Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım işte o an insanın elinde olmuyor şuan herşey yolunda çok şükür

Pinsallah canim acaba doktorlar sokturucu bisey veriyolarmidir yoksa cok normal biseymidir bu durum
normal bazılarında böyle oluyor ben yaşamadım hemen adet oldum ama arkadaşaım 1yıl sonra adet oldu bence sen bekle vücudunun sesini dinle rahat ol illaki olacaksın

ne ilacıymş o öyle niye o kadar halsiz bırakıyo seni

Kizlar dun hic yazamadim bi suredir kayinvalidede kaliyoduk dun eve donduk 2bebekle yolculuk falan derken yorgun dustum valla
kilo almadın inşallahh

Canım bana menün çok az geldi metobolizmayı yavaşlatma bence

dünkü yediklerim
şekersiz diyetimin 2.günü:28.02.2018
sabah 1 kuru kayısı 1 dilim ekmek 1 dlim hindi füme 1 dilim peynir
öğle 1 kase çorba salata 3 yk kavurma 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 1 tabak ıspanak 1 dilim ekmek ton balıklı salata yoğurt 1 yk acı sos
su 3 lt

hindi fümeyi gördüğümde direk ana nehir diyorum
afiyet olsun güzel gidiyosun
ama diyetisyenim bana 1 kase corba=1 dilim ekmek demişti ikisinden birini tercih etmem gerekmiş ben olsam öğlen 1 dilim ekmek yemezdim

ay ben dun zumbaya katildim oldum valla o ne hareket snarim senin dedgin bnm suanda yaptgim.bayanlara ozel.spor solanu hoca program yapti aletleri dnusumlu kullaniyorum zumba ve plates de var

aa hadi yaa odur o zaman benim dediğimdede zumba plates varmıs hatta reformer plates bile varmıs ama o kişiye özel olduğundan fiyatlandıması daha farklıymıs
nasıl yeni başladın ama memnun musun ?

hindi fümeyi gördüğümde direk ana nehir diyorum
afiyet olsun güzel gidiyosun
ama diyetisyenim bana 1 kase corba=1 dilim ekmek demişti ikisinden birini tercih etmem gerekmiş ben olsam öğlen 1 dilim ekmek yemezdim
öğlen listemde bu hem çorba hem 1 dilim ekmek var canım ondan yedim çok şükür 2 gündür iyi gidiyorum 1 mayısa kadar şekersiz beslenmek hedefim sonra haftada 1 öğün ödül olarak vericem kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…