumlasın bizim bilmediğimizi sen biliyorsundur belki o yüzden çekinme yorum yapmayaArkadaşlar ben menülere yorumda bulunmaya çekiniyorum. Henüz kendi menülerini düzenleyememiş biri olarak yorumlamam yanlış gibi geliyor. Ama burada menü yorumu biraz da görev oluyor.
Bu akşam herkesin menüsünü tek tek inceleyecem ona göre
Kizlar menüm klasik olmaya basladi ama daha sıkılmadım diye böyle
Ac karnina 2 bardak limonlu su
Sabah:
1 dilim ananas
1 dilim peynir
10 badem
Yesillik tabagi
1 yumurta
Ara:
Kayisi cayi
2 gun kurusu (probiyotik kullaniyorum artik bunlar fayda etmedi)
Oglen;
6 yk karnibahar yemegi
Yogurt
Ara:
Kucuk boy latte
Aksam:
Firunda tavuk
Salata
Ara: portakal
3 lt su
salata yiyemiyorum benmenün güzel canım ama biraz da sebze salata olsa daha iyi olurdu
kuzum gün içinde burdada 1 lt den fazla içiyorum ama 3 lt içersem burda damacana dayanmaz wcden de çıkamamsuyu gün içinde de içsen meto daha güzel çalışır
hadi ya hacamat ile kesin geçecek mi peki
pilavın ölçüsünü gördüğüm için ses etmiyorum afiyet olsun
incele kuzum ölçüleri görürsün hoşuna gidenleri kopyalarsın ben öyle yapyorum
hee yaa bol bol yiyorum
günayın kuzum
bugün toparlarsın kuzum
bugün yersin artıkçok yoğundumkuzum yiyemedim ki zaman yetmedi
Arladasima gitcem biradan okul cikisinda kahvaltiya allahim.insallah cok bisey hazrilamamistir bilerek kahvaltida az biseyler yedim.ki sapitmayim orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?