- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.721
pancar yılalrca zayıf azyıf dolaştım millet az kilo al derdi neyse evlendim ve 68 le hamile kaldım zayıf hamile kalmak hayalim yani çok zoruma gitti üçüncüye inşallah zayıf hamiş olcamHayırlısıbek de zayifim
vardır bence adet olsan rahatlar vücut ödemler giderKizlar ben dogum yapali 4ay oldu hala adet olamadim olduktan sonra kilo vermem kolaylasirmi yoksa bi etkisi yokmu acaba
sağol canım işte o an insanın elinde olmuyor şuan herşey yolunda çok şükürTmm canim ozaman kendini dusunecen hic kimse icin stres edip hastalik cekmeye degmez senin sagligindan hic kimse onemli degildir.is yerinde ne sikintin oluyorsa bilmiyorum ama herseyi oluruna birak yazik cok bas agrisi cektin o agriyi iyi biliyorum lutfen dikkat et kendine..
Pinsallah canim acaba doktorlar sokturucu bisey veriyolarmidir yoksa cok normal biseymidir bu durumvardır bence adet olsan rahatlar vücut ödemler gider
normal bazılarında böyle oluyor ben yaşamadım hemen adet oldum ama arkadaşaım 1yıl sonra adet oldu bence sen bekle vücudunun sesini dinle rahat ol illaki olacaksınPinsallah canim acaba doktorlar sokturucu bisey veriyolarmidir yoksa cok normal biseymidir bu durum
hiçte bilem bnm cocugum alıyo bu kilolarıEmin msn sanki 1 buçuk seneye anca zayif olarsin gibi geliyo bana
izin isticektm adam mesaiye kal iş cok dediAy kuzum rapor al yat sen iyce gecmicek yoksa ilac da alamiyon
ne ilacıymş o öyle niye o kadar halsiz bırakıyo seniKiz hergun aklimdasiniz inan beni kontrol et baska biyerlere yazacak dermanim olmadi yani su parmagimi bile kimildatmaya halim yoktu zati evide b.k goturuyor is yapamim yemekte yapamadim sagolsun anam yaptim..mazeretimi bildiriyimde yine kizarsan kizz :))) simdi kahvalti hazirlicam hapi icerim bilki gelmezsem bu yine komaya girdi uyusmustur de :))))
kilo almadın inşallahhKizlar dun hic yazamadim bi suredir kayinvalidede kaliyoduk dun eve donduk 2bebekle yolculuk falan derken yorgun dustum valla
Canım bana menün çok az geldi metobolizmayı yavaşlatma bencePlanladığım menüye sadık kalamadım bugün yediklerim şöyle
10:00
2 yumurta haşlanmış
2 dilim mozarella
5 zeytin
Domates biber salatalık vs. Çay
13:00 nescafe
15:00 2 dilim ananas1 dilim mozarella
17:00 1/2 armut
18:30 2 köfte ( hamburger boyutu ev yapımı)
Yoğurt
Az çorba
Salata
21:00 de tarçınlı süt planlıyorum
Bilmem farkediliyor mu hiç ekmek yemedim çikolata yemedim canım bile istemedi
ben de tam bilmiyorum spor konusunda baya yontem denedim ama ems training de denedim ben incelme icin elektirk akimi verenden
dünkü yediklerim
şekersiz diyetimin 2.günü:28.02.2018
sabah 1 kuru kayısı 1 dilim ekmek 1 dlim hindi füme 1 dilim peynir
öğle 1 kase çorba salata 3 yk kavurma 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 1 tabak ıspanak 1 dilim ekmek ton balıklı salata yoğurt 1 yk acı sos
su 3 lt
ay ben dun zumbaya katildim oldum valla o ne hareket snarim senin dedgin bnm suanda yaptgim.bayanlara ozel.spor solanu hoca program yapti aletleri dnusumlu kullaniyorum zumba ve plates de var
öğlen listemde bu hem çorba hem 1 dilim ekmek var canım ondan yedim çok şükür 2 gündür iyi gidiyorum 1 mayısa kadar şekersiz beslenmek hedefim sonra haftada 1 öğün ödül olarak vericem kendimehindi fümeyi gördüğümde direk ana nehir diyorum
afiyet olsun güzel gidiyosun
ama diyetisyenim bana 1 kase corba=1 dilim ekmek demişti ikisinden birini tercih etmem gerekmiş ben olsam öğlen 1 dilim ekmek yemezdim
kızlar ben diyet yaparken kabız oluyordum biliyorsunuz şeker orucunda hiç kabızık yaşamadım
Pinsallah canim acaba doktorlar sokturucu bisey veriyolarmidir yoksa cok normal biseymidir bu durum
hiçte bilem bnm cocugum alıyo bu kilolarıben almıyorm o cıkınca kilomda gitck
hayır canım yazmıyoruz dinlenme günlerimizkızlar perşembe cuma yaptığımız sporlarıda yazıyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?