Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım benim salı gününden sporum vardı ama dün yazmayı unutmuşum açıkladınız mı kii sonucu giremedim de dün
yok canım toplamadık bir garip gelir belki diye ama gir çabuk çok az fark var da @poncikbirgelincik[/QUOTE]
en son liste hangisi kuzum . biliyorsan topla

Kizlar ben dogum yapali 4ay oldu hala adet olamadim olduktan sonra kilo vermem kolaylasirmi yoksa bi etkisi yokmu acaba
canım bende 7 ay oldu dogum yapalı gece ay ılk oldum bu ay olmadım sıstım yıne.regl cok etkılıyo bu kıloyu

Güzel bir perşembe olsun!
Dün gene bir davetteydik. 1 dilim bonfile, 3 kanat, 2 kaşık pirinç pilavı, çorba maş fasulyesi salatası yedim.
Yanına da ayran.
Çay ile de 1 avuç çiğ badem yedim.
Öğlen ise sadece 1 salatalık yedim.
Dün durum buydu.

pirinç olmamış canım prinç bozmuş

İnş yemez ve günü kapatırsın çikolata hariç güzel
az yedimm cnm
kuzum menunu ben begenmedim neden dersen az brnce. Senin guzel beslenmen gerekiyir. Simdi soyle dusunmelisin belli bir kilodasin ve bu kiloya vucut belli bir yeme temposu ile gelmis. Birden bu tempoyu kesersrn vucut kitlik var diye yaglari depoluyor. Sen kalorisi az olan yiyeceklerden bol bol yiyeceksin . Ana yemeklerinde corba et sebze bunlari eklemelisin. Aralara kuru hurma findik badem ceviz yogurt sut bunlari eklemelisin. Dolu dolu ama kalorisi az bir menu olusturmalisin. Sadece patlicanla olmaz . Yavas ver kalici ver boyle kilo versen bile lastan gider hemen geri alirsin. Tabi bunlar benim tavsiyem cmm uygulayip uygulamamak sana kalmis
Ben eskoden sppr yapıyordum atletik sayilirim ama dr hala tirt sanip dogumda zorlanirsin diyoo
supersin valla
canim ya
sağol canııımmm sütlü tarhana corbası yaptm kendime hastayım zaten cok iyi geldi

o zaman hergn urda menü paylaşıp yorumlara katılabilirsin
sutlu tarhana nasil yapiyorsun canisi ben sutlu denemedim de deneyesim var
Kizlar ben dogum yapali 4ay oldu hala adet olamadim olduktan sonra kilo vermem kolaylasirmi yoksa bi etkisi yokmu acaba
ah cnm benim 6 ay olacal tık yok normal yani
izin isticektm adam mesaiye kal iş cok dedi
hamis olsugundan haberi var mi
28 subat menum:
sabah:1 yumurta
peynir
zeytın
bol maydonoz dereotu
oglen:5 yk bezelye
1 kase yogurt
salata
ara: 1 muz
aksam: 2 kepce corba
salata
persembe icin ideal menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…