- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.441
balık yiyemiyormoyy kuzumm sen koykmaa ben seni cok severim sevdigim icin anacigina acik sesimi yulselteyim didim yoksa seni hamur isi ile besleyip hamur gibi buyutcek
Kocan yememisse bile sen yemiyorsun corba salata balik tavuk et vs yiyeceksin o kadarbak nette hamilelere menuler var onlardan fikir edinebilirsin kuzumm
hahahaha
masallah kiz nasil dayandin ben olsam midem kazinir
Boynunu guzel sar aicak tut iyi gelir cnm
kiz birakin adamlari rahat uyusunlar @SchonerDuft tirnak batirir senin elin ayagin durmaz
oyy kuzumm sen koykmaa ben seni cok severim sevdigim icin anacigina acik sesimi yulselteyim didim yoksa seni hamur isi ile besleyip hamur gibi buyutcek
Kocan yememisse bile sen yemiyorsun corba salata balik tavuk et vs yiyeceksin o kadarbak nette hamilelere menuler var onlardan fikir edinebilirsin kuzumm
hahahaha
masallah kiz nasil dayandin ben olsam midem kazinir
Boynunu guzel sar aicak tut iyi gelir cnm
kiz birakin adamlari rahat uyusunlar @SchonerDuft tirnak batirir senin elin ayagin durmaz
bende hamilesin diye demek istemedim kaptan ama sonra vazgeçtim bence kadayıf makarna pilavın bebeğine çok bi faydası olmaz daha sağlıklı şeyler yemeye çalışsan iyi olurnee baarıyon bak cocuk korktu
dünden kaldı makarna kocam yediydi belki yemem corba yaparım kendime
KAPTİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
KORKTUĞĞĞNNNNNNNN MMMMMMUUUUUUUUU
begüş sen de mi geldin gel otur rahatla kahve vereceklermiş az da gıybet ederiz konuşacaklarımız var dimi
kahve vercez dediler kokusu beni buraya getirdi
Bensiz mi geldiniz ayıp yaaa
kamonnnnnnnnnnnnnnnn 14. takım basanındır ulenTakımı işgal ediyoruz
tamam cnm bekliyorum tarifi ozelden ativer buradakiler gormesinöle yapacam kuzum tarifide sana atarım
kuzum tavugu koy tavugu ye yoksa sakin yeme sakin hormonluya bebege cok zarari var uzak dur.balık yiyemiyormtavukta yiye yiye bıktm galiba onuda göresm yok ama salata vardı dolapta onlan yerim
cnm bayadır sehriye cekiyodu ondan da yaapym
hamur gibi mıncırcam ben onu
uyuyosak beraber uyanıyosakta beraber
kadayifi unuttum oda cisbende hamilesin diye demek istemedim kaptan ama sonra vazgeçtim bence kadayıf makarna pilavın bebeğine çok bi faydası olmaz daha sağlıklı şeyler yemeye çalışsan iyi olur
Baksana ya kimse hoşgeldiniz demiyor nerede kahve bide kaptin biz misafir severiz diyor hihaynı anda geldik :)
KAHVE YOK muğğğğğğğğğ
size anlatacaklarımız var 14. takım Çıtırları
şuan kaptinn bizi kib liyormuş konuşmamıza fırsat vermeden banlatacakmış
koğğğkktun muuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hoşgeld,niz cınıııım nerde baklavamızBaksana ya kimse hoşgeldiniz demiyor nerede kahve bide kaptin biz misafir severiz diyor hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?