Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı
Yagda yumurta 1 bardak sut zeytin yesillik badem

Bgn adet olunca oglen menusu eklesim sabah iyi yiyemedim cunku
Adana menu

Aksam
Dana kalp
3kasik kisir
1kornişon
Yogurt
1 bardak salgam

öğlen adana akşam kısır olmamış gibi kız sen şeker diyetinde değil miydin adananın yanında gelen pideleri gömmedin dimi

afiyet olsun canım kurabiyeler olmasaymış iyiymiş ama gün içinde iyi yemişsin

afiyet olsun

harıka canım cok guzel menubrava

Gunaydin kizlar ben 100 gram almisim nasil aldım bilmiyorum wcye de cikiyorum aksam 8 de yedim o yuzden mi acaba bide 1,5 lt suyumu aksam eve gelince iciyorum oda etki etmis olabilir mi
suyu gün içinde de içsen meto daha güzel çalışır
hadi ya hacamat ile kesin geçecek mi peki
pilavın ölçüsünü gördüğüm için ses etmiyorum afiyet olsun

incele kuzum ölçüleri görürsün hoşuna gidenleri kopyalarsın ben öyle yapyorum
SchonerDuft @munter ahahaha ananas caniniz cekti heee o zaman bu hafta listemi yazmayim yine cok miktarda mevcut kendileri bu arada kizlar -500 üm
hee yaa bol bol yiyorum
günayın kuzum

cok pısmanım kurabıyeler ıcın
bugün toparlarsın kuzum

tmm canim sag ol. Su ipi nasil atliyorsunuz ya ben mi cok hantalim
bende öyle yaa dün akşam 150 yaptım ben pert 1000-2000-3000 yapanlar ne yiyip ne içiyo diyiverin bizede

öğlen az olmuş bol bol yemen lazım

yemek saatlerini biraz daha düzene soksan çok daha güzel olacak

afiyet olsun canım emziren anneler ne yemeli çok bilmiyorum ama bana gözleme dışında güzel geldi onu da zaten tadımlık yemişsin

Sabah
2adet yumurta
Marul domates
2adet ceviz
1adet incir
Ara
100gram findik

Oglen
2parca Tavuk gogsu
Haslanmis Brokoli uzerine yogurt
Aksamla ogle menusu ayni
100 gram fındık çok değilmi gerci bi ordulu olarak ben otursam 300 yerim ama menün fındık dışında çok az geldi bana doyabildin mi çcanım

kuzum telefonunun mu bozdun ben orayı kaçırmışım geçmiş olsun

sabah kek olmamış öğle ve akşamda kahvaltı gibi olmuş sanki

seninde kahvaltımsı olmuş sanki akşam yemeğin mücver kahvaltıda yenmiyo muydu ya ben mi karıştırdım

çok yoğundumkuzum yiyemedim ki zaman yetmedi

Kahvaltıdan önce kimyonlu su iç bence ödem ve gaz vardır . Günaydın ben kilomu takmadığım zaman hemen iniyorum 4 haftadır 7lerden kurtulmaya çalıştım daha dün 6yı gördüm
cok dogru soylemissin takinca gitmiyor sanirim 4 hafta 7 lerde kaldin demek vay be azmin zafreri ben 4 gundur 67 lerdeyil 66 yi giremedim diye sinirleniyorum resmen cok utandim seni ornek aldim:)

Gecmis olsun cnm ama vermen harika bravo sana
Aslında birde eliptik bisiklet iyi olabilir kolları da çalıştırmış olur. Sen verimli kullanabiliyor musun yorucu oluyor mu
en iyisidir ekliptik bnde sahsen eve almayi dusunuyorum

SchonerDuft @munter ahahaha ananas caniniz cekti heee o zaman bu hafta listemi yazmayim yine cok miktarda mevcut kendileri bu arada kizlar -500 üm
harikaaaaa bnde ananas yedim bugunnnn

kızlar sizce 1 ayda 7 kilo verilir mi 1 nisan hedefim 69.9 olsun istiyorum
verilir canm verilmez olur mu sen yeter ki iste:)

Arladasima gitcem biradan okul cikisinda kahvaltiya allahim.insallah cok bisey hazrilamamistir bilerek kahvaltida az biseyler yedim.ki sapitmayim orda

cok güzel afiyte olsun canım
adet ağrısıdır bence canım benim hep o zaman ağırır bende başladım ip atlamaya gerçi az oluyo ama hiç ağrı falan olmadı
seni çok kıskanıyorum

öyle düşünm canım kendince yorumlayacaksın herkes yorumlasın bizim bilmediğimizi sen biliyorsundur belki o yüzden çekinme yorum yapmaya

afiyet olsun cok güzel canım
menün güzel canım ama biraz da sebze salata olsa daha iyi olurdu
salata yiyemiyorum ben sebze de bazılarını onu da her zaman bulamıyorum

kuzum gün içinde burdada 1 lt den fazla içiyorum ama 3 lt içersem burda damacana dayanmaz wcden de çıkamam o yüzden mecbur kalıyorum akşama bırakmaya

çok yoğundumkuzum yiyemedim ki zaman yetmedi
bugün yersin artık bol bol yi bizim yerimizede bana da bi rahatlama geldi nişanlım gelemiyor düşünüyodum 15 günde nasıl zayıflıcam diye zaten veremiyorum gitmiyor neyse 45 -50 günüm daaha var 58 olurum inşallah

Arladasima gitcem biradan okul cikisinda kahvaltiya allahim.insallah cok bisey hazrilamamistir bilerek kahvaltida az biseyler yedim.ki sapitmayim orda

diyetteyim diye belirtseydin keşke ben bu 1 aydır gideceğim her yere sadece çaya geliyoruz bişey hazırlama lütfen diyorum (gerçi eşim hiç memnun değil senin yüzüne bende yiyemiyorum diyo ama napıyım ) yine de yapan olursa bile ısrar olmuyor oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…