Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evde bazen vakit olmuyo oglum bizle uyanirsa yapamiyoruz.isede sut iznim oldugu icin 9 da gidiyorum tam gelen giden basliyo anca cay kahve geciyo oyle.aslinda kuruyemis koyayim yanima dogru diyosun
Mutlaka koy 1 kutu süt ya da termosa organik süt koy emziriyorsun birde sağlıklı kek ya da kurabiye yap çantana koy seçenek çok aslında

Günaydın can telefonun hayırlı olsun canım mezuniyetinde hayırlı olsun. Nasıl bir duygu mezun olmak

Günaydın kuzum nasılsın
Çok sağol canım

Çok güzel duygu... çok fazla kilo vermesemde farkediliyor veee hayatımda ilk defa bu kadar istikrarlı diyet ve spor yapıyorum teşekkürler güzel insanlar :*

Gunayydin kizlar kahvalti hazirliyorum kendim icin 2 haslanmis yumurta 1 cay bardagi ceviz 6 tane zeytin kucuk bi silim peynir ve yesillik olarak maydonoz dereotu dograyip ustlerine limon siktim ..Bu arada ben 2 ogunlu beslenecegim icin oglen ve aralarda yazmayabilirim bide net paketim az kalmiiss oglen sadece sekerdiz turk kahvesi icecegim aksaminkini de aksam gireriim

Günaydın o berbat isveç diyetini 7 gün yaptım resmen ölüyodum böyle bişeu olamaz üstüne sporda yapıyodum ferim kesiliyodu hasta olmuş gibiydim eşim çok kızdı göz altların çöktü diye bende bi süre sonra bıraktın normal bi diyete döndüm

Canım hepsini toplu halde akşam yazabilirsn

Çok sağol canım

Çok güzel duygu... çok fazla kilo vermesemde farkediliyor veee hayatımda ilk defa bu kadar istikrarlı diyet ve spor yapıyorum teşekkürler güzel insanlar :*
Bizde teşekkür ederiz kuzum valla sayende bende spor yaptım hırslandım ama yanlış zamanda hırslandım o ayrı spor listesine bakabilecek misin peki ?

Isvec diyeti çok ağır zaten yapıyorsun sonra tekrar kilo alıyorsun birde joker olarak hasta oluyorsun

Gunaydin kizlar Bu abs videosi ve 50 tane squat yapıyoruz
poncik munter bağlantı iyi kopyalamamis olabilirim youtube de 1000 abs challange yazin ilk video 1000 tane hareket yaptiriyor 100er 100er ve karninizin acidigini hissediyor suniz

Bugn c.tesi olduğundann çocuklar hala uyuyo bende kahvaltı saati benim için geçti artık bende geç uyandım çünkü. Kahvaltı yerine sade bi nescafe içmeyi tercih ettim kafeinin enerji vereceği unuduyla... Bugunu iki öğn olarak planlıyorum. Öğlen gibi tarhana çorbası içmeyi düşünüyorum sonrası Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…