- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.281
İskelet mi olacan dedin seni dinleyip coh yedim bugun iyi etmis miyim52 ne kurban olduğum iskelet mi olucan boyun kaç acaba
İki çocuk evde bazı geceler kociş evde değil aslında yürüş çok iyi olur hem kafam dağılırBol bol tempolu yürüyüş yap bence
Bencede kafan dağılır.İki çocuk evde bazı geceler kociş evde değil aslında yürüş çok iyi olur hem kafam dağılır
Gayet iyi gözüküyor cnmMeraba kızlar bugünkü menum
Sabah : 1 yumurta-2 yeşil z 2 siyah zeytin - 1 light ekmek - limonlu yeşil çay - 2 çeri domates - peynir - maydonuz roka - 1 ceviz
Ara : 3 çilek 1 ceviz
Öğlen : taze fasülye 1 light ekmek
Ara : çeyrek elma
Ara: light grisini 30 gram
Akşam dısarda olduğum için fazla oldu köfte ızgara tabak ( yanında az pilav salata patates ).
Akşam 30 dakika eliptj yaptm
Gündüz 100 ip atlama
Menünü beğendim keşke o pilavla pattisten yemeseydinMeraba kızlar bugünkü menum
Sabah : 1 yumurta-2 yeşil z 2 siyah zeytin - 1 light ekmek - limonlu yeşil çay - 2 çeri domates - peynir - maydonuz roka - 1 ceviz
Akşam dısarda olduğum için fazla oldu köfte ızgara tabak ( yanında az pilav salata patates ).
Gündüz 100 ip atlama
Evet ama dayanamadım ekmek yemedimMenünü beğendim keşke o pilavla pattisten yemeseydin
Cok güzelMenüm
Sabah
2 yumurta zeytinyağli
Domates
1 kk peynir
Ara
Yarım muz
Akşam
1 kase mercimekli sebze çorbası
1 porsiyon tavuk sote
2 bardak ayran
Ara
Form çayı
Çok güzel tebrik ederimMenüm
Sabah
2 yumurta zeytinyağli
Domates
1 kk peynir
Ara
Yarım muz
Akşam
1 porsiyon tavuk sote
2 bardak ayran
Ara
Form çayı
Tuğçe insu mu onu deneyenler oldu tavsiye etmiyorum oysa tabikiKzlar instagramda cok unlu bir kadin var cok kiloluymus beyin guciyle zayiflamis mesela cikolata mi yiyor demis ki icinden bu hic kalorili degil salatalikla ayni ve bana kilo yapmayacak demis nasil zayiflamis anlatamam demekki beyne olumlu sinyal gondermek lazim
ben pasta icin demedim cok az yemissin ondn dedim.kahvalti yok ve az yenmis yoksa pasta olmamliydi tabi ama az yenmisseBugünki menü böyle sadece oda yarım dilim pasta olduğu için yoksa akşam çok yemedim
evet cnm hemen denge politikasi:)
masallah cnm sana ya meyve bike yemeden nasil dayaniyorsun
insallah gider cnm. Evet aalinda hic kalorili beslenmedim ama arkadaslar 2 ogun kahvalti yaptigim icin beni uyardilar haklilar
cok begendim menunu cnm ama insallah kuyemis cig ve azdir
hemen unut ve yarin yeniden basla cnm beyne olumsuz sinyal gonderme
evettttt gecicem siziii gelsin kardiyolar gitsin zumbalarrr
bnm de bacaklar ince canm bnce en guzel sporlardan biri yuruyustur evdeysem ve yeniysen leslie
Kzlar instagramda cok unlu bir kadin var cok kiloluymus beyin guciyle zayiflamis mesela cikolata mi yiyor demis ki icinden bu hic kalorili degil salatalikla ayni ve bana kilo yapmayacak demis nasil zayiflamis anlatamam demekki beyne olumlu sinyal gondermek lazim
cok guzel cnmMenüm
Sabah
2 yumurta zeytinyağli
Domates
1 kk peynir
Ara
Yarım muz
Akşam
1 porsiyon tavuk sote
2 bardak ayran
Ara
Form çayı
Teşekkür ederimCok güzel
Canım gün içinde biraz daha aktif olsan senin içinde takım içinde süperMeraba kızlar bugünkü menum
Gündüz 100 ip atlama
Teşekkür ederimÇok güzel tebrik ederim
ben pasta icin demedim cok az yemissin ondn dedim.kahvalti yok ve az yenmis yoksa pasta olmamliydi tabi ama az yenmisse
SekerPancarii gecenlerde denedi ve kilo almadi verdi
cok guzel cnm
@Bir garip nerdesin yetissevet cnm hemen denge politikasi:)
masallah cnm sana ya meyve bike yemeden nasil dayaniyorsun
insallah gider cnm. Evet aalinda hic kalorili beslenmedim ama arkadaslar 2 ogun kahvalti yaptigim icin beni uyardilar haklilar
cok begendim menunu cnm ama insallah kuyemis cig ve azdir
hemen unut ve yarin yeniden basla cnm beyne olumsuz sinyal gonderme
evettttt gecicem siziii gelsin kardiyolar gitsin zumbalarrr
bnm de bacaklar ince canm bnce en guzel sporlardan biri yuruyustur evdeysem ve yeniysen leslie
Canim guzel olmus ama aksam pilav patates yemeseydin keske yoksa izgaranin zarari yok benceMeraba kızlar bugünkü menum
Gündüz 100 ip atlama
Menüm
Sabah
2 yumurta zeytinyağli
Domates
1 kk peynir
Ara
Yarım muz
Akşam
1 porsiyon tavuk sote
2 bardak ayran
Ara
Form çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?