Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Meraba kızlar bugünkü menum
Sabah : 1 yumurta-2 yeşil z 2 siyah zeytin - 1 light ekmek - limonlu yeşil çay - 2 çeri domates - peynir - maydonuz roka - 1 ceviz
Ara : 3 çilek 1 ceviz
Öğlen : taze fasülye 1 light ekmek
Ara : çeyrek elma
Ara: light grisini 30 gram
Akşam dısarda olduğum için fazla oldu köfte ızgara tabak ( yanında az pilav salata patates ).
Akşam 30 dakika eliptj yaptm
Gündüz 100 ip atlama

Slm kizlar napiyonuz ablam bendeydi aksam ben fazla yedim reglime 2 gun kaldi canim sekerli seyler cekiyo sıcak cikilata gibi bugun kacamak günüm olsun bari yarin az yemeye devmbitmez diyet bitmezzz bana bitmiyo 4 senedir kizim 1 bucuk yasindayken diyete basladim 5 bucuk yasinda ben hala diyetteyimhep diyette ama ben kilo almam yer yer almam biliyom almicam işte

Gayet iyi gözüküyor cnm

Menünü beğendim keşke o pilavla pattisten yemeseydin

Tuğçe insu mu onu deneyenler oldu tavsiye etmiyorum oysa tabiki

Bugünki menü böyle sadece oda yarım dilim pasta olduğu için yoksa akşam çok yemedim
ben pasta icin demedim cok az yemissin ondn dedim.kahvalti yok ve az yenmis yoksa pasta olmamliydi tabi ama az yenmisse

SekerPancarii gecenlerde denedi ve kilo almadi verdi
Menüm
Sabah
2 yumurta zeytinyağli
Domates
1 kk peynir
Ara
Yarım muz
Akşam
1 kase mercimekli sebze çorbası
1 porsiyon tavuk sote
2 bardak ayran
Ara
Form çayı
cok guzel cnm

Canım gün içinde biraz daha aktif olsan senin içinde takım içinde süper

@Bir garip nerdesin yetiss

Canim guzel olmus ama aksam pilav patates yemeseydin keske yoksa izgaranin zarari yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…