- 25 Nisan 2013
- 1.455
- 2.398
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.661
Ben eskoden sppr yapıyordum atletik sayilirim ama dr hala tirt sanip dogumda zorlanirsin diyooay cnm bu halde nasil yaptin. Dr a danisarak yap sana en iyi yuruyus gelir kiz leslie 45 dk yi ben zpr yapiyorum
cnm bende 10 squat yaptim senin ipin yaninda soypemeye utaniyim ama hic yoktan uyidir
Yok canim hasta değilim simdi iyiyim halsizlik yok sanırım seker hapindan iki ay olacak böyle sıkıntı yaşıyorumcok guzel yapmissin cnm aferin sana
ben seviyorum cnm senin menuleri benim gbi rahat rahat gdiyorsun
gercekten mi biz mi yenmisizzzzzz
gecmis olsn cnm hasta falan misin yoksa
Hic uzulme bugun perşembe dikkat ettinmi eksi gorursun bol su icelim ins odemimiz gitsinSüper menü olmuş kendime üzülüyorum
Canim dr mu onerdi yani diyetisyen onermediyse dikkat et olurmu kastan gitmesin ins menulerinizi takip edecegim :) sende hoşgeldin. .Kızlar ben bugün zorladım baya aştım kendimi ama cok açımm
Sabah yarım saat yürüyüs yaptım
Kahvaltı 1 yumurta limnlu yeşil çay 1 ceviz
Ara : türk kahvesi
1 ceviz
Öğlen 2 bardak ayran
Karısık meyve suyu
Ara havuc suyu yarım su barda
1 kayısı
1 yeşil cay limonlu
Yarım brdk salatalık suyu
Akşam şehriye corbası
1 light ekmek
Ara : tarcınlı karanfilli cay
5 günkurusı 3 ceviz
1 çeyrek elma
Bir günlük böyle biley denedim hem detox hem sıvı diyeti benzeri ama sürekli olmaz tabi.
Gece de 30 dakika eliptik yaptm
Aynenn bende çıkamıyorum diyetisyene gittigimden beri cok sukur vc sikintim yok çünkü ogunler iki ser dilim ekmek var ams ben sabah yiyorum sadece diğer ogunlerde ekmek yerine corbami artiriyorum..Ben karbonhidrat almadigimda lavoboya cikamiyorum maalesef canim yumurtayida 2 yiyorum zaten 3 de yiyemem
Durur durur canim üzülme zaten diyete basladin mi bir ayda adepte oluyon vucud alisiyor sonra yavasta olsa hizli da olsa tıkır tıkır gidiyor kg sadece yeterki kararli ol gerisi corap sokugu gibi gelir.. :)Cuma'ya 1 gün kaldı
Yarınki menüm hiçbişey strese girdim şimdi benim ilk haftam olduğu için ayrıca kilomda yüksek olduğu için kilo kaybım fazla olmalı diye düşünüyorum ama durmuyor ki boğazım
Soykaaaaaa
He yarinlik böyle beslen canim proteini ihmal etmiyorsundur dimi menulerinizi gormedim daha :))Patlıcan en az kalorili sebze diye duymuştum yarınki menüm
Sabah 1 yumurta
Domates biber vs.
Çay çay çay
Ara 1 greyfurt belki yarım
Diğer bütün aralar ve öğle akşam közlenmiş patlıcan salata ayran
Haydi bakalım birde böyle deneyelim
İyi geceler
Aynenn fikirlerimiz bile kalp kalbe karsiymis :)))Akıl veren çok olur malesef en iyisini yaptın
Kas kaybedersin dikkat et olmamış
Çok dayanmıyorsan ara öğünleri arttırmunter da emziriyor ondan ara öğün fikri alabilirsin arada
Bir öğün patlıcan yerine protein mi yapsan tavuk firin ya da haşlama doyurmaz patlıcan bence .gayette güzel gidiyorsun kilo kaybında güzel canım panik yok
Ayy maşallah dogumuna az kalmışCati dar dedi
o zaman haklisin iyi idare etmissin cnmMeyvesiz yapıyorum kurabiyede mecbur kaldım misafir vardı
hayir tabiki sende iyi gdiyorsun sakin uzulme hergun yeniden basliyoruZSüper menü olmuş kendime üzülüyorum
sorma cnm yataga zor gittim hele dunku som zumba beni oldurduValla pilim bitti çok yoruldum
bu tarz bisey bugunlerde bnde yaoablirim.cnm bedeni arindirrmak icin ayca kaya da 2 gun proteinsiz hayati destekliyor ama o yulaf yogurt veriyorKızlar ben bugün zorladım baya aştım kendimi ama cok açımm
Sabah yarım saat yürüyüs yaptım
Kahvaltı 1 yumurta limnlu yeşil çay 1 ceviz
Ara : türk kahvesi
1 ceviz
Öğlen 2 bardak ayran
Karısık meyve suyu
Ara havuc suyu yarım su barda
1 kayısı
1 yeşil cay limonlu
Yarım brdk salatalık suyu
Akşam şehriye corbası
1 light ekmek
Ara : tarcınlı karanfilli cay
5 günkurusı 3 ceviz
1 çeyrek elma
Bir günlük böyle biley denedim hem detox hem sıvı diyeti benzeri ama sürekli olmaz tabi.
Gece de 30 dakika eliptik yaptm
sağol canııımmmAfiyet olsun şekerim
Bebiş yesin büyüsün
o zaman hergn urda menü paylaşıp yorumlara katılabilirsinGeçmiş olsun cnm evet kabul ediyorum 82 kiloyum
Hm ona birşey diyemem başka bir doktor görüşü alsan çünkü bildiğim kadarı ile önemli bir durumCati dar dedi
Benim şekerim de 99 110 arası gidip geliyor bana vermediler niye sana verdiler bunu sana veren hangi doktor ? Dahiliye mi ?Yok canim hasta değilim simdi iyiyim halsizlik yok sanırım seker hapindan iki ay olacak böyle sıkıntı yaşıyorum
munter SchonerDuft seker hapi 850mg sabah aksam iki tane içiyorum agir geliyo 4 gun sonra dr soylucem dozunu dusutturecegim 500 luk isticegim simdiyece alismam gerekirdi bak simdi hapi icmedim cok iyiyim hapi ictikden bi saat sonra kotu oluyom yan etkileri ama kullanmayada mecburum..bbenim hareketimi kisitladi hep yoksa ben ne kadar hareketli yogun tempo bir hayatim vardi (
@Bir garip beni mazur gorun sporuda bu yuzden fazla yapamıyorum( ben elimden geleni hem kendim icin hem sizin icin çaba sarf edecegim ins..
Yok kuzum olmadım cuma gidecem bakalım ne olcakAynenn fikirlerimiz bile kalp kalbe karsiymis :)))
Sen naptin regl oldunmu hic ilgilenemedim kusura bakma canim..
demesene öyle şeylerO simdi 63 kiloahahah
oooy bebegiiimmm iyiyiz bizz sen napıyosunnnKIZLARRRRRRRRRR napıyorsunuzzzz
kaptinn nasılsın kuzum nasıl gidiyo hamilelik kaç aylık oldun bakim yegenim nasıl
yatma kaaaalllkkk diyete devam ediyosn dimiii bak nisana cok az kaldıSlm hayirli akşamlar Nasılsıniz kizlar ben bi turlu gelemiyorum hic halim yok oyle yatsam ben.(
Yeni arkadaşlar gelmiş hoş geldiniz kizlar cok sevindim burda hep birlikte zayiflsyip hedeflerimize ulasacagiz :))
burda bi hamile varmışSelam kizlar nasilsiniz
sen ne zaman döncen
iki öğün yapıyorum karatayAfiyet olsun ben beğendim ama sabah gecmi yedin arada birsey yememissin
geçmiş olsun sanırım hava değişimleri etkiliyor benim başımı da etkilediCooohhh hastaayıımmmm
Cooohhh hastaayıımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?