- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.461
Ben günde 2 meyve tüketiyorum bazen. Hafta içi yemek yemem geç olabiliyor ara öğünler artıyor maalesef. Normalde de paketli ürün tüketmiyorum zaten şekerli şeyleri de aramıyorum inşallah böyle devam ederCanm bnce zaten asil gebelikle uygulanir gunde bir meyveyle canan karatay asil hamilelere tavsiye ediyor bebek gelisimi icin
gunaydin cnmmm
evet kizlar ya araa ara motive edlim zamanin azalma ihtimalini birbirimize hatirlatalim
suan kacsn cnm kacla basladin sen
@ işareti koyup nicki yazacaksın kuzumMerhaba arkadaşlar bugün Karatay modeli beslenmeye başladım
10:30
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
2 parmak süzme peynir
Domates biber
1 şişko çay bardağının yarısı ceviz
2-3 fındık
1 fincan süt tarçın nescafe
Kahvaltı tamam sanırım
Akşam 18:00 de yerim diye düşünüyorum
Arada çay kahve
Kahveyi sütlü içebiliyor muyum
Etiketlemeyi bilmiyorum orkide1453 imdaaaat kahveyi nasıl içebilirim
Hurma yasak biliyorum kasılma yapıyormuş rahimdeBence herşeyden ölçülü biçimde olmalı canım zaten meyvesiz olmaz. Kremalı soslu hazır ürünlerden uzak dur. Zaten vücudundaki yapım işleri arttı metabolizma hızın arttı abur cubur ambalajlı ürün hazır gıdalar yemezsen çok kilo almazsın. Ama meyveni süt ürünlerini ihmal etme. Gebelikte baklagiller candır. Kuşburnu çayı yüksek C vit. İçerir. Hindistancevizi sütü bebeğin gelişimine katkıda bulunur. Kuru üzüm hurma badem fındık incir ....
Ayyyyy bende hamile olsam
Kimseye sorma hatta kişileri sürekli değiştir sabit olmasınTamam canım
Evet esitleyecegim en alttanponcikbirgelincik alsammi yoksa kızlara sorsammi diye düşünüyorum
Nasıl oldun canımIyiyim canim dinleniyorum yine de yormuyorumkendimi ...senin diyet nasil gidiyor
Canim son kez soyleyecem bu sekilde versen bile kalici olmaz verdiklerin insallah duzenli beslenmeye geçersin bu sekilde sadece su ve kas kaybi yasarsin yagdan gitmez
iyi ol cnm yorma tadini cikar. Benim iyu yavas yavas veriyorum 65.5 oldummIyiyim canim dinleniyorum yine de yormuyorumkendimi ...senin diyet nasil gidiyor
Canım o zaman odul puanın anlamı olmuyor kiKimseye sorma hatta kişileri sürekli değiştir sabit olmasın
Ben günde 2 meyve tüketiyorum bazen. Hafta içi yemek yemem geç olabiliyor ara öğünler artıyor maalesef. Normalde de paketli ürün tüketmiyorum zaten şekerli şeyleri de aramıyorum inşallah böyle devam eder
@ işareti koyup nicki yazacaksın kuzum
Hurma yasak biliyorum kasılma yapıyormuş rahimde
Kimseye sorma hatta kişileri sürekli değiştir sabit olmasın
Nasıl oldun canım
imzaliyorum. Amac sadece kilo vermek olmamali saglikli kilo vermek olmali. Bende dun bir ton sey yazdim ama kimse umursamadi
Ben de bi daha demiycem zaten
iyi ol cnm yorma tadini cikar. Benim iyu yavas yavas veriyorum 65.5 oldumm
Artı puan da vardı dimi . Böyle de hep sizin takım kazanıyorCanım o zaman odul puanın anlamı olmuyor ki
Uyanık gördüm seni sporda ilk 3 girene güzel ödül var ama kilo verme karşılığında ona göre
caktirmaUyanık gördüm seni sporda ilk 3 girene güzel ödül var ama kilo verme karşılığında ona göre
Mekik çek canım sende şınav çek plank yap yürüyüş ile çok zor o kadar puan toplamakcaktirma
ben ip atlayamiyorum ki mumkun degil ilk 3
her gun cikip yuruyus yapsam bir.minik ihtimall
kiz bunlar cok fenaa
Şuan mandalina portakal ve elma yiyorum nadir olarak muz . Beslenmem çok zayıf gibi geliyor bana yaSchonerDuft
Ben hurmanın kasılma yaptığını duymamıştım doktorum sütle birlikte önermişti. Tereddütte kaldığın hiçbirşeyi yeme canım. Kilomuza dikkat etmek önemli hamilelikte sonrası zor oluyor malum ama bebeklerimizde çok önemli. Otizm ile ilgili her doktorun farklı yorumu olmakla beraber Doğum sonrası nedenler dışında gebeliğin 3-6. Ayları arası annenin kusurlu beslenmesi de gerekçelerden biridir açıklaması var. Sen tüm besin gruplarından almaya çalış ve zaten 2 meyve ye. 1 meyve olur mu.
Çok yeyin hamişler çooook
iyiyim cnm. Sagol insallah sende iyi olursunBen günde 2 meyve tüketiyorum bazen. Hafta içi yemek yemem geç olabiliyor ara öğünler artıyor maalesef. Normalde de paketli ürün tüketmiyorum zaten şekerli şeyleri de aramıyorum inşallah böyle devam eder
@ işareti koyup nicki yazacaksın kuzum
Hurma yasak biliyorum kasılma yapıyormuş rahimde
Kimseye sorma hatta kişileri sürekli değiştir sabit olmasın
Nasıl oldun canım
inlarin puanida az be kuzuuu en iyi plank onuda 30 dk dursam anca yeterMekik çek canım sende şınav çek plank yap yürüyüş ile çok zor o kadar puan toplamak
Canım daha bı kaç güne anca gelirLuluuu94 kuzum senin kep in nerdee
Inşallah canımiyiyim cnm. Sagol insallah sende iyi olursun
Sen takım arkadaşlarını teşvik edeceksin ip atlasınlar artıkinlarin puanida az be kuzuuu en iyi plank onuda 30 dk dursam anca yeter
Ne guzel ya bende mezun olcamCanım daha bı kaç güne anca gelir
tamam en cok sporu biz yapcgzzSen takım arkadaşlarını teşvik edeceksin ip atlasınlar artık
Benim yerime de yap canısıNe guzel ya bende mezun olcambenimde kepim olcek kepli kepli takilirizzz
hava ataris bu dombililere( yalniz b3n hala dombiliyim )
tamam en cok sporu biz yapcgzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?