Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayrica kaynanam ekmek eyti bende pisirdim buda bi spor olmali cok yoruldum bi tekne bazlama hamuru yogurdu vee sadece nefsim tatmin olsun diye 1 lokmacik yedim ama acayip yorulduuum

Bu histen hemen kurtulman lazım spor yap biraz tokluk için Tarcınli süt iç ara öğünlerini daha doyurucu yap. Çikolata da yeme
1000 ip atladm bugün birazda bölgesel falan yaptım sabah tost yedim çok iyi hissediyordum kendimi ama o çikolatayı yememeliydim 1 ayda 4 kilo vermişim bu ayda 4 kilo giderse hedefime çok yaklaşmış olacağım. Ilk başladığım motivasyonuma azmime geri dönmem lazım

kiizlar 50 dkka yurudum 10 dk kostum ve aksam yemegi olarakda tarhana corbasi firinda yunurtali karnabah yogurt yedim bu sporu nasil puanliycaz simdi

ayrica kaynanam ekmek eyti bende pisirdim buda bi spor olmali cok yoruldum bi tekne bazlama hamuru yogurdu vee sadece nefsim tatmin olsun diye 1 lokmacik yedim ama acayip yorulduuum
Nerde yaşıyorsun canım

Akşam yemegini begendim ama gün olarak komple yazarsan daha iyi yorumlariz
sabah yazmistim kahvaltiyi ondan tekrar yazmadm karatay diyeti uygulycagim icin 2 ogun yedim sabah 2 haslanmis yumurta biraz ceviz 6 zettin kucuk bi dikik oeybir ve yesllik yedim

Menun guzel hafif olmus canim kahvalti gecmi oldu ogleni oyuzdenmi atladin.

03 - 07 Mart spor yarışması....

DOMATESLER

Luluuu94 :
munter :
orkide1453 :
Buki_89 :
segus :
@swtyheart :16

PATATESLER
@selcanmehmetcan :
UMEYYE :
A aaadddaaa :
GamzeK17 :
@tgb1907 :
N Nehir60 :
poncikbirgelincik :

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 500 ip atlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü ...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik

Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…