- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.521
Olur aslında ben sonradan gördüm telefon olayını. Yapabilen biri iyi olur ben uygun değilim bugün
inşallah canım hayal gibiydi bakalım neler olacakEn kısa zamanda ulaşırsın insallah az kalmış zaten
ne seviyosun söyle sana ondn yapayım annecimPek aramam
hamileykene çay da mı yasakayy en ssevdiğimama ben su içiyom sadece cay hakkımı akşama saklıyom
ne seviyosun söyle sana ondn yapayım annecim
GamzeK17 gircek listeye kuzum tabi eğer güzel kilo verirse
fazlası yasakhamileykene çay da mı yasak
hiç mi
Maşallah darısı başımıza78.5 ile başlayıp 52 55 arası koruma yapmaya çalışan biriyim kuzum
Mafeles kız kardeşimin düğünü varhiç mibeni mi reddediyosun beni beni bihterini
Tej tek teyid alarak yap canım kontrol eder herkesben girebilirim o zaman ama geriye dönük bulmam zor olabilir herkes yazsamı acaba tekrar beni etiketleyip
yada p.tesi sabah girmiş en son ben bakarım mesajlara boş boş oturuyorum nasılsa
düğün önemli o zaman sesimi cıkarmam ama düğünden sonra liitfenn gelMafeles kız kardeşimin düğünü varyoksa çiğ et yerim hatrın için
düğün önemli o zaman sesimi cıkarmam ama düğünden sonra liitfenn gel
aa mantıklıymış bu bak ama peteklerde çok sıcak değil bizim merkezi sistem bende acamıyorumBizim diyt yaoan ogretmen arkadaslar yemeklerini dogalgaz peteginin ustune koyoyorla ogelene kadr isiniyor:)
tamam canimcim bnde de vae zaten miss gbi olur kendimizin yaptigi
bravooo sanaaa suanda tamamen ayni kilodayizzz bende eksideyimmm
Agzimdan dilim cika cika allahin adini ana ana zayiflamayiliyim diye yalvara yalvara:)
harikasin cidden cnm bravo bu islerde sabir ne kadar onemli benim basima ne geldiyse o sabirsizliktan geldi peki kac kalori aliyordun gunde
tebrikler cok iyi vermissin gercekten
bende demli içemem açık ve şekersizfazlası yasakiçtiğimde açık cay yani çay dmeye bin şahit ister
bende demli içemem açık ve şekersiztereyağlıda olabilüüü
hedefe gitgide yaklaşıyosan demk kikaptinn inşallah bakalım sanki kilo vermem yavasladi birden 4 kilo düştüm ama şuan yavaş gidiyor neden böyle oldu acaba
Allah Allahsağol canım
sağol canım krem sürdükten sonra daha çok ağrımaya başladı
sağol canım
sağol kuzum
cok güzel canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?