- 26 Aralık 2017
- 678
- 2.027
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.381
Haklısın az oluyor yada bir yemeğe çok yukleniyorum bu hafta değiştireceğim bakalım nasıl sonuç alacagimcnm cok az besleniyorsun ya tamam az yiyecegiz de yemeden de yakamayiz sabah yumurta peynir falan hic yok aksam bir yarim kase corba olabilir. Ben cok yiyorum sanirim ondn bana az geliyor boyle menuler
hah iyi o zaman cnm . Motivasyon icin cocuklarla ilgilensin sana zaman yaratsin oyle igneleyici konusmakla motivasyon saglanmaz
canim squat icin program var mi? nasil takip edecegiz ? bir de abs video mu ne bizimle paylasir misin?
ay kizlar cok az ya menulerinizbegenmedim
gelecek bu defa gelevk
sen nasilsin cnm
Canim tam olarak ne yapıyoruz beni aydinlatirmisin bende baslamak istiyorumYarin spora basliyoruz abs ve squat katilacaklar hazir olsun 1 ay yapicaz olcum yaoiyoruz yarin ve basliyoruz 1 ay düzenli yapanlarda selulit kalmamis kizlar deneyelim biz de hem.spor puanlarimiza katkisi olur
hepumiz oyleyiz bnce cnm bnde oykeyim mesela
canim etimegin uzerine kaymak surdum onun uzerine de bal surdum yedim cok lezzetli olduAfiyet olsun canm etimek i nasıl yiyorrshn öyle kuru ekmek gbimi
bence menunu ve yediklerini guzel oturtursan guzel kilo verirain cnmHaklısın az oluyor yada bir yemeğe çok yukleniyorum bu hafta değiştireceğim bakalım nasıl sonuç alacagim
Ay inşallah öyledir.Evet benm de daha once oykeydi ama bu sonuncusu hep oyle veriyor bu jafta da oyle verdi mesela ama yapmayacagim
bu haftaki sekee orucunda bnde varim bayanlar
bikac gun gecmwsi lazim canimcim odemi gormen icin bak ben meswla daha fazla vermisim yahdan bugun diyetisyen tartisinda ama kendi tartimdakini girdim
hayir tabikide canim gayet acim bildgin acim yani
Harika afiyet olsunSabah
1 haşlanmış patates üzerine yeşillik yağsız peynir
1 domates
5zeytin
2 kupa yesilcay
Ara
1sekersizsutlu kahve
Akşam
1 tabak Kabak yemeği üzerine yoğurt
Yeşil salata
Çay çok az kuruyemis
Afiyet olsun guzel canim2 mart menum
Sabah
Mantarli domatesli omlet 1 yumurtayla
2 zeytin
1 yk lor peyniri
Cay
1 dilim ekmek
Ara yarim elma yarim armut
Oglen
Kisir 4 yk
Ayran
Aksam
Pirasa zeytinyagli
3 kofte
Salata
cayin yanina azcik cerez yiycem
Su 3 olmustur
Afiyet olsun senin sekersiz diyetinde kuru meyvve var mi orkide meyve de yemiyorduBugünkü yediklerim
Sekersiz diyetimin 4.gunu:2 mart 2018
Sabah 1 kuru kayisi 1 dilim füme 1 dilim peynir 2 dilim ekmek
Öğle 1 kase corba 2 köfte 1 parca tavuk salata yogurt
Ara 1 muz
Aksam 1 kase corba 3 yk ispanak yemegi yogurt 2 dilim fume 1 kk peynir 1 dilim ekmek
Ara 1 bardak sütlü kahve 1/2 galeta 1 tk sekersiz recel
Su 3 lt
Ödülün baya büyük olmus gibime geldisabah
ilik liminli su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
4 ceri domates
1 kk suzme oeybir
1.5 dilim etimek
1.5 yk kaymak
1 yk bal
6 zeytin
2 tk suzme yogurt
1 kapya biber
1 salatalik
ara yok
aksam
yarim kase etli sehriye
5 ad. firinda pismis sogan
3 buyuk parca firinda pismis somon
bol salata
cayin yaninda iki kucuk kare bitter
1 avuc kaju ceviz findik fistik karisimi
vee 1 dilim kek 1.5 kurabiye
bu aksam kendimi odullendirdim lav gundur aksamlari az yiyordum
Kızlar şükür değerim yükselmiş ama kanama olduğu için bizde soru işareti keseyi görene kadar netlesmeyecek maalesef
Ay evet yerken kucuk yazinca buyuk oluyor bunlar yaHarika afiyet olsun
Afiyet olsun guzel canim
Afiyet olsun senin sekersiz diyetinde kuru meyvve var mi orkide meyve de yemiyordu
Ödülün baya büyük olmus gibime geldiinsallah arti olarak dönmez
Gayet guzel dolu dolu bir menu olmusBugünkü Menüm
Sabah
1 dilim tb ekmegi
2 az yagda yumurta
5 6 topik peynir
Sekersiz cay
Ara
Sekersiz türk kahvesi
Oglen
1 buyuk ayran
3 parca tavuk izgara
1 yk pilav
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Aksam
1 kase taze fasulye
Yogurt
1 kase cerez yedim sekersiz nescafe ictim bide
Suyumda 2 lt anca olmustur
saat biraz gecti bakalim yarin nolcakgec kalkarim buyuk ihtimalle o yuzden eksi gorurum insallah
Evet valla yerken minniminmacikAy evet yerken kucuk yazinca buyuk oluyor bunlar yabu aksam odul verdim ki cumaya kaadar eksiletirim
Gayet guzel dolu dolu bir menu olmus
sendee odullendirmissin kendini
insallah arti olmayiz
Evet valla yerken minniminmacik
Cerez benim icin ödül degil
Insallahh yaa
Günaydın can telefonun hayırlı olsun canım mezuniyetinde hayırlı olsun. Nasıl bir duygu mezun olmakGünaydın kızlar
Günaydın kuzum nasılsınGunaydin kuzucuklar
Kahvaltı niye yok. Ben kahvaltı yapamadigimda 1 bardak süt içiyorum yanına da 1meyve ve çantamda ceviz badem olur mesela 2 3 tane ağzıma atarım sende bisiler at çantana . Minik saklama kapları oluyor onlar ile muhafaza edebilirsin kuru kayısı kuru incir de ekle al sana pratik kahvaltıDunku menum cok kotu 2 gundur kotu aslinda
Sabah;hahvalti yapamadim
Oglen;1 kase yogurt
Aksam 1 porsiyon iskender
Ara cay ve 3 kurabiye
Iyim kuzum sen nasilsin iki gundur yogunum.aksamda nikah vardi ordaydik ugrayamadim buralaraGünaydın can telefonun hayırlı olsun canım mezuniyetinde hayırlı olsun. Nasıl bir duygu mezun olmak
Günaydın kuzum nasılsın
Evde bazen vakit olmuyo oglum bizle uyanirsa yapamiyoruz.isede sut iznim oldugu icin 9 da gidiyorum tam gelen giden basliyo anca cay kahve geciyo oyle.aslinda kuruyemis koyayim yanima dogru diyosunKahvaltı niye yok. Ben kahvaltı yapamadigimda 1 bardak süt içiyorum yanına da 1meyve ve çantamda ceviz badem olur mesela 2 3 tane ağzıma atarım sende bisiler at çantana . Minik saklama kapları oluyor onlar ile muhafaza edebilirsin kuru kayısı kuru incir de ekle al sana pratik kahvaltı
Kimin di nikâh hayırlı olsun allah bir yastıkta gocatsinIyim kuzum sen nasilsin iki gundur yogunum.aksamda nikah vardi ordaydik ugrayamadim buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?