- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.481
seni vururum bak ya
Güzel tercih dengelemeyi bilmek gerekoooww noooovvv diyete başladıgımdan beri şekersiz :d karataycıyım künefe yanında şekersiz cay: poncikbirgelincik
oyy kuzumm sen koykmaa ben seni cok severim sevdigim icin anacigina acik sesimi yulselteyim didim yoksa seni hamur isi ile besleyip hamur gibi buyutcek
Kocan yememisse bile sen yemiyorsun corba salata balik tavuk et vs yiyeceksin o kadarbak nette hamilelere menuler var onlardan fikir edinebilirsin kuzumm
hahahaha
masallah kiz nasil dayandin ben olsam midem kazinir
Boynunu guzel sar aicak tut iyi gelir cnm
kiz birakin adamlari rahat uyusunlar @SchonerDuft tirnak batirir senin elin ayagin durmaz
buyrun efendim bende karataycıyımoooww noooovvv diyete başladıgımdan beri şekersiz :d karataycıyım künefe yanında şekersiz cay: poncikbirgelincik
hiçte bilem
Kaptinim eğer dikkatsiz beslenip benim gibi şişko hamile olmak istiyorsan menü yollarım sana 90-100 kiloyu bulursun en fazla da 4 kilo doğurursun bebişibalık yiyemiyormtavukta yiye yiye bıktm galiba onuda göresm yok ama salata vardı dolapta onlan yerim
cnm bayadır sehriye cekiyodu ondan da yaapym
hamur gibi mıncırcam ben onu
ben hamileyim ama ayıp değil miyemekler bendennnnnnn
cumaya 2 gün kaldı
madem dereceye oynuyorsunuz
buyursunlar
Eki Görüntüle 2117145 Eki Görüntüle 2117146 Eki Görüntüle 2117147 Eki Görüntüle 2117148 Eki Görüntüle 2117149
Yoksa siz zayıf mısınızTakımı işgal ediyoruz
yemekler bendennnnnnn
cumaya 2 gün kaldı
madem dereceye oynuyorsunuz
buyursunlar
Eki Görüntüle 2117145 Eki Görüntüle 2117146 Eki Görüntüle 2117147 Eki Görüntüle 2117148 Eki Görüntüle 2117149
koyktuunn muuuu
şart yooksa kilo alırız allah muhafaza dGüzel tercih dengelemeyi bilmek gerek
şekersiz cay diyodukbuyrun efendim bende karataycıyım
bende korumadaydım
ahahaah ikna ettin beni tm akşam salata tavuk yicm :Kaptinim eğer dikkatsiz beslenip benim gibi şişko hamile olmak istiyorsan menü yollarım sana 90-100 kiloyu bulursun en fazla da 4 kilo doğurursun bebişi
Ona göre ye yani
seni vururum bak ya
hemen de buldu kaçacak
gel çabuk 7 ye
Eki Görüntüle 2117150
elbette ki burayakaptinn in cıs cos gömdüğünü ama sizden korktuğu için söyleyemediğini size duyurmaya gelmedim 14. takım güzelleri
nö ölökösö vör kö
bende şuanda tam şekersiz çayımı yudumluyodumkoyktuunn muuuu
şart yooksa kilo alırız allah muhafaza d
şekersiz cay diyoduk
bende korumadaydımhemde 53kg ile başladm o korumaya
ahahaah ikna ettin beni tm akşam salata tavuk yicm :
ayy en ssevdiğimbende şuanda tam şekersiz çayımı yudumluyodum
52 lik korumada biriyim alamam almamalıyım şekere hayırkoyktuunn muuuu
şart yooksa kilo alırız allah muhafaza d
şekersiz cay diyoduk
bende korumadaydımhemde 53kg ile başladm o korumaya
ahahaah ikna ettin beni tm akşam salata tavuk yicm :
Asla sadece senin hamiş halinle yediğini deynep hamissiz haliyle görmüyor o kadarcik işte sen anlane var kızın menülerinde kıskandn dimi aramızı bozmaya calışıyosun
78.5 ile başlayıp 52 55 arası koruma yapmaya çalışan biriyim kuzumYoksa siz zayıf mısınız
çikileta yer misin52 lik korumada biriyim alamam almamalıyım şekere hayır
tama aradıgım üyeAsla sadece senin hamiş halinle yediğini deynep hamissiz haliyle görmüyor o kadarcik işte sen anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?