Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet haklısın çok az ama balataları yakmk üzereyim o bile çok fazlaymş gibi geliyo artık yemek yemeyi reddetmeme çol aZ kaldı sanırım
canim sagligin olmadan kilo versen ne anlami var. Aceleci davranma kendine hedef koy ona var sonra yeni hedef oyle oyle ver ve geri alma. Yogurt ye sut ic cig sebze de yiyebilirsin 1000 e tamamla kastan gitmesin yagdan gitsin . kalorini 1000 yapip icin rahat etmiyorsa sporlar dusur derim. Az olsun oz olsun . Kilo bu ya bu kadar kasma verilir birden balon gibi sismiyoruz ki birden balon gibi sonelim.

Sabah
1 haşlanmış patates üzerine yeşillik yağsız peynir
1 domates
5zeytin
2 kupa yesilcay

Ara
1sekersizsutlu kahve

Akşam
1 tabak Kabak yemeği üzerine yoğurt
Yeşil salata

Çay çok az kuruyemis
Menu iyi ama karbinhodrattan biraz uzalklas vucut bi toplasin patates yeme bi süre

2 mart menum
Sabah
Mantarli domatesli omlet 1 yumurtayla
2 zeytin
1 yk lor peyniri
Cay
1 dilim ekmek
Ara yarim elma yarim armut
Oglen
Kisir 4 yk
Ayran
Aksam
Pirasa zeytinyagli
3 kofte
Salata
cayin yanina azcik cerez yiycem
Su 3 olmustur
Guzel ama bulgura dikkat

bir kadin isterse herseye yapar bjna inaniyorum.19 yasinda anneoldugumda

Ben onun karsisinda aglamadim canim baya agzima geleni soyledim ben sana motivasyon olsun diye diyorum felan diye cevirdi bu hafta en cok kiloyu veren olabilirim cok hirslandim

Yarin spora basliyoruz abs ve squat katilacaklar hazir olsun 1 ay yapicaz olcum yaoiyoruz yarin ve basliyoruz 1 ay düzenli yapanlarda selulit kalmamis kizlar deneyelim biz de hem.spor puanlarimiza katkisi olur

Bilmiyorum kafayı sıyıracam. pazartesi 65.2 idi. Bu hafta olmazsa bi yeşilçay detoksu yapayım
canim rwgl yaklasmistir belkim bekle sen az sabir bak nasil gdecek

cnm suan okurken bile cok uzuldum benim esim de zayif seviyor bana oyle bir cumle kurmadi ama milyon defa neler ima etti bir bilsen bnde iri bir kizdim dugun zamani ayni senin gbi 10 kg verip 55 oldum inanki nasil oldgumu bilmiyorum gitti bir yilda ilk 6 si ramazanda gitmisti smdi o verdiklerimden fazlasini aldm esim de rahatsiz bliyorum bnde artik nefret ediyorum o yuzden zayiflayacagiz sen hic merak etme ona da kapak olsun

dugunum olacagi zamanda 10 kilo vermistim tekrar yapacagima inaniyorum.Tarti gunu pazartesi mi buraya mi yaziyoruz
cuma tarti pazartesi kontrol gnu

Sabah
1 haşlanmış patates üzerine yeşillik yağsız peynir
1 domates
5zeytin
2 kupa yesilcay

Ara
1sekersizsutlu kahve

Akşam
1 tabak Kabak yemeği üzerine yoğurt
Yeşil salata

Çay çok az kuruyemis
col guzel canimm

Bana daha once ima ediyodu dun birden soyledi sonra sakaaya felan vurdu sana motivasyin olsun felan dedi ama ben anladim inu.Kendime geldim yarin oyle bi basliycamkii herkes sasiricak kendime artik bunu yapmiycam

Yarin spora basliyoruz abs ve squat katilacaklar hazir olsun 1 ay yapicaz olcum yaoiyoruz yarin ve basliyoruz 1 ay düzenli yapanlarda selulit kalmamis kizlar deneyelim biz de hem.spor puanlarimiza katkisi olur
Canım squat kas yapmaya yarayan bi spor yanlış bilmiyorsam hali hazırdaki gitmemiş yağların altında kaslar oluşursa bacaklarda yada belde kalınlaşma olabiliyomuş yani önce yağları eritip hafif tempolı sporlara odaklanıp daha sonra kas yapmaya odaklansak nacizane fikrim

Bana daha once ima ediyodu dun birden soyledi sonra sakaaya felan vurdu sana motivasyin olsun felan dedi ama ben anladim inu.Kendime geldim yarin oyle bi basliycamkii herkes sasiricak kendime artik bunu yapmiycam
benim cumlemdir bu arrik kendime bunu yaomayacgim gorumceme kayinvalideme kendimi guldurmeyecegim bnde baslayali bir hafta oldu canim

Kızlar şükür değerim yükselmiş ama kanama olduğu için bizde soru işareti keseyi görene kadar netlesmeyecek maalesef
ayy hadi insallah kesecik de gorulur insallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…