Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Luluuu94 cnm sarj edip kullanmistim ben. 24 saat falan bekletmedim dirwk sarj ettim doldu kullandm
Sekiz saat şarj diyor canım şarjda şimdi

Izlar sabah
1 yumurta
2 kasik cokelek
1 ceviz
Oglen
Peynirli salata ayran
Aksam
Yogurt sebze ve cig kuruyemis
Canım karbonhidrat sana yaramıyor mu çok az geldi ya aslında iyi gibi de... Bilemedim

Kızlar şükür değerim yükselmiş ama kanama olduğu için bizde soru işareti keseyi görene kadar netlesmeyecek maalesef
Ayy inşallah canım moral çok önemli yüksek tut moralini pozitif ol

Birden atlayamiyorum canm 100 er tane dinlenerek 500 sabah 500akşam mesela o şekilde atlıyorum ama rekor Luluuu94 te sor bakalım günde kaç ip atlıyor :)))
5000

İnşallah canım keseyi de görecez kocaman olduğunu da hayırlısıyla
Kız senin oğlun olur bak ben bilirim
Ayy sen çok tatlısın

Dikkat et canim bol bol yat progestan verdi mi doktor
Vermedi eğer düşecekse erkenden düşsün müdahale etmeyelim keseyi görene kadar dedi.progestan da işe yaramıyor ki 1.ci de kullandım ama düştü mesela
Kısmet diyorum canım başka birşey gelmez elden

Vermedi eğer düşecekse erkenden düşsün müdahale etmeyelim keseyi görene kadar dedi.progestan da işe yaramıyor ki 1.ci de kullandım ama düştü mesela

Kısmet diyorum canım başka birşey gelmez elden
Hayırlısını dile canım

Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

Bugünkü yediklerim
Sekersiz diyetimin 4.gunu:2 mart 2018
Sabah 1 kuru kayisi 1 dilim füme 1 dilim peynir 2 dilim ekmek
Öğle 1 kase corba 2 köfte 1 parca tavuk salata yogurt
Ara 1 muz
Aksam 1 kase corba 3 yk ispanak yemegi yogurt 2 dilim fume 1 kk peynir 1 dilim ekmek
Ara 1 bardak sütlü kahve 1/2 galeta 1 tk sekersiz recel
Su 3 lt

Benim.suan tam.ihtiyacim.olan sey gobek ve bacakta hafif kas yaparsam iyi olacak bide ben yag kasa doner diye anlayisin yanlis olduğunu okumustum bi yerde ama cok kilo varken spor yapilmamasi tataftariyim bende once biraz az yemeye alismali vucut ben 60 i kirmak icin spora yuklencem diyetle gitmiyor artuk bende

Kizlar resimlere baslangic kilo hedef guncel filan yazsaniz yorumlarken rahat oluruz

Canım diyetisyene mi gidiyorsun? Öyle bile olsa akşam zaten çorba yemişsin ekmek yemeseydin keşke
Bide ne çorbası olduğunu da belirtelim kızlar

kaptinn Luluuu94 hamilemisiniz ikiniz benim jeton biraz zor düşer Rabbim sağlıcakla kucağınıza versin mezun olmuşsun cnm hayırlısı olsun darısı bize inş
Hoşgeldin canım
Ben hamile değilim kaptinn hamile
Oğlum var benim daha dokuz aylık 23 yaşındayım
Sağol canım

Benim tlf bozulmuştu üç gün gelemedim takip edemedim kendini tanıtırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…