- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.181
Merhaba. Ben kullanıyorum ve evet vücutta su tutuyor ve bu yüzden de şişlik de yapıyor kilo da. Ben 6 ayda 6 kilo civarında aldım. Dikkat etmeme rağmen...Doğum kontrol hapı ödem yapar mı ya da kilo vermeyw engel olur mu acaba şimdi o aklıma geldi ikinci aydayım ben kullanıyorum
ayy evet canım artık yemiycem ya çok seviyorum kahvaltılıkları ondan böyle oluyoHepsi guzel canim ama ben su aksam yemeginin ardindaki kahvaltilik olayini anlamadim sadece onlar cok geldi bana
gayet güzel canımMenü:
Kahvaltı (8:45)
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1 çk bal
1 muz
Öğle (14:00)
Ton balıklı sandviç
Ayran
1 portakal
Akşam (19:00)
1 derisiz tavuk but
Haşlanmış brokoli
Salata
* 2 tane limonlu yeşil çay
Spor: 45 dk yürüyüş, 60 squat, 40 lunge, 3* 50 sn plank, 15 şınav ve set aralarında toplam 40 burpee
tabiki yapar cnm bnm kuzenim 46 kilodan 60 lara cikti birden sisti kizDoğum kontrol hapı ödem yapar mı ya da kilo vermeyw engel olur mu acaba şimdi o aklıma geldi ikinci aydayım ben kullanıyorum
hoşbeş yerine sağlıklı şeyler ye canımMenüyü geç yazdım kusura bakmayın kızlar
Sabah
Bir yumurta
Birdilim peynir
Bir dilim ekmek
5 zeytin
Ara
6 tane hoşbeş
Akşam
4 kaşık pilav
5 kaşık kuru fasulye
2 bardak ayran
Luluuu94 gecemedim seni 15 dk lesli 50 ip
lahana sarması etkiler canım kilo vermeniGünaydın! Dünkü listemi paylaşayım sizinle: * 3 hurma 1 sade kahve. *kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği, 1 kaşık tulum peyniri, 1 bardak çay, 2 kaşık bal. *öğlen: 1 porsiyon et döner 1 dilim ekmek. akşam: lahana sarması
hayırlısıDiğilim regl oldum
sırf patates mi canım yoksa baska besinlerde var mı? kaç gün sürckGünaydın herkese
Bugun moralimi daha yüksek tutmaya çalışarak patates diyetine başlamaya karar verdim. Bundaki amacım metabolizmamı şaşırtmayı umuyorum çünkü bir süredir kilo vermem durdu
Siz bu diyeti denedinz mi bi fikriniz var mı
cok geçmiş olsunnn uzmanına göstermek en güzeliAyrıca eklem ağrısı sandığım ayaklarım varise bağlı ödem toplamış bi türlü geçmeyen spor yapmama engel olan buynuş meğerse butun kalp damar cerrahisibe gidicm yanlış teşhis yüzünden daha kötü olabilirsin dedi aile hekimim daha önce ortopediye gitmştim zira eklen ağrısı deyip yollamıştı
Ben ikinci gunu biraktim sinirlerim bozulmustu bide vc sorunum vardı ice kabiz olduydum..aama sende farkli olabilir kuzum bide emziriyon ya iyi dusun yap birinci gunu dene cok acikirsan kesinlikle birak sütü nu engellemesinGünaydın herkese
Bugun moralimi daha yüksek tutmaya çalışarak patates diyetine başlamaya karar verdim. Bundaki amacım metabolizmamı şaşırtmayı umuyorum çünkü bir süredir kilo vermem durdu
Siz bu diyeti denedinz mi bi fikriniz var mı
Ben tedavi icin kullandim ama sanirim odem yapiyo benden gr gitmemisti burda anne adaylardan ogrenelim..Doğum kontrol hapı ödem yapar mı ya da kilo vermeyw engel olur mu acaba şimdi o aklıma geldi ikinci aydayım ben kullanıyorum
@Bi garip yarim saat Plates yarim saat kondisyon bisiklet toplam puan 36 beybisi
Bugunku menum:7.gun
Sabah 1 kuru kayisi 2 dilim ekmek 1 dilim fume 1 dilim peynir yesil cay
Ogle 1 kase yayla corbasi 1 dilim ekmek 3 yk et salata
Ara 1/2 kase yoğurt yaban mersini 1 yk
Aksam 1.5 kase mercimek corbasi ton balikli salata 1 dilum ekmek 1 yk firinda patates 1 kk peynir 1 yk aci sos aksam cok oldu
Ara cok az fistik leblebi
Kalan ceza ipimide atladim yapabilirsem bisiler daha yazarim
Menüyü geç yazdım kusura bakmayın kızlar
Sabah
Bir yumurta
Birdilim peynir
Bir dilim ekmek
5 zeytin
Ara
6 tane hoşbeş
Akşam
4 kaşık pilav
5 kaşık kuru fasulye
2 bardak ayran
Luluuu94 gecemedim seni 15 dk lesli 50 ip
sabah nesfit yerine daha güzel bi kahvaltı yapsın çok güzel olur canımGünaydın. İlk günden dün akşam uğrayamadım. Grip oldum halsizdim.
Pazartesi bildirimimi yazayım:
Kahvaltı:
- 1 kase nesfit - Süt ile
Öğle :
- 1 kase yoğurt çorbası
Ara:
- 1 elma
Akşam:
- 1 kase ezogelin çorbası
- 3 yemek kaşığı kavurma
- Salata -Domates ve salatalık
- 1 kase yoğurt
- 1 dilim ekmek
- 2 litreye yakın su
- 1 saat yürüyüş (Puanlama için listeye kendimiz mi ekliyoruz yoksa bir arkadaşımızı mı etiketlemem gerekiyor?)
akşam salata az olmuş canım kuru pasta da olmasaymış iyiymiş amagunaydın kızlar.
dunku menum.
sabah:bol maydonoz dereotu zeytın peynır yumurta
oglen :yesıl mercımek yemegı bıkac catal salata
ara:1 muz
aksam:bol salata
ara:cay ve bıraz kuru pasta
afiyet olsun lahana sarması kaç adet sabah öğlen ekmek akşam sarma pek olmamışGünaydın! Dünkü listemi paylaşayım sizinle: * 3 hurma 1 sade kahve. *kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği, 1 kaşık tulum peyniri, 1 bardak çay, 2 kaşık bal. *öğlen: 1 porsiyon et döner 1 dilim ekmek. akşam: lahana sarması
Hic deneemedim su travel sistem olanlardan yazin bi denemek lazimya hamileysen
gözüm üstünde cuma eksi cıkmazsan
ay senin ikiside küçüktü dimibebk arabası büyük se alır ikisinide aslında
Günaydın Dahiliyeye rndevu aldm haftaya gidecegm çok teşekkür ederm bi baktiriyim bakalım birsey cikacakmikuzenime ağrı girince halsizlik de var kıpırtayamıyordu kandan buluyorlar
Günaydın bende aylık iğne oluyordum göğsümde kitle oluşturdu çok şükür ilaçlarla geçti iyi huyluymus iğne hormonlara iyi gelmemjs sizde bir doktora gidin istersnjz bazen yan etki yapabiliyor bu ilaçlarDoğum kontrol hapı ödem yapar mı ya da kilo vermeyw engel olur mu acaba şimdi o aklıma geldi ikinci aydayım ben kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?