- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.401
Mutlaka koy 1 kutu süt ya da termosa organik süt koy emziriyorsun birde sağlıklı kek ya da kurabiye yap çantana koy seçenek çok aslındaEvde bazen vakit olmuyo oglum bizle uyanirsa yapamiyoruz.isede sut iznim oldugu icin 9 da gidiyorum tam gelen giden basliyo anca cay kahve geciyo oyle.aslinda kuruyemis koyayim yanima dogru diyosun
Mutlaka koy 1 kutu süt ya da termosa organik süt koy emziriyorsun birde sağlıklı kek ya da kurabiye yap çantana koy seçenek çok aslında
Dene tabi düzgün kahvaltı yap geçiştirme. En kötüsü tost yap yanında götürTamamcanim bu hafta deniyim oyle.yakinimizin oglunun nikahiydi amin kuzum
Çok sağol canımGünaydın can telefonun hayırlı olsun canım mezuniyetinde hayırlı olsun. Nasıl bir duygu mezun olmak
Günaydın kuzum nasılsın
Günaydın canımGunaydin kizlar
Günaydın o berbat isveç diyetini 7 gün yaptım resmen ölüyodum böyle bişeu olamaz üstüne sporda yapıyodum ferim kesiliyodu hasta olmuş gibiydim eşim çok kızdı göz altların çöktü diye bende bi süre sonra bıraktın normal bi diyete döndümKızlar nerabalar iyi geceler ben anca uyuttum ufaklık çarşambadan beri rejimdeyim 1 kilo vermişim çok mutlu oldum. Aramızda hamile olanlar var sanırım doğumdan sonra benim gibi yapmayın. Ben çok yedim sütüm olsun diye ama emziriren dikkat edince kilo veriliyor bilginize:)) bu arada hurma yemeye başladım düzenli olarak acıktıkca hurma yiyorum İsveç diyeti yalan oldu
Canım hepsini toplu halde akşam yazabilirsnGunayydin kizlar kahvalti hazirliyorum kendim icin 2 haslanmis yumurta 1 cay bardagi ceviz 6 tane zeytin kucuk bi silim peynir ve yesillik olarak maydonoz dereotu dograyip ustlerine limon siktim ..Bu arada ben 2 ogunlu beslenecegim icin oglen ve aralarda yazmayabilirim bide net paketim az kalmiiss oglen sadece sekerdiz turk kahvesi icecegim aksaminkini de aksam gireriim
Bizde teşekkür ederiz kuzum valla sayende bende spor yaptım hırslandım ama yanlış zamanda hırslandım o ayrıÇok sağol canım
Çok güzel duygu... çok fazla kilo vermesemde farkediliyor veee hayatımda ilk defa bu kadar istikrarlı diyet ve spor yapıyorum teşekkürler güzel insanlar :*
Isvec diyeti çok ağır zaten yapıyorsun sonra tekrar kilo alıyorsun birde joker olarak hasta oluyorsunGünaydın o berbat isveç diyetini 7 gün yaptım resmen ölüyodum böyle bişeu olamaz üstüne sporda yapıyodum ferim kesiliyodu hasta olmuş gibiydim eşim çok kızdı göz altların çöktü diye bende bi süre sonra bıraktın normal bi diyete döndüm
Elimden geldiğince bakmaya çalışacağım canımBizde teşekkür ederiz kuzum valla sayende bende spor yaptım hırslandım ama yanlış zamanda hırslandım o ayrıspor listesine bakabilecek misin peki ?
Ok canım takildigin yerde bana söyle sana yardımcı olurumElimden geldiğince bakmaya çalışacağım canım
Tamam canımOk canım takildigin yerde bana söyle sana yardımcı olurum
Supersin canımKizlar size 59.9 oldugumda ciglik aticam demistim inanamiyorum 59.9 um ilk defa bu saatte tartildim.ondan mi bilmiyorum ama olsun gordum 59u
Ooo göbek harikaKizlar 20 ocak kalca 100 basen 98.5 gobek 84
3 mart kaca 99 basen 98.5 gobek 80
Kizlar size 59.9 oldugumda ciglik aticam demistim inanamiyorum 59.9 um ilk defa bu saatte tartildim.ondan mi bilmiyorum ama olsun gordum 59u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?