- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.541
Ohhh fit hatun güneş parlıyor deniz kokusu geliyor burnuna off fıstık fıstıkIstedigim renk kiyafeti giymisim belim kollarim incecik kotumun icinde fit duruyorum gobegimi ice cekme derdim kalmamisoyy oyy
Mom jean serisi hangi markada geçen de demiştin bakacam merak ettim.Mom jeanimi cekmisim üzerime üzerine S beden beyaz bi tişört (burda beyaz onemli siyah giymekten gina geldi) altina spor ayakkabi ohh mis hatta uzerime bunlari giyip bikini bakmaya cikmisim
Hadi detoksu merak ettim ok canım fix menü ise 1 kereye mahsus paylaş yeterli olurSchonerDuft kuzum ben bu hafta listemi paylasmasam detoks diyeti uygulayacam ödemim cokmus ve yagda artis olup kastan azalma olmus sabah detoks icecek hazirlayip oglen ve aksamda sebze corbasi
Benim için yaz kış önemli değil dışarıda bol salaş giyiniyorum vücudumu saran şeyler giymiyorum ama evin içi benm için onemli :))aynaya baktığımda kendimi iyi görmek ve eşim tarafından takdir edilmek(Eşim zaten destek ama hedefledigim kiloda dahada hoş olacak :))Kızlar biraz hayal kuralım bahar geldi kazaklar çıktı kendinizi nasıl hayal ediyorsunuz anlatın bakalım motivasyonunuz yerine gelsin
Valla benim hayalim de eskiden mini mini giyinmekti dışarda değil de evde kendim ve eşim için bir kısmet olmadı hep siskoydumBenim için yaz kış önemli değil dışarıda bol salaş giyiniyorum vücudumu saran şeyler giymiyorum ama evin içi benm için onemli :))aynaya baktığımda kendimi iyi görmek ve eşim tarafından takdir edilmek(Eşim zaten destek ama hedefledigim kiloda dahada hoş olacak :))
Birde kızlar kiloluyuz diye koyu renk giymemiz gerekmiyor ben her renk giyorum bu sene gümüş rengi moda oldu mesela o rengi de giyorum
Gümüş ayakkabidada çok iyi duruyor ay sonunda düğün var gümüş bi stiletto qlmayi planliyorum çok hoş duruyorYa bende takinti oldu sanirim yazlik bisey özellikle genelde siyah aliyorum hele elbise genelde hep siyah elbisem var tek renk olunca sanki ayni elbise giyiyomusum gibi gelir ama yinede almaktan vazgecmem gumus renk benimde favorim ama almadim daha
Gümüş ayakkabidada çok iyi duruyor ay sonunda düğün var gümüş bi stiletto qlmayi planliyorum çok hoş duruyor
Ben elbise giymiyorum kilomdan yakistiracagim bir elbise bulamadım. Koton dan almıştım ben kış girişi severek giydim valla boy kaçtı seninYa bende takinti oldu sanirim yazlik bisey özellikle genelde siyah aliyorum hele elbise genelde hep siyah elbisem var tek renk olunca sanki ayni elbise giyiyomusum gibi gelir ama yinede almaktan vazgecmem gumus renk benimde favorim ama almadim daha
Benim hayalim ekim sonuna kadar 10 kilo almak yusyuvarlak olmak
Benim pantolonlar yüksek bel genelde mom jeans dediğine baktım da bende var bi tane süper bisi severek giydim ama kilo verince giyemedimAhahah olur insallah canim
Ben elbise giymiyorum kilomdan yakistiracagim bir elbise bulamadım. Koton dan almıştım ben kış girişi severek giydim valla boy kaçtı senin
Benim pantolonlar yüksek bel genelde mom jeans dediğine baktım da bende var bi tane süper bisi severek giydim ama kilo verince giyemedim
Benden uzunsun sen.ya bende göbek çok yarım dünya oldum içlerinde sevemedim. Ama 4 5 aylık olduktan sonra alacam1.65 canim boyum ayrica ole elbise giyemiyecek kadar ne kilon varda vucudu saran bide mini olmadiktan sonra elbise cogu pantolon gomlekten daha ince gosterir bana gore
Ben kotta genelde mavi alıyorum 3 sene rahat giyiliyor diğer markalarda fermuar ya da bel bacak orantı sorunu yasıyordumBende belirli bi markada bilmiyorum burda butik tarzi yerlerde satiliyor
ayy hadi kuralim yazin bizimkiler beni gorumce dibi dusuyor herkes ne yaptin da zayifladin diyor snra esimle kumsaldayiz esim bana hayran hayran bakiyor herkesi mosmor esiyorum catlatiyorum yapamaz diyen herkesiKızlar biraz hayal kuralım bahar geldi kazaklar çıktı kendinizi nasıl hayal ediyorsunuz anlatın bakalım motivasyonunuz yerine gelsin
bilmiyorum ki cnimcim bnde sana sordum ondan:)Gebelikten dolayı yasak değil mi kuzum
olmaz tabi gecen hafta birinci olmus mezun da olmus :)Ayıpsın gardaş
Ayyy benim hiç yapasım yok bugün ya
Ayy biz ara ara bu hayalleri kuralim canm ya motive edlim birbirimiziBen kotta genelde mavi alıyorum 3 sene rahat giyiliyor diğer markalarda fermuar ya da bel bacak orantı sorunu yasıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?