Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Baharatsız balık yiyemem zaten de baharat serbest mi ki ? . Ok öyle yapalım fırında kolay oluyor
niye serbest olmasin kuzu cok saglikli senin hamilelik oldgu icin mi sordun yoksam

Akşam salata ayran ?? Yok mu ? Spor bugün başlıyor canım
sebzeli ya ondan salata uoktu bir de erin yaninda xok fazla yogurt teecih etmemeye calisiyorum canim demir eksikligi yaratiyor etle yogurt

Bugün pek iyi gecmedi Benm için motivasyonum mu düşüyor regl olacagm istahimmi artıyor bilemedm doyma hissim gidiyor sanki hep yemek yemek istiyorum
canm bnmde faha dune kadar oyledydi regl.krizi o kadar xok oldu ki hep spor yaptim gecsin diye bugun de oldum kurtuldum sonunda

Menun guzel hafif olmus canim kahvalti gecmi oldu ogleni oyuzdenmi atladin.
evet cnm haftasonu evdeyim ya iki ogun yetiyor

Kizlar bugunku menum
Sabah; 1 yumurta
bol yesillik
Lor peyniri
Zeytin
Ara;1 turk kahvesi
1 minik lokum
Aksam ;cig kofte yapiyorum 2 3 tane marul icinde yerim bide salata yapcam kendime
afiyet olsun canimcim ama az yemissin sankim tabi doyduysan az ye bisy olmaz:)

03 - 07 Mart spor yarışması....

DOMATESLER

Luluuu94 :
munter :
orkide1453 :
Buki_89 :
segus :
@swtyheart :16

PATATESLER
@selcanmehmetcan :
UMEYYE :
A aaadddaaa :99
GamzeK17 :
tugbaFB :
N Nehir60 :
poncikbirgelincik :

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 500 ip atlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü ...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik

Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak

Kahvalti gece kaldi canim boyle oldu bide dun kacirdim dye bugun tuttum kendimi yemedim

Gebelikten dolayı yasak değil mi kuzum

Canim son kez soyleyecem bu sekilde versen bile kalici olmaz verdiklerin insallah duzenli beslenmeye geçersin bu sekilde sadece su ve kas kaybi yasarsin yagdan gitmez
Evet haklısın iki gündr pek sallamıyrm yedijlerimi. Yarın daha düzenli bi beslenme planına geçicm inş. Bu arada avmlerdeki tartılarda kiloma baktım 85,7 evdekinde ise 87,5 çıkıyo kafam karıştı hangisi doğru bi bilgin var mı acaba

Kızlar biraz hayal kuralım bahar geldi kazaklar çıktı kendinizi nasıl hayal ediyorsunuz anlatın bakalım motivasyonunuz yerine gelsin

Mom jeanimi cekmisim üzerime üzerine S beden beyaz bi tişört (burda beyaz onemli siyah giymekten gina geldi) altina spor ayakkabi ohh mis hatta uzerime bunlari giyip bikini bakmaya cikmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…