Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltıyı atlarsan güzel kilo veremezsin bir yunurta haşla bir tost yap ye meto yavaşlıyor çünkü

isvex hep yalan olur bnde en fazla baslayip 2 veya 3 gun yapmisimdir

aksam topluyaz isterswn cnm.oyke yapiyoruz

Göbekten nasıl gitti şeker diyeti ile ilgisi var mı
evet cnm seker diyeti hep gobekten versiriri

Kızlar gebelikte şeker diyeti uygulanır mı meyve olacak ama
Canim sen hamur isi yeme şeker yeme protein ve meyve ye huc canini sikma diyete takilma en rahat olman gereken donem bem ilkine 68 le hamile kaldim odem coktu 90lari gordum iki tane sezeryan var ve gobek gidiyor bosver diyeti saglikli beslen bebegin icin stres yapma

tm cmm tsklrr

Kizlar size 59.9 oldugumda ciglik aticam demistim inanamiyorum 59.9 um ilk defa bu saatte tartildim.ondan mi bilmiyorum ama olsun gordum 59u
vuu supersn cnm tebrikler
Kizlar 20 ocak kalca 100 basen 98.5 gobek 84
3 mart kaca 99 basen 98.5 gobek 80
harikaaa

bel gpgus lac ki

munter Etimek tatlı olarak çok severim serbetli üzerine de kremsanti ustunede ceviz afiyet olsunnn :)))))

Inşallah pazartesi tam bir ay olacak 4 kilo vermişim

oo sen agzinin tadini biliyorsunn
masallah cnm guzel gidiyrsn ama beslenmene agirlik verp guzellestrrirsen verdiklerini almazsin

Kahvaltı yapmadığım için öğlen yemeğini birazcık erken yedim bol acılı tarhana çorbası bol acılı tam 197 cal şimdi kayınvalidemengidiyorum net paketüm bitti yazamıcm size yanıma çorba alcm akşam 5 gibi yine onu içerim akşal eve gelince yazarım yine sağlıklı günler boooooll sabırlar hepinize

Evet canim ondan once olcmustum hic degisiklik yoktu cok iyi oldu 1 haftam kaldi seker diyetinin bitmesine 1 hafta ara verip bi daha yapicam
Ya süpersin keşke bende senin gibi başlasaydım
Sağlıklı besleniyorum ama bebek içinde karın yağı az olsa iyi olur diyorum hamur işi aramıyorum aklıma gelmiyor pilav makarna da öyle. Meyve yiyorum birde sabahları tam tahıllı ekmek yiyorum hamur işim bir ekmekte var
Kizlar hepimiz bu hafta daha fazla dikkat edelim sporla birlikte nisan mayis gelince panikleriz yaz geldi diye martí iyi degerlendirelim
Evet kızlar yaz geldi dikkat edin sonra pişman olmayın

03 - 07 Mart spor yarışması....

DOMATESLER

@Bir garip :
Favelayn :
munter :
orkide1453 :
Buki_89 :
Hayyal :
segus :

PATATESLER
@selcanmehmetcan :
UMEYYE :
A aaadddaaa :
GamzeK17 :
@tgb1907 :
N Nehir60 :
poncikbirgelincik :

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 1 gün karbonhidrat tüketmeyecak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü ...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik

Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…