- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.701
Yarin tartilirim kuzu sabah erik ve bi lt su ictim bilmem annem babannem biraz inceldihimi söylüyorlar simdiyece 4 kg yakin gitti sanirim bide gecen hafta hic spor yaomadim halim yoktu kas kaybetmisim ya dinlendim artik rabbim izin verirse hava iyi oldugunda yürüyüş evde oldugumda plates yaparim reglime 6 gun var regkim bitince bende belki listeye girerim yani 13 gun sonra ne ins yarin artik 78 kg gorurumsağol kuzumkilo veriyo musun pekiiii
cnm doktora da çopk gittim 3 4 ay önce tekrar emarım falan çekildi boynuımda beynimde hiç bişey yok stres tetikliyor benimkini tam migren de değil bi çeşit çeşit ya migren ben de çıakrtma falan da olmuyor her türlü uyku düzeni değişikliği üzüntü stres hatta çok fazla sevinsen bile ağrır dedi doktorum bu ara iş yerinde sorunlar da vardı her türlü karıştı işteCanim bi dr gitsen surekli bas agrisimi olur tmm migrenin varda allah korusun bir nöroloji ye git ihmal etme.esiminde migreni var ama sen cok agri cektin bide tansiyonun cok duserse oda tetikler dikkatli beslen vucudun sekere tuza da ihtiyaci var belki migrenin ondan da artmis olabilirmi kendinde bi dene(
çok teşekkür ederim deniycem canımalıntıdır;
Görkem'e hamileyken 4 ay boyunca şiddetli migren ağrısı çektim. İlaç içemediğim için hayatımın kalitesi sıfıra düşmüştü. Sağolsun iş yerimden bir arkadaşım aşağıda yazağım doğal tedavi yöntemini söyledi bana. Allah razı olsun en şiddetli ağrılarımı bile geçirdi bu yöntem. Hemen yazıyorum özellikle ilaç kullanamayanlar ve hamileler için etkili ve zararsız doğal bir yöntem.
2 adet makyaj pamuğunu ikiye ayırıyoruz. Alt kısımlarını bir eşarba yerleştirip, şekildeki gibi karabiber serpiyoruz.
Ayırdığımız üst yüzeyler daha pamuksu olduğu için onları üstlerine kapatmak için kullanıyoruz. Sonra 80 derece limon kolonyasıyla ıslatıyoruz. Çok vıcık vıcık kolonya olmasına gerek yok. Sonra ağrıyan noktalarımıza denk gelecek şekilde sarıyoruz. Yaklaşık 10 dakika sonra hafiften yakmaya başlayacak. Bu iyi haber çünkü oradaki ağrıyı çekiyor. 1 saat sonra yanması da, ağrınızda geçecek Allah'ın izniyle. Kesinlikle hiç bir yan etkisi yok. 9 yıldır kendimde ve eşimde uyguladığım bir yöntem bu. Boynunuza, şakaklarınıza hatta boğaz ağrınız için bademciklerinizin olduğu bölgeye de sarabilirsiniz. Bademcikler için tam etkili olmasa da rahatlama hissedeceksiniz. Hatta bunu sarıp uyursanız uyandığınızda yeniden doğmuş gibi ağrısız uyanacaksınız.
Olman ins iyi dusun evrene pozitiv gonder :))Reglime son 1 günkasıklarim agriyo bence regl olacam
aa normal spor salonu gibi yani iyiymiş aslında ama işte devamlılık önemli kuzum
öyle yapcm evde dinlenirim ıhlamur fln toparlarm inşallah
Benim b fıt salonum vardı sadece uzun süre yaparsan inceliyor ama kiloya etkisi olmuyor
rapor allll dicektm ama alcakmissin zaten cnim sakin bak dinlenmeden gecmez al yarin madem haftasonuyla birlessinCooohhh hastaayıımmmm
ben de tam bilmiyorum spor konusunda baya yontem denedim ama ems training de denedim ben incelme icin elektirk akimi verendengünaydın kızlar b-fit e zamanında giden yada bi yakını giden varmı önerir misiniz?
benimde az kalddiiiii cok halsizlik gapiyor ya olsak da kurtulsakReglime son 1 günkasıklarim agriyo bence regl olacam
Tmm canim ozaman kendini dusunecen hic kimse icin stres edip hastalik cekmeye degmez senin sagligindan hic kimse onemli degildir.is yerinde ne sikintin oluyorsa bilmiyorum ama herseyi oluruna birak yazik cok bas agrisi cektin o agriyi iyi biliyorum lutfen dikkat et kendine..cnm doktora da çopk gittim 3 4 ay önce tekrar emarım falan çekildi boynuımda beynimde hiç bişey yok stres tetikliyor benimkini tam migren de değil bi çeşit çeşit ya migren ben de çıakrtma falan da olmuyor her türlü uyku düzeni değişikliği üzüntü stres hatta çok fazla sevinsen bile ağrır dedi doktorum bu ara iş yerinde sorunlar da vardı her türlü karıştı işte
ay ben dun zumbaya katildim oldum valla o ne hareket snarim senin dedgin bnm suanda yaptgim.bayanlara ozel.spor solanu hoca program yapti aletleri dnusumlu kullaniyorum zumba ve plates de varaa hadi yaa uzun süreden kastın 3 ay gitsem incelirmiyim zumba pilates felanda varmış içerisinde ben zumbaya daha çok katılırım gibime geliyor
gunaydin canmm iyi dileklerin ici cok tesekkurlerGunaydinnnn❤hasta olanlara geçmiş olsunn çalışanlara ve biz ev hanmlarina kolay gelsinnnn.huzurlu bi gün olsun insallahh
listeye girdin mi hergn gelmen gerekcek ama eger gelmezsenYarin tartilirim kuzu sabah erik ve bi lt su ictim bilmem annem babannem biraz inceldihimi söylüyorlar simdiyece 4 kg yakin gitti sanirim bide gecen hafta hic spor yaomadim halim yoktu kas kaybetmisim ya dinlendim artik rabbim izin verirse hava iyi oldugunda yürüyüş evde oldugumda plates yaparim reglime 6 gun var regkim bitince bende belki listeye girerim yani 13 gun sonra ne ins yarin artik 78 kg gorurum
çok teşekkür ederim deniycem canım
yakınsa olabilir bence de bi dene inşallah diyetle beraber incecik kalırsınevimizin dibindeymiş akşam iş çıkışı direk oraya gidip eve geçerim diyorum ama bakalım canım
İnsallah canimmmOlman ins iyi dusun evrene pozitiv gonder :))
öyle yapcam canım dinlenmeden geçmicek dediğin gibi hergn daha kötü oluyormrapor allll dicektm ama alcakmissin zaten cnim sakin bak dinlenmeden gecmez al yarin madem haftasonuyla birlessin
ben de tam bilmiyorum spor konusunda baya yontem denedim ama ems training de denedim ben incelme icin elektirk akimi verenden
benimde az kalddiiiii cok halsizlik gapiyor ya olsak da kurtulsak
9 ay sonra bende zayıf olcamHayırlısıbek de zayifim
Emin msn sanki 1 buçuk seneye anca zayif olarsin gibi geliyo banaöyle yapcam canım dinlenmeden geçmicek dediğin gibi hergn daha kötü oluyorm
9 ay sonra bende zayıf olcam
Ay kuzum rapor al yat sen iyce gecmicek yoksa ilac da alamiyonöyle yapcam canım dinlenmeden geçmicek dediğin gibi hergn daha kötü oluyorm
Kiz hergun aklimdasiniz inan beni kontrol et baska biyerlere yazacak dermanim olmadi yani su parmagimi bile kimildatmaya halim yoktu zati evide b.k goturuyor is yapamim yemekte yapamadim sagolsun anam yaptim..mazeretimi bildiriyimde yine kizarsan kizz :))) simdi kahvalti hazirlicam hapi icerim bilki gelmezsem bu yine komaya girdi uyusmustur de :))))listeye girdin mi hergn gelmen gerekcek ama eger gelmezsen
inşallah faydası olur da geçer cok zor oluyo bilirim
yakınsa olabilir bence de bi dene inşallah diyetle beraber incecik kalırsın
Napim kuzu sabah 6:30 da kalktim iki buraya baktim sonra spor plates yaptim pertim cikti yataga uzandim simdi gidip kahvalti yapıcam ev temizlenece ogle okuldan çocuklar gelir yemek aff is mi biter :)))İnsallah canimmmnapiyonnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?