- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.121
ya cok seviyorum bir seyler yemeyii o zaman geo beraber ne diyoruz yasasinn yemek yemekkkkBende senin kadarım kuzum korkudan yemiyorum benkilo alma korkusu yoksa varya ben neler gomerdim
bende ayniiEvlenince geçmiyor artıyor bencebrnde olmazdı evlenince olmaya başladı gittikce de arttı . Oy kıyamam annelerine yardımcı olmaları çok güzel
Sporda menun de harika tebrik edrrimMenü:
Kahvaltı (8:45)
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1 çk bal
1 muz
Öğle (14:00)
Ton balıklı sandviç
Ayran
1 portakal
Akşam (19:00)
1 derisiz tavuk but
Haşlanmış brokoli
Salata
* 2 tane limonlu yeşil çay
Spor: 45 dk yürüyüş, 60 squat, 40 lunge, 3* 50 sn plank, 15 şınav ve set aralarında toplam 40 burpee
Canim sende minik minik iyi kilo verdin heee bayaa bi zamana yaydin kizin kac aylik oldu birde boyun kacti senin basa donduk bayaaaya cok seviyorum bir seyler yemeyii o zaman geo beraber ne diyoruz yasasinn yemek yemekkkk
bende aynii
Canim ayin 1 inde regl olmam lazimdi bu ay korunmadim bugun 5 i daha regl olmadim derken yatagin bazasini kaldırdim bugun agir kaldırınca leke geldi ikindi vakti ve regl oluyorum sandim ama devami gelmedi hala peceteye silersem cok az leke var hala ama akan bisey yokCanim mesajlardan tam anlayamadimSekerPancarii . Hamilemisin suphenmi var cok zor gebelik yasadim hep kanamalarla dusuk tehlikesyle yardimci olcagm bisey varsa olmak isterim konuyu tam anlamadm gerci
Ay yavas kaldirdiydim
ben daha gecen jafta katildim gruba canm baslangicim 68.4 suan 66.9 um spor salonuna yazildim cnku diyetten daha kolay geliyor bna spor yapmak cok tesekkur ederim canimcimmasallah diyelim nazar degmesiiin.canim sen tam olarak kac kilo verdin.?? Bide kan grubuna gire beslenme %100 gercek bisey ama uygulamasi zor
Canm amn kaldirma bisey dikkat et litfen olur muAy yavas kaldirdiydimsonra leke gelince aklima bisey gelmedi regl oluyom dedim ama yoh gelen giden hala olacaksam hemen olsam bari boyle suphede kaldim
Yok canim korktum sonra bisi yapmadim yatiyom kanepedeCanm amn kaldirma bisey dikkat et litfen olur mu
bende buyuk oglumda hamileyken koyde siniyi kaldirmistm kanama oldu ondan sonra dogum yapana kadar tam bi iskenceydi once duusk tehlikesi sonra erken dogum felan derken hastanelerde öldük sadece tuvalete kalkmama izin vardi 25 kilo aldim yata yata ama cok sukurki oglumu kucagima aldim simdi nisanda 3 yasina giricekk ❤❤ eger daha once duusk yaptiysan hrmen yarin bi test al coktan belli olmustur pozitif cikarsada vakit kaybetmeden hastaneye git dusugu durdurabiliyolar erken donemdeCanim ayin 1 inde regl olmam lazimdi bu ay korunmadim bugun 5 i daha regl olmadim derken yatagin bazasini kaldırdim bugun agir kaldırınca leke geldi ikindi vakti ve regl oluyorum sandim ama devami gelmedi hala peceteye silersem cok az leke var hala ama akan bisey yok
5 ay önce dusuk yaptim 5 haftalikken kanamam geldi ve düşük olduboyle olunca yine mi hamileyim ve düşük tehlikesi olacak diye korktum
evet canimCanim sende minik minik iyi kilo verdin heee bayaa bi zamana yaydin kizin kac aylik oldu birde boyun kacti senin basa donduk bayaaa
kuzum sen hem korunmuyorsun hem regl gecmis hem baza kaldiriyorsun illaa cildircan beniAy yavas kaldirdiydimsonra leke gelince aklima bisey gelmedi regl oluyom dedim ama yoh gelen giden hala olacaksam hemen olsam bari boyle suphede kaldim
diyetisyenler ezbere liste veriyolar.Ben surekli ara ogunde sunu yicem oglen sunu yicem diye dusundukce icime gina gelip kac kere biraktim diyetisyene gitmeyi.Olan kocisin paralara oldu.Karatay ve kan grubuna gore beslenmeyle 10 kilo vermistim canim simdiki hedef 18 kiloben daha gecen jafta katildim gruba canm baslangicim 68.4 suan 66.9 um spor salonuna yazildim cnku diyetten daha kolay geliyor bna spor yapmak cok tesekkur ederim canimcim
Ben de inaniyorum.ben 5 yilimi diyetisyenlere verdim.bir gram zayiflamyamadgim gbi hepsini de fazlasiyla geri aldim.diyet yaptikca aldim simdi bedenimi tanidim ona gore besleniyorum
Ay zor gunler gecirmissin canim ama şükür melegin seninlebende buyuk oglumda hamileyken koyde siniyi kaldirmistm kanama oldu ondan sonra dogum yapana kadar tam bi iskenceydi once duusk tehlikesi sonra erken dogum felan derken hastanelerde öldük sadece tuvalete kalkmama izin vardi 25 kilo aldim yata yata ama cok sukurki oglumu kucagima aldim simdi nisanda 3 yasina giricekk ❤❤ eger daha once duusk yaptiysan hrmen yarin bi test al coktan belli olmustur pozitif cikarsada vakit kaybetmeden hastaneye git dusugu durdurabiliyolar erken donemde
Hii seninkide ufakmis 3 bucuk oldu benimkide heee 172 boyun bi 10 kilo daha versek tam fit ana oluruz biraz ramazandan da umutlyyum genelde zayifliyorum ramazanda kizim da ek gidaya baslar tutarim ins.evet canimkizim 6 ayi doldurmak uzere boyum 160 ya
fit analar olma yolunda son surat ilerliyoruz ve olacagizz
senin boyun uzundu galiba
kuzum sen hem korunmuyorsun hem regl gecmis hem baza kaldiriyorsun illaa cildircan beni
su bebek netlesene kadar prenseslee gibi bakiyorsin kendine yoksa
Ay yavas kaldırınca bisi olmaz dedim aklim ilk hamileligime gidiyo ama galiba dusuk yaptigim icin hep iki kati dikkat etmem lazim artikevet canimkizim 6 ayi doldurmak uzere boyum 160 ya
fit analar olma yolunda son surat ilerliyoruz ve olacagizz
senin boyun uzundu galiba
kuzum sen hem korunmuyorsun hem regl gecmis hem baza kaldiriyorsun illaa cildircan beni
su bebek netlesene kadar prenseslee gibi bakiyorsin kendine yoksa
Guzel haberlerini bekliyoruummAy zor gunler gecirmissin canim ama şükür melegin seninlebenim 1 kizim var 5 buçuk yaşında cok sorunsuz bi gebelik gecirdim bulantim bile yoktu ikinciye 5 ay once hamile kaldim bu sefer kasiklarim fazla agriyodu agir falan da kaldırmamistim ama 5 haftalikken kanamayla düştü hap igne falan kullandim ama ise yaramadi simdi leke gelip devami gelmeyince suphelendim yarin yapicam test büyük ihtimalle esim iste oluyo oglen gidip gece geliyo o yuzden alamaz ama ablam gelecek yarin ona soylerim alir gelirken haber veririm size de
Ya birde her hamilelik bir olmuyr cnm oglumda cok rahattim.kizimda bulantim oldu agrilarim oldu mesela hakkinda hayirlisi insallahAy yavas kaldırınca bisi olmaz dedim aklim ilk hamileligime gidiyo ama galiba dusuk yaptigim icin hep iki kati dikkat etmem lazim artikyarin sabah reglim gelmis olmazsa ablama dicem aksam gelirken test alsin
Aynen canim hamile olduğum da belli degil daha belki reglim gelecek hayirlisi olsunYa birde her hamilelik bir olmuyr cnm oglumda cok rahattim.kizimda bulantim oldu agrilarim oldu mesela hakkinda hayirlisi insallah
Bendede bu durum oldu ama şubatın 28 cektiginden dolayı sanrm normalde 1 yada 2sinde olmam gerekti 5inde oldum ama yinede temkinli davranCanim ayin 1 inde regl olmam lazimdi bu ay korunmadim bugun 5 i daha regl olmadim derken yatagin bazasini kaldırdim bugun agir kaldırınca leke geldi ikindi vakti ve regl oluyorum sandim ama devami gelmedi hala peceteye silersem cok az leke var hala ama akan bisey yok
5 ay önce dusuk yaptim 5 haftalikken kanamam geldi ve düşük olduboyle olunca yine mi hamileyim ve düşük tehlikesi olacak diye korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?