- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.681
yine mi agrıyo basıngeçmiş olsun sanırım hava değişimleri etkiliyor benim başımı da etkiledi
evet kullanamıyorm kuzu valla geçmiyo hergn artıyo haastalık akşam rapor alcamhamilelikte hastalık kötü oluyor ilaç ta kullanamıyorsun tabi geçer inşallah canım
evet kullanamıyorm kuzu valla geçmiyo hergn artıyo haastalık akşam rapor alcam
cnm nerdeyse 1 ay ağrıdı dün de ilaç aldım bugün daha iyi gibiyim inşallah bi süre ağrımaz yoruldum çünküyine mi agrıyo basın
evet kullanamıyorm kuzu valla geçmiyo hergn artıyo haastalık akşam rapor alcam
adını cok duydumda ne oldugu hakkında bi fikrim yok ne ki ooogünaydın kızlar b-fit e zamanında giden yada bi yakını giden varmı önerir misiniz?
gece 12 den sonra alcam kuzum yarın için bugünn dyanırm hem işleri toparlarm cok birikti diye laf yapıyolarakşam değil şimdi alsan sonuçta akşamda alsan bugün için de verirler raporu
dinlenmeden geçmez kuzum
kolonya karabiber kouyyolar migren için onu denedin mi sen bak cok iyi geliyo diyolarcnm nerdeyse 1 ay ağrıdı dün de ilaç aldım bugün daha iyi gibiyim inşallah bi süre ağrımaz yoruldum çünkü
Ben nerden baksan iki yildir kullanıyorum seker hapini bu durumlari yaşadığım için biraktim hemen kg aldim canim benimki açlık seker 110 yakindi bi kac ay ust uste cikinca ilerlemeden kullanmami tavsiye etti aile hekimim bide binim tedavi de sürekli verdiler yumurtalik etrafin da yaglari yakmasi icin yumurtam cok az onuda besliyor yani.Hm ona birşey diyemem başka bir doktor görüşü alsan çünkü bildiğim kadarı ile önemli bir durum
Benim şekerim de 99 110 arası gidip geliyor bana vermediler niye sana verdiler bunu sana veren hangi doktor ? Dahiliye mi ?
Yok kuzum olmadım cuma gidecem bakalım ne olcak
Geçmiş olsun tikkat et kendine bebigimmCooohhh hastaayıımmmm
hiç duymadım nasıl kullanılıyorkolonya karabiber kouyyolar migren için onu denedin mi sen bak cok iyi geliyo diyolar
sağol kuzumBen nerden baksan iki yildir kullanıyorum seker hapini bu durumlari yaşadığım için biraktim hemen kg aldim canim benimki açlık seker 110 yakindi bi kac ay ust uste cikinca ilerlemeden kullanmami tavsiye etti aile hekimim bide binim tedavi de sürekli verdiler yumurtalik etrafin da yaglari yakmasi icin yumurtam cok az onuda besliyor yani.
Bide simdi böyle besleniyorum hapi biraktigimda hemen kg alıyorum nasil bisey bende anlamadim diyetisyenede tahlilimi gösterdim kullanmak zorundasin dedi duzene girsin hormonlarin sekerin dedi vs vs..
Ayy hamilesin ozaman dimi kan degerlerin yukseldimi
Geçmiş olsun tikkat et kendine bebigimm
Diyete tabiki devam simdi 40dk plates yaptim hap uyusturmadan yapiyim dedim :))))
https://2cocukluhayat.blogspot.com.tr/2015/11/migrene-kars-kendimce-yontemlerim.htmlhiç duymadım nasıl kullanılıyor
adını cok duydumda ne oldugu hakkında bi fikrim yok ne ki ooo
gece 12 den sonra alcam kuzum yarın için bugünn dyanırm hem işleri toparlarm cok birikti diye laf yapıyolar
açmıyor canım neden açmadı ki
Reglime son 1 gündemesene öyle şeyler
inşallah sende hamilesindir peşimden gelirsin
aa normal spor salonu gibi yani iyiymiş aslında ama işte devamlılık önemli kuzumb-fit bayanlara özel spor merkezi bi kaç alet varmış dönüşümlü onlarla spor yapıyormuşun yarım saat sürüyomus fakat bayağı inceltiyormus muş muş benim bildiğim bu şekilde
cuma ve hafta sonuyla 3 gün iyi gelir bol bol yatarsan atlatırsın cabucak
Canim bi dr gitsen surekli bas agrisimi olur tmm migrenin varda allah korusun bir nöroloji ye git ihmal etme.esiminde migreni var ama sen cok agri cektin bide tansiyonun cok duserse oda tetikler dikkatli beslen vucudun sekere tuza da ihtiyaci var belki migrenin ondan da artmis olabilirmi kendinde bi denecnm nerdeyse 1 ay ağrıdı dün de ilaç aldım bugün daha iyi gibiyim inşallah bi süre ağrımaz yoruldum çünkü
alıntıdır;açmıyor canım neden açmadı ki
ya benim anlamadığım benim de açlık şekerim yüksek aile hekimim de farklı dahiliye doktorları da 2 farklı diyetisyende ilaç demedi . ki sınır da geçmişti benim 2 testte yağlanma varsa yumurtalık etrafında kilo verceksin güzel bir diyetisyene gideceksin haftalık. öyle ayda bir gitmek ile olmaz bu konuda sana kızıyoprum çok aksatıyorsun kendini kilo konusunda bırak kim ne yaparsa yapsın kendine bak az yumurtanın etrafındaki yağllar herşeyi etkiler. yarın bakılacak canım değerlere gitmedim doktora yükselirse netleşecek ama kanamam var işteBen nerden baksan iki yildir kullanıyorum seker hapini bu durumlari yaşadığım için biraktim hemen kg aldim canim benimki açlık seker 110 yakindi bi kac ay ust uste cikinca ilerlemeden kullanmami tavsiye etti aile hekimim bide binim tedavi de sürekli verdiler yumurtalik etrafin da yaglari yakmasi icin yumurtam cok az onuda besliyor yani.
Bide simdi böyle besleniyorum hapi biraktigimda hemen kg alıyorum nasil bisey bende anlamadim diyetisyenede tahlilimi gösterdim kullanmak zorundasin dedi duzene girsin hormonlarin sekerin dedi vs vs..
Ayy hamilesin ozaman dimi kan degerlerin yukseldimi
Geçmiş olsun tikkat et kendine bebigimm
Diyete tabiki devam simdi 40dk plates yaptim hap uyusturmadan yapiyim dedim :))))
bence hamilesinReglime son 1 günkasıklarim agriyo bence regl olacam
Benim b fıt salonum vardı sadece uzun süre yaparsan inceliyor ama kiloya etkisi olmuyorb-fit bayanlara özel spor merkezi bi kaç alet varmış dönüşümlü onlarla spor yapıyormuşun yarım saat sürüyomus fakat bayağı inceltiyormus muş muş benim bildiğim bu şekilde
cuma ve hafta sonuyla 3 gün iyi gelir bol bol yatarsan atlatırsın cabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?