Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yemek nerde canim cok sagliksiz gordum bu sekilde kilo verirsin ama kalici olmaz

@Bir garip
1saat fitness 60 puan
1 saat zumba 42
bin tane ip 50 puan
Toplam 152 puan
Suppersin sen yaa
Menum soyle
Sabah acelwylw ciktim
Yarim elma bir barak ayran
Oglen 4 kasik pilav az tavuk ayran
Ikimdi
Minnak yabanmersini ve azcik leblebi kahveyle
Aksam da yarim bardak sut
Ne kadan az yemisin
sabah
yarim simit
peynir zeytin limonlu maydonoz
oglen 1 avuc ceviz sut
aksam
1 kase corba
firinda karisik sebze
yogurt
3. gunde bitti mutluyuuum
Yarim simit 2 dilim ekmek yerine geciyomus sabah oldugu icin tolere edilebilirmis keske yumurtada yeseydin. Sabah gec yedigin icin oglen yemedin sanirim guzel begendim

olmamış pilavı da bırak canım bi süre istersen

evet kızlar cumaya en az bu kilolarda olursanız listedesiniz
takımda aktif oldugunuz için ve 2 haftayı tamamladıgınız için listeye girmeye hak kazandınız ama istenilern kiloya gelebilirseniz tabikiii

A Ada_ayaz 69.1=>68.4 olursa listede
A aaadddaaa 67.1=>66.4 olursa listede
@dombilianne 84,1=>83.4 olursa listede

Aaa biz smdiye kadar listede degil miydik ben blmiyordum:):) neyse ben simdiden 66.3 oldum zaten:)

evlilikten dolayı şehir değiştiren iş bkarım diyen sendin dimi geçen biri dedi ama kimdi

Günaydın herkese
Bugun moralimi daha yüksek tutmaya çalışarak patates diyetine başlamaya karar verdim. Bundaki amacım metabolizmamı şaşırtmayı umuyorum çünkü bir süredir kilo vermem durdu
Siz bu diyeti denedinz mi bi fikriniz var mı

gunaydın kızlar.
dunku menum.
sabah:bol maydonoz dereotu zeytın peynır yumurta
oglen :yesıl mercımek yemegı bıkac catal salata
ara:1 muz
aksam:bol salata
ara:cay ve bıraz kuru pasta

Ayrıca eklem ağrısı sandığım ayaklarım varise bağlı ödem toplamış bi türlü geçmeyen spor yapmama engel olan buynuş meğerse butun kalp damar cerrahisibe gidicm yanlış teşhis yüzünden daha kötü olabilirsin dedi aile hekimim daha önce ortopediye gitmştim zira eklen ağrısı deyip yollamıştı

yok canım aday listesindesiniz ve orda aylarca kalanlar oldu kilo veremedikleri içn
şimdi asıl listeye geçiceksiniz ve verdiğiniz kilolar takım yüzdesini etkilicek
oleyyuu cok sevndimmm

Gunaydin kizlar gece reglim çoğaldı hamile değilim regl oluyomuşum
canm benm insallaah darisi sger aylarq vardir bir zamani inanki

canım sporunu gordum agzım acık kaldı hızlıca erıceksın valla menunde cok az ama doyduysan guzel
ben sporsuz zayiflayamayanlardanim insallah eririm cnm aminnn birlikte insallah:) heralde yogunluktan hic acikmadim o yuzden de yemedim cnm

cnm bunye isi bu sok diyetler aslinda bazilari proteinle zayiflar bazilari karbonhidratla bazilari mwyveyle o yuzden sen bak bakalil bedenine hngisi iyi gelecek

Günaydın! Dünkü listemi paylaşayım sizinle: * 3 hurma 1 sade kahve. *kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği, 1 kaşık tulum peyniri, 1 bardak çay, 2 kaşık bal. *öğlen: 1 porsiyon et döner 1 dilim ekmek. akşam: lahana sarması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…