Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar b-fit e zamanında giden yada bi yakını giden varmı önerir misiniz?
adını cok duydumda ne oldugu hakkında bi fikrim yok ne ki ooo

akşam değil şimdi alsan sonuçta akşamda alsan bugün için de verirler raporu

dinlenmeden geçmez kuzum
gece 12 den sonra alcam kuzum yarın için bugünn dyanırm hem işleri toparlarm cok birikti diye laf yapıyolar

Ben nerden baksan iki yildir kullanıyorum seker hapini bu durumlari yaşadığım için biraktim hemen kg aldim canim benimki açlık seker 110 yakindi bi kac ay ust uste cikinca ilerlemeden kullanmami tavsiye etti aile hekimim bide binim tedavi de sürekli verdiler yumurtalik etrafin da yaglari yakmasi icin yumurtam cok az onuda besliyor yani.
Bide simdi böyle besleniyorum hapi biraktigimda hemen kg alıyorum nasil bisey bende anlamadim diyetisyenede tahlilimi gösterdim kullanmak zorundasin dedi duzene girsin hormonlarin sekerin dedi vs vs..
Ayy hamilesin ozaman dimi kan degerlerin yukseldimi
Cooohhh hastaayıımmmm
Geçmiş olsun tikkat et kendine bebigimm
Diyete tabiki devam simdi 40dk plates yaptim hap uyusturmadan yapiyim dedim :))))

sağol kuzum kilo veriyo musun pekiiii

adını cok duydumda ne oldugu hakkında bi fikrim yok ne ki ooo

gece 12 den sonra alcam kuzum yarın için bugünn dyanırm hem işleri toparlarm cok birikti diye laf yapıyolar

b-fit bayanlara özel spor merkezi bi kaç alet varmış dönüşümlü onlarla spor yapıyormuşun yarım saat sürüyomus fakat bayağı inceltiyormus muş muş benim bildiğim bu şekilde

cuma ve hafta sonuyla 3 gün iyi gelir bol bol yatarsan atlatırsın cabucak

aa normal spor salonu gibi yani iyiymiş aslında ama işte devamlılık önemli kuzum
öyle yapcm evde dinlenirim ıhlamur fln toparlarm inşallah

cnm nerdeyse 1 ay ağrıdı dün de ilaç aldım bugün daha iyi gibiyim inşallah bi süre ağrımaz yoruldum çünkü
Canim bi dr gitsen surekli bas agrisimi olur tmm migrenin varda allah korusun bir nöroloji ye git ihmal etme.esiminde migreni var ama sen cok agri cektin bide tansiyonun cok duserse oda tetikler dikkatli beslen vucudun sekere tuza da ihtiyaci var belki migrenin ondan da artmis olabilirmi kendinde bi dene (

açmıyor canım neden açmadı ki
alıntıdır;

Görkem'e hamileyken 4 ay boyunca şiddetli migren ağrısı çektim. İlaç içemediğim için hayatımın kalitesi sıfıra düşmüştü. Sağolsun iş yerimden bir arkadaşım aşağıda yazağım doğal tedavi yöntemini söyledi bana. Allah razı olsun en şiddetli ağrılarımı bile geçirdi bu yöntem. Hemen yazıyorum özellikle ilaç kullanamayanlar ve hamileler için etkili ve zararsız doğal bir yöntem.

2 adet makyaj pamuğunu ikiye ayırıyoruz. Alt kısımlarını bir eşarba yerleştirip, şekildeki gibi karabiber serpiyoruz.

Ayırdığımız üst yüzeyler daha pamuksu olduğu için onları üstlerine kapatmak için kullanıyoruz. Sonra 80 derece limon kolonyasıyla ıslatıyoruz. Çok vıcık vıcık kolonya olmasına gerek yok. Sonra ağrıyan noktalarımıza denk gelecek şekilde sarıyoruz. Yaklaşık 10 dakika sonra hafiften yakmaya başlayacak. Bu iyi haber çünkü oradaki ağrıyı çekiyor. 1 saat sonra yanması da, ağrınızda geçecek Allah'ın izniyle. Kesinlikle hiç bir yan etkisi yok. 9 yıldır kendimde ve eşimde uyguladığım bir yöntem bu. Boynunuza, şakaklarınıza hatta boğaz ağrınız için bademciklerinizin olduğu bölgeye de sarabilirsiniz. Bademcikler için tam etkili olmasa da rahatlama hissedeceksiniz. Hatta bunu sarıp uyursanız uyandığınızda yeniden doğmuş gibi ağrısız uyanacaksınız.

ya benim anlamadığım benim de açlık şekerim yüksek aile hekimim de farklı dahiliye doktorları da 2 farklı diyetisyende ilaç demedi . ki sınır da geçmişti benim 2 testte yağlanma varsa yumurtalık etrafında kilo verceksin güzel bir diyetisyene gideceksin haftalık. öyle ayda bir gitmek ile olmaz bu konuda sana kızıyoprum çok aksatıyorsun kendini kilo konusunda bırak kim ne yaparsa yapsın kendine bak az yumurtanın etrafındaki yağllar herşeyi etkiler. yarın bakılacak canım değerlere gitmedim doktora yükselirse netleşecek ama kanamam var işte

Benim b fıt salonum vardı sadece uzun süre yaparsan inceliyor ama kiloya etkisi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…