- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.601
Biraz kendine vakit ayirsan diyorum herşeye koşturuyorsun olmaz böyle kuzum ondan böyle oluyor tahmin ediyorumYok kuzu iyiydim bugun iyi degilim bi haftadır evde degilimki kafayi biseye taksam yarinki duruma bakim bi..
Yok az beslenmiyorum kuzumunter tansiyonum düşüyor olabilir belki epeydir şöyle tuzlu yemiyordu yada tatli biseyde yemiyorum ya ondandanda olabilir canim istemezken yemeyim amann :)
ay deme
canim diyetisyenin menusune gore gitmiyor musun sagligina dikkat et kilo vermekten daha onemliYok kuzu iyiydim bugun iyi degilim bi haftadır evde degilimki kafayi biseye taksam yarinki duruma bakim bi..
Yok az beslenmiyorum kuzumunter tansiyonum düşüyor olabilir belki epeydir şöyle tuzlu yemiyordu yada tatli biseyde yemiyorum ya ondandanda olabilir canim istemezken yemeyim amann :)
ben geldim cnmm ozledim gitme nasilsinn ne yapiyorsunBen geldim kimse yok gidiyorum ben de
sag ol cnm cumaya ins eksi cikarim tartida eksi goremesim ya kac gündür odem var herhaldecok guzel yapmissin cnm aferin sana
ben seviyorum cnm senin menuleri benim gbi rahat rahat gdiyorsun
gercekten mi biz mi yenmisizzzzzz
gecmis olsn cnm hasta falan misin yoksa
Iyiyim bende sagol cnm 45 dk leslie yaptim bugun spor olsrak o kadarsupersin cnm cok guzel bana az bile geldi afiyet olsun
canim nerelerdesin cok ozledik senii telefon cabul gelsinde sende aramiza donn
guzel cnm afiyet olsun
slm cnm spir yaptim pertim sen nasilsin
Iyiyim cnm sağol sen nasılsın bugun doktora gittim dogum konusunda konustuk hala kanala girmemis dr normal dogumdan korkuttu ama normal istiyom kafam cok bulanık1 dilim lahmacun nasıl oluyor kestiremedim afiyet olsun
Kuzum iyiyiz sen nasılsın
Çok güzel afiyet olsun zamanla daha da güzel olacak
Ay zor oluyordur senin içinde
Afiyet olsun canım
Hastamısın kuzum
Tüm gün aklımdaydın nasılsın
Iyiyim cnm sağol bebiste iyi gelsinbdoye bekliyoruz hareket ykİyiyim sen nasılsın bebiş nasıl
İNŞAALLAH canım sporlar nasıl yeniliyozmu yoksa
Zor değil canım tlfna geçirdiğim vakitlerle daha yararlı şeyler yapıyorum mesela ama tlfsuz da olmuyor işte dediğim gibi ailemle tek bağımız tlfn
Niye korkuttu ki . Kasım ayında arkadaşım normal doğurdu hem suni sancı da verdiler. Maşallah hemen toparladıIyiyim cnm sağol sen nasılsın bugun doktora gittim dogum konusunda konustuk hala kanala girmemis dr normal dogumdan korkuttu ama normal istiyom kafam cok bulanık
ay cnm bu halde nasil yaptin. Dr a danisarak yap sana en iyi yuruyus gelir kiz leslie 45 dk yi ben zpr yapiyorumIyiyim bende sagol cnm 45 dk leslie yaptim bugun spor olsrak o kadar
cnm bende 10 squat yaptim senin ipin yaninda soypemeye utaniyim ama hic yoktan uyidir
Canim bu aksam yaptim hemen yaziyoru.
Evet bugun daha iyi olmusPlanladığım menüye sadık kalamadım bugün yediklerim şöyle
10:00
2 yumurta haşlanmış
2 dilim mozarella
5 zeytin
Domates biber salatalık vs. Çay
13:00 nescafe
15:00 2 dilim ananas1 dilim mozarella
17:00 1/2 armut
18:30 2 köfte ( hamburger boyutu ev yapımı)
Yoğurt
Az çorba
Salata
21:00 de tarçınlı süt planlıyorum
Bilmem farkediliyor mu hiç ekmek yemedim çikolata yemedim canım bile istemedi
Afiyet olsun . Ben beğendim ekmek olmasamiydi bilemedim ama güZel .28 subat menum
Sabah
2 tane yumurta
5 zeytin
3 kucuk kup kasar peyniri
1 yk kahvaltilik sos
1 dilim ekmek
Cay
Oglen
Etli sehriyeli corba
Ara yarim portakal yarim armut
Aksam
Tavuk patates patetes 2 elma dilim kadardi
Salata
Cayin yanina minnak sos kasesinin dolusu cerez fistik kaju findik badem karisimi
Su 3 litre
Inanırım yani maşallah sana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?