Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol kuzum kilo veriyo musun pekiiii
Yarin tartilirim kuzu sabah erik ve bi lt su ictim bilmem annem babannem biraz inceldihimi söylüyorlar simdiyece 4 kg yakin gitti sanirim bide gecen hafta hic spor yaomadim halim yoktu kas kaybetmisim ya dinlendim artik rabbim izin verirse hava iyi oldugunda yürüyüş evde oldugumda plates yaparim reglime 6 gun var regkim bitince bende belki listeye girerim yani 13 gun sonra ne ins yarin artik 78 kg gorurum

cnm doktora da çopk gittim 3 4 ay önce tekrar emarım falan çekildi boynuımda beynimde hiç bişey yok stres tetikliyor benimkini tam migren de değil bi çeşit çeşit ya migren ben de çıakrtma falan da olmuyor her türlü uyku düzeni değişikliği üzüntü stres hatta çok fazla sevinsen bile ağrır dedi doktorum bu ara iş yerinde sorunlar da vardı her türlü karıştı işte

çok teşekkür ederim deniycem canım

Benim b fıt salonum vardı sadece uzun süre yaparsan inceliyor ama kiloya etkisi olmuyor

aa hadi yaa uzun süreden kastın 3 ay gitsem incelirmiyim zumba pilates felanda varmış içerisinde ben zumbaya daha çok katılırım gibime geliyor

Cooohhh hastaayıımmmm
rapor allll dicektm ama alcakmissin zaten cnim sakin bak dinlenmeden gecmez al yarin madem haftasonuyla birlessin

günaydın kızlar b-fit e zamanında giden yada bi yakını giden varmı önerir misiniz?
ben de tam bilmiyorum spor konusunda baya yontem denedim ama ems training de denedim ben incelme icin elektirk akimi verenden

Reglime son 1 gün kasıklarim agriyo bence regl olacam
benimde az kalddiiiii cok halsizlik gapiyor ya olsak da kurtulsak

Tmm canim ozaman kendini dusunecen hic kimse icin stres edip hastalik cekmeye degmez senin sagligindan hic kimse onemli degildir.is yerinde ne sikintin oluyorsa bilmiyorum ama herseyi oluruna birak yazik cok bas agrisi cektin o agriyi iyi biliyorum lutfen dikkat et kendine..

aa hadi yaa uzun süreden kastın 3 ay gitsem incelirmiyim zumba pilates felanda varmış içerisinde ben zumbaya daha çok katılırım gibime geliyor
ay ben dun zumbaya katildim oldum valla o ne hareket snarim senin dedgin bnm suanda yaptgim.bayanlara ozel.spor solanu hoca program yapti aletleri dnusumlu kullaniyorum zumba ve plates de var

Gunaydinnnn❤hasta olanlara geçmiş olsunn çalışanlara ve biz ev hanmlarina kolay gelsinnnn.huzurlu bi gün olsun insallahh
gunaydin canmm iyi dileklerin ici cok tesekkurler

listeye girdin mi hergn gelmen gerekcek ama eger gelmezsen

çok teşekkür ederim deniycem canım
inşallah faydası olur da geçer cok zor oluyo bilirim

evimizin dibindeymiş akşam iş çıkışı direk oraya gidip eve geçerim diyorum ama bakalım canım
yakınsa olabilir bence de bi dene inşallah diyetle beraber incecik kalırsın

öyle yapcam canım dinlenmeden geçmicek dediğin gibi hergn daha kötü oluyorm

Hayırlısı bek de zayifim
9 ay sonra bende zayıf olcam

listeye girdin mi hergn gelmen gerekcek ama eger gelmezsen

inşallah faydası olur da geçer cok zor oluyo bilirim

yakınsa olabilir bence de bi dene inşallah diyetle beraber incecik kalırsın
Kiz hergun aklimdasiniz inan beni kontrol et baska biyerlere yazacak dermanim olmadi yani su parmagimi bile kimildatmaya halim yoktu zati evide b.k goturuyor is yapamim yemekte yapamadim sagolsun anam yaptim..mazeretimi bildiriyimde yine kizarsan kizz :))) simdi kahvalti hazirlicam hapi icerim bilki gelmezsem bu yine komaya girdi uyusmustur de :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…