- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.321
Canim 80 dk yürüyüş var 32 puanKızlar beni etiketlerseniz de kendinizede not alın puanları bugün gösteremedik tlfnu
Evet canım 3. Bebek kaza hiç adet olmadan hamile kaldım ben aslında tek çocuk yeterli diyenlerdendim şimdi çocuklarınızı kardeşsiz bırakmayın diyorum yaşım ilerledikçe beklentilerimde bakış açımda değiştiOkurken ben yoruldum. Uc cocuk zor ya masallah en azindan imkaniniz var bakici vs vs. Su misafir olayi guzelde yavrularla vakit geciremiyoruz bende bu yuzden kimse gelsin istemiyorum. Kendimi kotu hissediyorum. Tum gun kostur millete hizmet et yavrum aglasin sizlansin
3. bebek kaza ile oldu sanirim ikinci ile arasinda pek zaman yok ondn oyle dusundum. Benim bebegimde 5.5 aylik ve cok korkuyorum hamile kalmaktan . Hayranlik besliyorum 2 3 4 cocuklu insanlara. Nasil yetisiyorlar benim tirnaklarimi duzeltecek zamanim olmuyor sac bas olayina hic girmiyorum.
Yaparsın spor listemizde var arkadaş giremiyor fazla tel. Bozulmuş seni istersen yeni listeye alır yeni liste cumartesi başlıyorEvet güncel kilom 86 hedefim 12 ay önceki kilom 60 a düşmek boyum 170 bakalım artık ben 3 ayda 15 kilo verirken akşamları sadece yoğurt salatalik ve hurma yemiştim son saat 6 da yiyordum sonra spora gidiyordum.1 saat spor sonrası süt içiyordum ahhh yeniden yapabilsem
Kuzum kendine zaman ayirmazsan o zaman hiç gelmiyor maalesefCanımcım baş edemiyorum zaten öyle ki artık yapabileceğim şeyleri bile yapamaz oldum bezginlikten. 2 bakıcımız var hafta da birde temizlik oluyor. Birazda yedikleri içtikleri konusunda takıntılıyım çocukların yemeklerini kendi yemeklerimizi ben yaparım çocukları yediririm sırayla emziririm o kadar daha fazlasına yetemiyorum
Bugün 2 yaşındaki yavrucukumla akşam üstüne kadar kucaklaşamadık misafirlerim geldi gündüz çocuklar üst katta oynasınlar dedim misafirim gitti yemek yapayım dedim
Akşam bebek çok ağladı dişleri çıkıyor bu ara çok kızgın
Büyük için okula gitmem gerek hiç ödev yapmıyor takdir vermişler ilk dönem neyini takdir etmişler anlamadım ama hala gidemedim babası okula gidiyor oğlum en iyidir üzeni yakarım şeklinde külhanbey tavırlar
Valla daha anlatmaya kalksam
Kuaföre gidemedim geçen ay saçlarım siyah beyaz geziyordum en son eve çağırdım ekipçe geldiler gelin başı yapmaya gelir gibi
Alışverişler internetten sadece 15 günde 1 üniversiteden kalan arkadaş grubumla 2 saatçik kahve molamız var
Bitmiş durumdayım anlayacağın
Offff ne dertliymişim. Allahtan mesajlarda karakter sayısı sınırı yok yani
Rica ederim ne demek canımTeşekkür ederim canım ne güzel ilgilendin yazdın ellerine sağlık. Şimdi yarınki menümü senin önerilerine uygun biçimde hazırlayıp size de yolluyorum
2 dilim meyve ? Avuç ici büyüklüğünde 1 meyve den oluşuyor ara öğün.Böyle bir menü yaptım yarın için hiç ekmek yok ama diğer besinler fazla mı sanki
7:45 1 yumurta haşlanmış
2 dilim mozarella
5-6 zeytin
Domatesli salata
Çay bardağı Nescafe ( yalnızken çay bardağıyla açken kupayla içerim)
12:00 2 dilim meyve
14:30 kıymalı Brüksel lahanası
Yoğurt
Az çorba
17:00 Elmalı tarçınlı kefir 2 ceviz
19:30 fırın poşetinde sebzeli tavuk
Yoğurt
Salata
22:00 yeşil çay 1 avuç yaban mersini
Aminnnn inşallah iyi gecelerEvet canım 3. Bebek kaza hiç adet olmadan hamile kaldım ben aslında tek çocuk yeterli diyenlerdendim şimdi çocuklarınızı kardeşsiz bırakmayın diyorum yaşım ilerledikçe beklentilerimde bakış açımda değişti
3. Bebek kazaydı ama itiraf etmeliyim test yaparken inşallah hamile değilimdir diye dua ediyordum sonra iki çizgiyi gördüğümde yıllardır bu anı bekliyormuş gibi sevindim saniyeler içinde bambaşka bir duyguya geçtim ve bu hamileliği korkusuz , anne olarak kendine güvenli ve hazır olduğumu bilmenin rahatlığıyla geçirdim.
Bu gece dualarım bebek isteyen bekleyen arkadaşlarıma
Allah dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin .
Mutlu rahat geceler
adini bilmoyorum arkadaslar soyledi bugun sen neden tavdoye etmedin canim bana biraz anlatir misin tam blmiyorum daTuğçe insu mu onu deneyenler oldu tavsiye etmiyorum oysa tabiki
bnde menunu begendim canmcimmmTeşekkür ederim
guzel canm sanirim karatay gdiyorsum ona benzettim cerezlerden:)27 subat menum
Lor peynirli 2 adet yumurta yagda
3 zeytin
1 bardak sut
Kahvaltilik sos
2 ince dilim ekmek
Ara yarim portakal yarim elma
Oglen
2 kase sutlu corba
Aksam
Kiymali ispanak
Salata
Cayin yaninda yarim avuc cerez kaju badem findik sam fistikli bi karisim
Su 3 litre olmustur
bnce degilsin canim.boyuna gore vermen gerekn 10 15 kilo var ve inanki bu hicbisey sadece uc ayini alir cok fazla dolmussun cnm hakli olaraknokudum.yazdiklrini ama sen ve biz kadinlar cok vucluyuz herbirinin ustunden geliriz kilo da neymis :):)İyi etmişin cicim afiyet bal olsun inceciksin diye düşünüyorum fısssstık gibisindir
Benim 176 kilom 85 oluyor bugün itibariyle şişkoyum ya ben
ellerine saglik cnm bnde dun aksam kendim ekmek yapayim dedim aalinda kendi sandviclerimi yapmak icin sen icine hamgi mayadan kullandinSlm Kizlar azönce ilk saglikli ekmegimi yaptim icinde zararli tek bir katki yok:))) Artik ise yanima kendim hazirlicam sandwichimi
cok gecmiss olsun kuzu bnde sersem gbiyim.bugun yaKocamın ayağını bisi ısırmış uyandırdı beni 4 te o saatten beri uyuyamıyorum
En az 3 lt su iciyorum gundeAz olmus biraz canim protein yok hic mesela cok begenemedim su ictinmi peki
Haklisin bugun yumurtayla basladim gune keske hergun yiyebilsem tok tutuyo hem ekmegede ihtiyac olmuyoÇok iyi sabahları en azından 1 yumurta yemeye çalış canım
Sende ısıraydın beni niye uyandırdın diyeKocamın ayağını bisi ısırmış uyandırdı beni 4 te o saatten beri uyuyamıyorum
Her zamanki gibiiiKizlar 10. Günüm bitti
Kahvalti
2jaslanmis yumurta
Peynir zeytin
1 havuç 1 bardak sut
Badem
Aksam
Fıstık
Pirasa
Yogurt tursu
1o 30 hic erken bir saat degil canim8:00
1 dilim tambuğday ekmeği
1 dilim mozarella 1 fincan süt nescafe
12:30
1 yumurta domates salatalık biber maydonoz vs.
1 kupa çay 1 kibrit kutu süzme peynir
50 gr simsiyah Çavdarlı tam buğday ekmeği
17:00
1 kase karabuğdaylı sebze çorbası
1 büyük kase ton balıklı salata
100 gr simsiyah Çavdarlı tam buğday ekmeği
Gün içinde meyve yemeyi unuttum
Akşam yemeğini erken yedim 19:30 da ev halkı yemek yerken ben napıcam ?
Erken kalkmak bana yaramadı sanki geceye 2 ye 3 e kadar yemeden nasıl durcam şimdi
Benim gibi yap hayali bi iple atliyorum ama oda cok etkili bence ya ip vrmis gibi ziplayip duruyorum ama dun de 200 yapabildimhee beyim bilir
biz birinci olalimm bu hafta inssss inssss
ay ben yapamam cok zor sen basla kuzumm
100 tane de durakliyirlar ben 100 tanede en az 10 kez durakliom ipim takiliyor ote betiye cileden cikiyorum
insss kuzummm ne guzel seyler dokuluyor dilinden
yaaa o zaman az ses gider dogru soyluyorsunama ben onuda kaldirdim simdi indir ac kapa yerine koy en iyisi hic atlamim
ayaklarin ciplak nasil atliyin ya
guzel cnm afiyet olsun
Sabah ekmek oglen makarna aksam ekmekSelam tekrardan herhalde grubun en şişkosu benim
Sabah 10
Bir yumurta
Bir dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
Öğlen 15:00
Bi kase yogurtlu makarna
Akşam : 18o
Bir dilim ekmek
3 köfte
Bi kase salata
O dikkat etsin kendineCanim komsuna dikkat et yalniz
Bugun begenmdim yulaf kuarabik ekmek pankekSabah
1 dilim ekmek
Peynir
4 zeytin
Yesillik
Oglen arkadasta
2 dilim kizarmis ekmek peynir zeytin 5 tane 1 tane incecik pankek
Ara
Yulaf 2 kasik 1 dilim ananasi yogurt minik kase 2 ceviz
Aksam
1 kurabiye
2 kasik mwrcimekli salata
Bir kase yogurt
Son olarak
Meyve 2 tane hurma bu olmadi ama regl krizi napalim
adini bilmoyorum arkadaslar soyledi bugun sen neden tavdoye etmedin canim bana biraz anlatir misin tam blmiyorum da
bnde menunu begendim canmcimmm
guzel canm sanirim karatay gdiyorsum ona benzettim cerezlerden:)
bnce degilsin canim.boyuna gore vermen gerekn 10 15 kilo var ve inanki bu hicbisey sadece uc ayini alir cok fazla dolmussun cnm hakli olaraknokudum.yazdiklrini ama sen ve biz kadinlar cok vucluyuz herbirinin ustunden geliriz kilo da neymis :):)
ellerine saglik cnm bnde dun aksam kendim ekmek yapayim dedim aalinda kendi sandviclerimi yapmak icin sen icine hamgi mayadan kullandin
cok gecmiss olsun kuzu bnde sersem gbiyim.bugun ya
Ahaha beni korkutmamak için sözde demiyo kalk diyo wc gelmiştir seninSende ısıraydın beni niye uyandırdın diye
geçmiş olsun canımGunaydin kizlar ben cok kotuyum boynum pazar gununden beri agriyor dun bi krem sürüp masaj yapayım dedim cok kotu oldu ne gece uyuyabildim ne de simdi sola dönebiliyorumkahvalti ettim simdi ilac aldim insallah biraz olsun geçer
Ahaha beni korkutmamak için sözde demiyo kalk diyo wc gelmiştir seninzorla kaldırdı sonra baktım çarşafı didikliyor
Geçmiş olsun kas gevşetici felan sür biraz rahatlarsın.Gunaydin kizlar ben cok kotuyum boynum pazar gununden beri agriyor dun bi krem sürüp masaj yapayım dedim cok kotu oldu ne gece uyuyabildim ne de simdi sola dönebiliyorumkahvalti ettim simdi ilac aldim insallah biraz olsun geçer
nerelerdeki acabaaa
cnm sen ne zaman yazmıstınn benm gözümden kactı sanırım kilo bildirimini yapmşssn galiba ilk sayfadaki kurallarıda oku başlayabilirsinYok kuzum gruba alınmayı bekliyorum kaptandan ses çıkmadı çünkü
sağol kuzum dikkat ediyorm bi anda cıkıverdi işte iyiyim ama baya
uf oldum
tabisiiikaptinn in yokluğu bayağı hissediliyor yarın gel emi
geldim bile kuzuş her ne kadar tam iyilelmesemdeevet ya aynenkaptinn cok gecmis olsun hemen iyiles
o iş bendeeee kaydettm bileeeBen 2 senedir 51 52 arasiydim kuzum cok seviyom o kiloyu boyum 165
Tamam canim tekrar denemen bastan baslar o zamankaptinn geldiginde not alir kilo bilgilerini
soguk algınlıgı kuzum bogazım fln agrıyonoldu kaptanimizakaptinn canmmm noldu sana
günaydın kızlaaarr ben geldimmm
kilo alan varsa onalra günaydın yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?