- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.521
niye serbest olmasin kuzu cok saglikli senin hamilelik oldgu icin mi sordun yoksamBaharatsız balık yiyemem zaten de baharat serbest mi ki ? . Ok öyle yapalım fırında kolay oluyor
sebzeli ya ondan salata uoktu bir de erin yaninda xok fazla yogurt teecih etmemeye calisiyorum canim demir eksikligi yaratiyor etle yogurtAkşam salata ayran ?? Yok mu ? Spor bugün başlıyor canım
canm bnmde faha dune kadar oyledydi regl.krizi o kadar xok oldu ki hep spor yaptim gecsin diye bugun de oldum kurtuldum sonundaBugün pek iyi gecmedi Benm için motivasyonum mu düşüyor regl olacagm istahimmi artıyor bilemedm doyma hissim gidiyor sanki hep yemek yemek istiyorum
evet cnm haftasonu evdeyim ya iki ogun yetiyorMenun guzel hafif olmus canim kahvalti gecmi oldu ogleni oyuzdenmi atladin.
afiyet olsun canimcim ama az yemissin sankim tabi doyduysan az ye bisy olmaz:)Kizlar bugunku menum
Sabah; 1 yumurta
bol yesillik
Lor peyniri
Zeytin
Ara;1 turk kahvesi
1 minik lokum
Aksam ;cig kofte yapiyorum 2 3 tane marul icinde yerim bide salata yapcam kendime
Afiyet olsun akşam az olmuş sankiSabah
2yumurta
1bardak tarcinli sut
Salatalik domates
Oglen
Haslanmis karnabahar
Yarim kase yogurt
Pastirma
Aksam
1kase yogurt
3tane kofte
Azmi olmus az dahami yeswmAfiyet olsun akşam az olmuş sanki
Bence de
Supersin canım harikaLuluuu94 SchonerDuft
1 saat fitness 60 puan
1 saat yuruyus 24 puan
30 dk bolgesel 9 puan
30 dk normal.yuruyus 6 puan
Toplam 99 puan tek kelimeyle geberdim
Canın istemiyosa çok iyi yeme bence :)Azmi olmus az dahami yeswmcanim istemedi canim ya
cok guzel canim menum afiyet olsunSabah
2yumurta
1bardak tarcinli sut
Salatalik domates
Oglen
Haslanmis karnabahar
Yarim kase yogurt
Pastirma
Aksam
1kase yogurt
3tane kofte
sayende bizlere sporu sevdiren canimiz gardasimiz:):)Bence de
Supersin canım harika
Kahvalti gece kaldi canim boyle oldu bide dun kacirdim dye bugun tuttum kendimi yemedimniye serbest olmasin kuzu cok saglikli senin hamilelik oldgu icin mi sordun yoksam
sebzeli ya ondan salata uoktu bir de erin yaninda xok fazla yogurt teecih etmemeye calisiyorum canim demir eksikligi yaratiyor etle yogurt
canm bnmde faha dune kadar oyledydi regl.krizi o kadar xok oldu ki hep spor yaptim gecsin diye bugun de oldum kurtuldum sonunda
evet cnm haftasonu evdeyim ya iki ogun yetiyor
afiyet olsun canimcim ama az yemissin sankim tabi doyduysan az ye bisy olmaz:)
Iyi yapmissin cnm aslinda bnce tutabildgimiz zamanlarda az yemek lazimKahvalti gece kaldi canim boyle oldu bide dun kacirdim dye bugun tuttum kendimi yemedim
Bi zahmet artik yani bu kadar spora canmi dayanirLuluuu94 SchonerDuft
1 saat fitness 60 puan
1 saat yuruyus 24 puan
30 dk bolgesel 9 puan
30 dk normal.yuruyus 6 puan
Toplam 99 puan tek kelimeyle geberdim
Gebelikten dolayı yasak değil mi kuzumniye serbest olmasin kuzu cok saglikli senin hamilelik oldgu icin mi sordun yoksam
sebzeli ya ondan salata uoktu bir de erin yaninda xok fazla yogurt teecih etmemeye calisiyorum canim demir eksikligi yaratiyor etle yogurt
canm bnmde faha dune kadar oyledydi regl.krizi o kadar xok oldu ki hep spor yaptim gecsin diye bugun de oldum kurtuldum sonunda
evet cnm haftasonu evdeyim ya iki ogun yetiyor
afiyet olsun canimcim ama az yemissin sankim tabi doyduysan az ye bisy olmaz:)
Ayıpsın gardaşcok guzel canim menum afiyet olsun
sayende bizlere sporu sevdiren canimiz gardasimiz:):)
Istedigim renk kiyafeti giymisim belim kollarim incecik kotumun icinde fit duruyorum gobegimi ice cekme derdim kalmamisKızlar biraz hayal kuralım bahar geldi kazaklar çıktı kendinizi nasıl hayal ediyorsunuz anlatın bakalım motivasyonunuz yerine gelsin
Evet haklısın iki gündr pek sallamıyrm yedijlerimi. Yarın daha düzenli bi beslenme planına geçicm inş. Bu arada avmlerdeki tartılarda kiloma baktım 85,7 evdekinde ise 87,5 çıkıyo kafam karıştı hangisi doğru bi bilgin var mı acabaCanim son kez soyleyecem bu sekilde versen bile kalici olmaz verdiklerin insallah duzenli beslenmeye geçersin bu sekilde sadece su ve kas kaybi yasarsin yagdan gitmez
Kızlar biraz hayal kuralım bahar geldi kazaklar çıktı kendinizi nasıl hayal ediyorsunuz anlatın bakalım motivasyonunuz yerine gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?