- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.161
Yemek nerde canim cok sagliksiz gordum bu sekilde kilo verirsin ama kalici olmazSabah
Akşamdan 300ml bardagn içine su ceviz kayısı koymuştum sabah onu ictim kahvalti yapmadm çok kötü midem bulaniyordu
Öğlen
1kupa çay
1 kase kuruyemiskurumyve
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kase kabak yemegi uzerine yogurt
Çay yada kahve iceblrim .
Suppersin sen yaa
Ne kadan az yemisinMenum soyle
Sabah acelwylw ciktim
Yarim elma bir barak ayran
Oglen 4 kasik pilav az tavuk ayran
Ikimdi
Minnak yabanmersini ve azcik leblebi kahveyle
Aksam da yarim bardak sut
Yarim simit 2 dilim ekmek yerine geciyomus sabah oldugu icin tolere edilebilirmis keske yumurtada yeseydin. Sabah gec yedigin icin oglen yemedin sanirim guzel begendimsabah
yarim simit
peynir zeytin limonlu maydonoz
oglen 1 avuc ceviz sut
aksam
1 kase corba
firinda karisik sebze
yogurt
3. gunde bitti mutluyuuum
olmamış pilavı da bırak canım bi süre istersenMenüyü geç yazdım kusura bakmayın kızlar
Sabah
Bir yumurta
Birdilim peynir
Bir dilim ekmek
5 zeytin
Ara
6 tane hoşbeş
Akşam
4 kaşık pilav
5 kaşık kuru fasulye
2 bardak ayran
@Bir garip gecemedim seni15 dk lesli 50 ip
Aaa biz smdiye kadar listede degil miydik ben blmiyordum:):) neyse ben simdiden 66.3 oldum zaten:)evet kızlar cumaya en az bu kilolarda olursanız listedesiniz
takımda aktif oldugunuz için ve 2 haftayı tamamladıgınız için listeye girmeye hak kazandınız ama istenilern kiloya gelebilirseniz tabikiii
A Ada_ayaz 69.1=>68.4 olursa listede
A aaadddaaa 67.1=>66.4 olursa listede
@dombilianne 84,1=>83.4 olursa listede
yok canım aday listesindesiniz ve orda aylarca kalanlar oldu kilo veremedikleri içnAaa biz smdiye kadar listede degil miydik ben blmiyordum:):) neyse ben simdiden 66.3 oldum zaten:)
evlilikten dolayı şehir değiştiren iş bkarım diyen sendin dimi geçen biri dedi ama kimdiBen de diyetisyenin kitabını aldım onu okuyup şekersiz beslenmeye geçmek istiyorum. Yediklerim yanı sıra çayı çok içiyordum ve bol şekerli. şekersiziçemediğimden çayiçmiyorum bu seferde çaya hasretimKendimi arındırmak istiyorum.Başlamayı düşünüyorsan beraber başlayalım.
Artık mecbur kalmadıkça nesfit yemem. Bir kaç gündür şehir dışındaydım,pazar akşamı eve geldik. Sabah dolap boş olunca, markete aç gitmektense alternatif kahvaltı yapmış oldum öylece. Açken ben ben değilim yoksa
Dün malzemesizlikten idare ettim. Alışverişimi yaptım. Artık düzgün menüm olur inş.
Gerçi bugün kendimi toparlarsam biraz temizlik yapacağım sonra hep uyumak istiyorum :/
Diğilim regl oldumya hamileysen
canım sporunu gordum agzım acık kaldı hızlıca erıceksın valla menunde cok az ama doyduysan guzelKizlarrr eksi 600 ile uyandimmm regl de geldi ya bu hafta iyi ataruim insallh sporla
oleyyuu cok sevndimmmyok canım aday listesindesiniz ve orda aylarca kalanlar oldu kilo veremedikleri içn
şimdi asıl listeye geçiceksiniz ve verdiğiniz kilolar takım yüzdesini etkilicek
canm benm insallaah darisi sger aylarq vardir bir zamani inankiGunaydin kizlar gece reglim çoğaldı hamile değilim regl oluyomuşum
ben sporsuz zayiflayamayanlardanim insallah eririm cnm aminnn birlikte insallah:) heralde yogunluktan hic acikmadim o yuzden de yemedim cnmcanım sporunu gordum agzım acık kaldı hızlıca erıceksın valla menunde cok az ama doyduysan guzel
cnm bunye isi bu sok diyetler aslinda bazilari proteinle zayiflar bazilari karbonhidratla bazilari mwyveyle o yuzden sen bak bakalil bedenine hngisi iyi gelecekGünaydın herkese
Bugun moralimi daha yüksek tutmaya çalışarak patates diyetine başlamaya karar verdim. Bundaki amacım metabolizmamı şaşırtmayı umuyorum çünkü bir süredir kilo vermem durdu
Siz bu diyeti denedinz mi bi fikriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?