- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #266.761
regli olunca geçer o ödemlerKizlar ben dogum yapali 4ay oldu hala adet olamadim olduktan sonra kilo vermem kolaylasirmi yoksa bi etkisi yokmu acaba
valla çekti olsa da yesem 1 büyük gömerim sonra pişmanlıksabha sabah mıinsan börekle gelir
beni kullanmasenin canın cekti dimi
yok canım toplamadık bir garip gelir belki diye ama gir çabuk çok az fark var dacanım benim salı gününden sporum vardı ama dün yazmayı unutmuşumaçıkladınız mı kii sonucu giremedim de dün
menü çok hoşuma gitti afiyet olsun28 subat menum:
sabah:1 yumurta
peynir
zeytın
bol maydonoz dereotu
oglen:5 yk bezelye
1 kase yogurt
salata
ara: 1 muz
aksam: 2 kepce corba
salata
Beni listeden çıkar istersen bir garip :)
güzel şeyler ile gel böyle kırk yıl hatırı olandan yanına kuru kayısı
kahvemle geldim ki bu sefer hem de sade.. çünkü yarın cuma ve boool eksiler görmeliyiz dimi
canım bende 7 ay oldu dogum yapalı gece ay ılk oldum bu ay olmadım sıstım yıne.regl cok etkılıyo bu kıloyuKizlar ben dogum yapali 4ay oldu hala adet olamadim olduktan sonra kilo vermem kolaylasirmi yoksa bi etkisi yokmu acaba
ılk defa ekmeksız bı gun gecırdım cokta zor degılmısmenü çok hoşuma gitti afiyet olsun
alışıyor insan ekmeksiz yemek yemeye . bugünde böyle giderse güzel bir farf atarsınılk defa ekmeksız bı gun gecırdım cokta zor degılmıs
al bendende okadar yayılıp yatasım var bu hafta bı bıteydıhiçç çalışsım yok bugün şöyle evde olsam uzansam film izlesem kitap okusam süper olcak
pirinç olmamış canım prinç bozmuşGüzel bir perşembe olsun!
Dün gene bir davetteydik. 1 dilim bonfile, 3 kanat, 2 kaşık pirinç pilavı, çorba maş fasulyesi salatası yedim.
Yanına da ayran.
Çay ile de 1 avuç çiğ badem yedim.
Öğlen ise sadece 1 salatalık yedim.
Dün durum buydu.
sabah yemedım oglenede getırmedım yanımda bugunde ekmeksız gecıcek ınsalışıyor insan ekmeksiz yemek yemeye . bugünde böyle giderse güzel bir farf atarsın
yarının cuma olmasına çok seviniyorum cumartesi pzar totomu kanepeden kaldırmayacamal bendende okadar yayılıp yatasım var bu hafta bı bıteydı
süpersin kuzumsabah yemedım oglenede getırmedım yanımda bugunde ekmeksız gecıcek ıns
az yedimm cnmİnş yemez ve günü kapatırsın çikolata hariç güzel
kuzum menunu ben begenmedim neden dersen az brnce. Senin guzel beslenmen gerekiyir. Simdi soyle dusunmelisin belli bir kilodasin ve bu kiloya vucut belli bir yeme temposu ile gelmis. Birden bu tempoyu kesersrn vucut kitlik var diye yaglari depoluyor. Sen kalorisi az olan yiyeceklerden bol bol yiyeceksin . Ana yemeklerinde corba et sebze bunlari eklemelisin. Aralara kuru hurma findik badem ceviz yogurt sut bunlari eklemelisin. Dolu dolu ama kalorisi az bir menu olusturmalisin. Sadece patlicanla olmaz . Yavas ver kalici ver boyle kilo versen bile lastan gider hemen geri alirsin. Tabi bunlar benim tavsiyem cmm uygulayip uygulamamak sana kalmisPatlıcan en az kalorili sebze diye duymuştum yarınki menüm
Sabah 1 yumurta
Domates biber vs.
Çay çay çay
Ara 1 greyfurt belki yarım
Diğer bütün aralar ve öğle akşam közlenmiş patlıcan salata ayran
Haydi bakalım birde böyle deneyelim
İyi geceler
supersin vallaBen eskoden sppr yapıyordum atletik sayilirim ama dr hala tirt sanip dogumda zorlanirsin diyoo
canim yaYok canim hasta değilim simdi iyiyim halsizlik yok sanırım seker hapindan iki ay olacak böyle sıkıntı yaşıyorum
munter SchonerDuft seker hapi 850mg sabah aksam iki tane içiyorum agir geliyo 4 gun sonra dr soylucem dozunu dusutturecegim 500 luk isticegim simdiyece alismam gerekirdi bak simdi hapi icmedim cok iyiyim hapi ictikden bi saat sonra kotu oluyom yan etkileri ama kullanmayada mecburum..bbenim hareketimi kisitladi hep yoksa ben ne kadar hareketli yogun tempo bir hayatim vardi (
@Bir garip beni mazur gorun sporuda bu yuzden fazla yapamıyorum( ben elimden geleni hem kendim icin hem sizin icin çaba sarf edecegim ins..
sutlu tarhana nasil yapiyorsun canisi ben sutlu denemedim de deneyesim varsağol canııımmmsütlü tarhana corbası yaptm kendime hastayım zaten cok iyi geldi
o zaman hergn urda menü paylaşıp yorumlara katılabilirsin
ah cnm benim 6 ay olacal tık yok normal yaniKizlar ben dogum yapali 4ay oldu hala adet olamadim olduktan sonra kilo vermem kolaylasirmi yoksa bi etkisi yokmu acaba
hamis olsugundan haberi var miizin isticektm adam mesaiye kal iş cok dedi
persembe icin ideal menu28 subat menum:
sabah:1 yumurta
peynir
zeytın
bol maydonoz dereotu
oglen:5 yk bezelye
1 kase yogurt
salata
ara: 1 muz
aksam: 2 kepce corba
salata
en son liste hangisi kuzum . biliyorsan topla[/QUOTE]yok canım toplamadık bir garip gelir belki diye ama gir çabuk çok az fark var da@poncikbirgelincik
ben cuma aksamlarını cok sevıyorum sankı hıc pazartesı olmayacak gıbı bı hıs gelıyoyarının cuma olmasına çok seviniyorum cumartesi pzar totomu kanepeden kaldırmayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?