- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.301
canim sagligin olmadan kilo versen ne anlami var. Aceleci davranma kendine hedef koy ona var sonra yeni hedef oyle oyle ver ve geri alma. Yogurt ye sut ic cig sebze de yiyebilirsin 1000 e tamamla kastan gitmesin yagdan gitsin . kalorini 1000 yapip icin rahat etmiyorsa sporlar dusur derim. Az olsun oz olsun . Kilo bu ya bu kadar kasma verilir birden balon gibi sismiyoruz ki birden balon gibi sonelim.Evet haklısın çok az ama balataları yakmk üzereyim o bile çok fazlaymş gibi geliyo artık yemek yemeyi reddetmeme çol aZ kaldı sanırım
Menu iyi ama karbinhodrattan biraz uzalklas vucut bi toplasin patates yeme bi süreSabah
1 haşlanmış patates üzerine yeşillik yağsız peynir
1 domates
5zeytin
2 kupa yesilcay
Ara
1sekersizsutlu kahve
Akşam
1 tabak Kabak yemeği üzerine yoğurt
Yeşil salata
Çay çok az kuruyemis
Guzel ama bulgura dikkat2 mart menum
Sabah
Mantarli domatesli omlet 1 yumurtayla
2 zeytin
1 yk lor peyniri
Cay
1 dilim ekmek
Ara yarim elma yarim armut
Oglen
Kisir 4 yk
Ayran
Aksam
Pirasa zeytinyagli
3 kofte
Salata
cayin yanina azcik cerez yiycem
Su 3 olmustur
Bu seferde cabuk bikacan sonra yemege saldircanEvet haklısın çok az ama balataları yakmk üzereyim o bile çok fazlaymş gibi geliyo artık yemek yemeyi reddetmeme çol aZ kaldı sanırım
bir kadin isterse herseye yapar bjna inaniyorum.19 yasinda anneoldugumdaEşin senin hallerine kurban olsun
Sen birlikteliğinize aşkla 2 güzel evlat hediye et. Gençliğini onların sorumluluğuna ada, Güzelliğini hamileliklerine harca. Elin oğlu da dönsün beğenmiyorum desin. Haddini bildiriler şimdi bu hafta en çok kiloyu sen ver kocana da biraz uzaklaştırma cezası ver. Her mg yağ kütlem evlatlarımın hediyesi en çok yağlarımızı sevsinler.
olsun aldigin givi veriyorsun9
yap bakalim cnmm
hos geldin cnm. Esine haddini bildir me demek begenmiyorum. Cok kiziyorum boylee seylere omur boyu 58 kg da ve gemc fit mi olacaksin tabiki hayir insan seviyorsa 100 de de sever 50 de de begenmiyorum ne demek. O sana oyle spyleyince aglamak yerine keske ona haddini bildirseydin. 20 kg gozune cok gelmesin bende yeni bebek sahibi oldum 85 86 lardan bu kiloya indim . Sen azimle istikrarla gayret et yaza kadar istesigin kilodasin emin olabilirsin
790 kalori cok az cnm minimum 1000 kalori ile bitir gunleri. Saglikli kilo vermek istiyorsan tabiki
hahah bende bende acardim
aglama tatlim bebeklerini dusun bak onlar dunyaya gelmis . Esinin burnunu surt o aglasin. Semde onu beğenme yaklastirma yanina
canim rwgl yaklasmistir belkim bekle sen az sabir bak nasil gdecekBilmiyorum kafayı sıyıracam.pazartesi 65.2 idi. Bu hafta olmazsa bi yeşilçay detoksu yapayım
cnm suan okurken bile cok uzuldum benim esim de zayif seviyor bana oyle bir cumle kurmadi ama milyon defa neler ima etti bir bilsen bnde iri bir kizdim dugun zamani ayni senin gbi 10 kg verip 55 oldum inanki nasil oldgumu bilmiyorum gitti bir yilda ilk 6 si ramazanda gitmisti smdi o verdiklerimden fazlasini aldm esim de rahatsiz bliyorum bnde artik nefret ediyorum o yuzden zayiflayacagiz sen hic merak etme ona da kapak olsunhosbulduuk
Hosbulduk 3 yilda 2 dogum yaptiim buyuk oglumdan onve 58 kiloydum ama once o sonra kucuk oglum derken 75 kiliya ciktim..Cok denedim ama hep yarim biraktim.Dun esim bu halini begenmiyorum dedi yikildim resmen hungur hungur aglamak istedim ama aglamk sizlanmak istemiyorum trkrar 58 olmak istiyoruumm
cuma tarti pazartesi kontrol gnudugunum olacagi zamanda 10 kilo vermistim tekrar yapacagima inaniyorum.Tarti gunu pazartesi mi buraya mi yaziyoruz
col guzel canimmSabah
1 haşlanmış patates üzerine yeşillik yağsız peynir
1 domates
5zeytin
2 kupa yesilcay
Ara
1sekersizsutlu kahve
Akşam
1 tabak Kabak yemeği üzerine yoğurt
Yeşil salata
Çay çok az kuruyemis
canim rwgl yaklasmistir belkim bekle sen az sabir bak nasil gdecek
cnm suan okurken bile cok uzuldum benim esim de zayif seviyor bana oyle bir cumle kurmadi ama milyon defa neler ima etti bir bilsen bnde iri bir kizdim dugun zamani ayni senin gbi 10 kg verip 55 oldum inanki nasil oldgumu bilmiyorum gitti bir yilda ilk 6 si ramazanda gitmisti smdi o verdiklerimden fazlasini aldm esim de rahatsiz bliyorum bnde artik nefret ediyorum o yuzden zayiflayacagiz sen hic merak etme ona da kapak olsun
cuma tarti pazartesi kontrol gnu
col guzel canimm
Evet patatesi bırakıyorum günde 3 litre şu içiyorum en az 1000ip atlıyorum ilk hedeflerim bunlarMenu iyi ama karbinhodrattan biraz uzalklas vucut bi toplasin patates yeme bi süre
Canım squat kas yapmaya yarayan bi spor yanlış bilmiyorsam hali hazırdaki gitmemiş yağların altında kaslar oluşursa bacaklarda yada belde kalınlaşma olabiliyomuş yani önce yağları eritip hafif tempolı sporlara odaklanıp daha sonra kas yapmaya odaklansak nacizane fikrimYarin spora basliyoruz abs ve squat katilacaklar hazir olsun 1 ay yapicaz olcum yaoiyoruz yarin ve basliyoruz 1 ay düzenli yapanlarda selulit kalmamis kizlar deneyelim biz de hem.spor puanlarimiza katkisi olur
1000 ip derkem ben 30da tıkanıyorum vay anasını yaaaa o nasıl bi kondisyonEvet patatesi bırakıyorum günde 3 litre şu içiyorum en az 1000ip atlıyorum ilk hedeflerim bunlar
benim cumlemdir bu arrik kendime bunu yaomayacgim gorumceme kayinvalideme kendimi guldurmeyecegim bnde baslayali bir hafta oldu canimBana daha once ima ediyodu dun birden soyledi sonra sakaaya felan vurdu sana motivasyin olsun felan dedi ama ben anladim inu.Kendime geldim yarin oyle bi basliycamkii herkes sasiricak kendime artik bunu yapmiycam
ayy hadi insallah kesecik de gorulur insallah yaKızlar şükür değerim yükselmiş ama kanama olduğu için bizde soru işareti keseyi görene kadar netlesmeyecek maalesef
Birden atlayamiyorum canm 100 er tane dinlenerek 500 sabah 500akşam mesela o şekilde atlıyorum ama rekor @Bir garip te sor bakalım günde kaç ip atlıyor :)))1000 ip derkem ben 30da tıkanıyorum vay anasını yaaaa o nasıl bi kondisyon
İnşallah canım keseyi de görecez kocaman olduğunu da hayırlısıylaKızlar şükür değerim yükselmiş ama kanama olduğu için bizde soru işareti keseyi görene kadar netlesmeyecek maalesef
İnşallah canım keseyi de görecez kocaman olduğunu da hayırlısıyla
Kız senin oğlun olur bak ben bilirim
Inşallah canım insallahbenim cumlemdir bu arrik kendime bunu yaomayacgim gorumceme kayinvalideme kendimi guldurmeyecegim bnde baslayali bir hafta oldu canim
ayy hadi insallah kesecik de gorulur insallah ya
Ayyy cok guzel keske benim olsaİnce hayat yasamak coh zor bulamadim narin bedenime uyan 24 beden bi pentul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?