- 10 Aralık 2017
- 2.357
- 2.255
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.501
1000 ip atladm bugün birazda bölgesel falan yaptım sabah tost yedim çok iyi hissediyordum kendimi ama o çikolatayı yememeliydim 1 ayda 4 kilo vermişim bu ayda 4 kilo giderse hedefime çok yaklaşmış olacağım. Ilk başladığım motivasyonuma azmime geri dönmem lazımBu histen hemen kurtulman lazım spor yap biraz tokluk için Tarcınli süt iç ara öğünlerini daha doyurucu yap. Çikolata da yeme
Yok aslinda motivasyonda tamda yemegi cok seven bi kocam var saolsun rahat vermiyoKahvalti yok ve aksamda olmamış bir sorunmu var motivasyonun mu düşüyor arada Banada oluyirda
50 dk yürüyüş 10 puan =5dk1puankiizlar 50 dkka yurudum 10 dk kostum ve aksam yemegi olarakda tarhana corbasi firinda yunurtali karnabah yogurt yedim bu sporu nasil puanliycaz simdi
Akşam yemegini begendim ama gün olarak komple yazarsan daha iyi yorumlarizkiizlar 50 dkka yurudum 10 dk kostum ve aksam yemegi olarakda tarhana corbasi firinda yunurtali karnabah yogurt yedim bu sporu nasil puanliycaz simdi
Bilmiyorum ama evdede yürüyoruz ona bakarsan :))bi soralımpeki esimizle normal gezerken yurudugumuzu sayicakmiyiz 2 saate yakin ona pantoln aradik
kiizlar 50 dkka yurudum 10 dk kostum ve aksam yemegi olarakda tarhana corbasi firinda yunurtali karnabah yogurt yedim bu sporu nasil puanliycaz simdi
Nerde yaşıyorsun canımayrica kaynanam ekmek eyti bende pisirdim buda bi spor olmali cok yoruldum bi tekne bazlama hamuru yogurdu vee sadece nefsim tatmin olsun diye 1 lokmacik yedim ama acayip yorulduuum
sabah yazmistim kahvaltiyi ondan tekrar yazmadm karatay diyeti uygulycagim icin 2 ogun yedim sabah 2 haslanmis yumurta biraz ceviz 6 zettin kucuk bi dikik oeybir ve yesllik yedimAkşam yemegini begendim ama gün olarak komple yazarsan daha iyi yorumlariz
Menun guzel hafif olmus canim kahvalti gecmi oldu ogleni oyuzdenmi atladin.Evet kizlar ben de menumu paylasayim bu arada bizim spor gunumuz bugun mu basliyordu ben ara vermdim gerci ama gnleri unuttum
Sabah
1 kasik yulafli az sutlu omlet
2 dilim.hindi fume
1 tatli k tereyag
Biraz peynir
Ara bir bardak sut
2 ceviz 5 bad3m
Aksam
Hindi gogus sote
ayrica kaynanam ekmek eyti bende pisirdim buda bi spor olmali cok yoruldum bi tekne bazlama hamuru yogurdu vee sadece nefsim tatmin olsun diye 1 lokmacik yedim ama acayip yorulduuum
ankaraa canim ama cankiriliyimNerde yaşıyorsun canım
Çok iyi afiyet olsun eksi getirsin insallahsabah yazmistim kahvaltiyi ondan tekrar yazmadm karatay diyeti uygulycagim icin 2 ogun yedim sabah 2 haslanmis yumurta biraz ceviz 6 zettin kucuk bi dikik oeybir ve yesllik yedim
Canım hepsini toplu yaz olur musabah yazmistim kahvaltiyi ondan tekrar yazmadm karatay diyeti uygulycagim icin 2 ogun yedim sabah 2 haslanmis yumurta biraz ceviz 6 zettin kucuk bi dikik oeybir ve yesllik yedim
tamam canim bi daha oyle yaparimCanım hepsini toplu yaz olur mu
tamam canim bi daha oyle yaparim
Kızlar kilonuza yakın birilerini bulup yarışın bı hafta olmaz mı sporunuza menununuze etiketleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?