- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.361
bence yorgunluktan stresten oldu bana öyle geliyo yanifazla dikkat etmişsin belkide ondan olmuştur kız
nerde yorulyorsun ki bu kadar niye yoruyorsunbence yorgunluktan stresten oldu bana öyle geliyo yaniiş yerinde hiç bu kadar yorulmamıştm ben 1 aydr cektigimi bi ben bilirim
cok iş var kuzum normalde dinlnmeye vaktm olurdu simdi yok bide stres yaptırıyolar hadi bitsin yetişsin diye iyice geriliyormnerde yorulyorsun ki bu kadar niye yoruyorsun
kurabiye dışında güzel canımSabah
1 dilim ekmek
Peynir
4 zeytin
Yesillik
Oglen arkadasta
2 dilim kizarmis ekmek peynir zeytin 5 tane 1 tane incecik pankek
Ara
Yulaf 2 kasik 1 dilim ananasi yogurt minik kase 2 ceviz
Aksam
1 kurabiye
2 kasik mwrcimekli salata
Bir kase yogurt
Son olarak
Meyve 2 tane hurma bu olmadi ama regl krizi napalim
Heee bencede isini saglama alman lazimbiz onu 70 yapalm o zman saglık önemli sonucta hasta olmıcaksam eger
1 günde 1.3 kilo mu
ayy o stresi bilirim ben pazartesi günü öleydim bugün forum günü son yine stres panik ama sen kendini strese sokmamaya çalış ben 20 dk çalışıp 3 dk burya bakıyorum yada 1 2 saat girmiyorum hızlı ilerliyor işim o zamancok iş var kuzum normalde dinlnmeye vaktm olurdu simdi yok bide stres yaptırıyolar hadi bitsin yetişsin diye iyice geriliyorm
maşallahHeee bencede isini saglama alman lazim
Yoh 900 grcık sadece54.4 düm dün bugun 55.3
hem bisküvi hem pasta olmamış canımKizlar bugun ben cok kacirdim pismanim
Sabah
2yumurta
Marul domates
2ceviz
1incir
Oglen
Tavuk gogsu
Kozlenmis kirmizi biber
2tane kucuk kremali biskuvi
2kuru kayisi
Aksam
Az Pirincli kabak dolma
Yogurt
Avuc icinin yarisi kadar pasta
normalde tek bilgilsayar calışırdm simdi 2 bilgisayar calışmamı istiyolar o yüzdn başladgmda vaktm kalmıyo hiçayy o stresi bilirim ben pazartesi günü öleydim bugün forum günü son yine stres panik ama sen kendini strese sokmamaya çalış ben 20 dk çalışıp 3 dk burya bakıyorum yada 1 2 saat girmiyorum hızlı ilerliyor işim o zaman
çok az ve sağlıksız geldi bana canımSabah kahvalti yapmadm.
Öğlen bir bardak süt yarım dilim pasta
Akşam
2 kaşık bulgur 3 kaşık ciğer 2 küçük parça tavuk
Çay yarım elma iki dilim portakal
atesim var müdüre gidip baksana bi atesim var mı diye sorcm belki inanır hasta oldugumaMasallah denazar degiyo sonra
2 pc nasıl bişi kalk otur mu yapıyorsun sennormalde tek bilgilsayar calışırdm simdi 2 bilgisayar calışmamı istiyolar o yüzdn başladgmda vaktm kalmıyo hiç
günaydın kuzum tartıldın mı bugünGünaydın kizlar sabah yuruyusumu yaptim acayip terledim kahvaltı yapacam bi yarim saat gecsin..
@Bir garip 70dk yürüyüş 28puan
Evet ya dogru diyorsun ama sevmiyorum oylede az yiyorum öz yiyorumKuruyemişleri kavşulmamış tüketirsen daha sağlıklı olur. Güzel menü
Yok canim karatay bilmiyorum bende sadece emzirdigim icin doktorun onerileri dahilinde protein agirlikli beslenmeye calisiyorumadini bilmoyorum arkadaslar soyledi bugun sen neden tavdoye etmedin canim bana biraz anlatir misin tam blmiyorum da
bnde menunu begendim canmcimmm
guzel canm sanirim karatay gdiyorsum ona benzettim cerezlerden:)
bnce degilsin canim.boyuna gore vermen gerekn 10 15 kilo var ve inanki bu hicbisey sadece uc ayini alir cok fazla dolmussun cnm hakli olaraknokudum.yazdiklrini ama sen ve biz kadinlar cok vucluyuz herbirinin ustunden geliriz kilo da neymis :):)
ellerine saglik cnm bnde dun aksam kendim ekmek yapayim dedim aalinda kendi sandviclerimi yapmak icin sen icine hamgi mayadan kullandin
cok gecmiss olsun kuzu bnde sersem gbiyim.bugun ya
2 3 litre arasi iyidir canim bende icmeye calisiyorum o kadarKizlar bende yazayim menumu:
Sabah;1 bardak cay kahvalti yapamadim
Oglen;5 yk bezelye
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
Ara yarim armut
Aksam;2 kepce yayla corbasi
1 corba kasesi kadar salata
En az 3 lt su iciyorum gunde
Haklisin bugun yumurtayla basladim gune keske hergun yiyebilsem tok tutuyo hem ekmegede ihtiyac olmuyo
akşamki patates dışında güzelMeraba kızlar bugünkü menum
Sabah : 1 yumurta-2 yeşil z 2 siyah zeytin - 1 light ekmek - limonlu yeşil çay - 2 çeri domates - peynir - maydonuz roka - 1 ceviz
Ara : 3 çilek 1 ceviz
Öğlen : taze fasülye 1 light ekmek
Ara : çeyrek elma
Ara: light grisini 30 gram
Akşam dısarda olduğum için fazla oldu köfte ızgara tabak ( yanında az pilav salata patates ).
Akşam 30 dakika eliptj yaptm
Gündüz 100 ip atlama
çok az bence canımKizlar bende yazayim menumu:
Sabah;1 bardak cay kahvalti yapamadim
Oglen;5 yk bezelye
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
Ara yarim armut
Aksam;2 kepce yayla corbasi
1 corba kasesi kadar salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?