- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #268.141
Vakit bulamiyorum canim cocuklar huzursuz oldugu gunlerdeAra öğün yapmıyorsun sanırım afiyet olsun kuzum
Ne iyi getirdin aklima canim cok tesekkur ederimMenünü begendim canim bende meyvelerle yogurt yemeyi cok seviyorum yogurduna 2 kasik yulaf ezmesi de eklersen oglene daha yakışır bi ogun olur ve daha doyurucu olur aksama cok acıkmazsin
Cocuklardan vakit bulup bisey yapamadim canim yaOglen az canim oglene bi sebze yemegi iyi olabilirdi oglenin ara gibi olmus
2 ay var cnm aramizda. Ben dogumdan sonra hep dikkat ettim canim. Sekersiz kopostalar yedim normal beslenme disinda midemi doldurmamaya kilo almamaya calistim cok sukur verdim kilolarimi . Zaten al ver al ver 50 kilo vermisimdir su yasima kadarmunter ne zaman dogum yaptin canim bebimki 21 temmuz yakin galibaa.Ama brn kilo vermek yerine kilo aldim -.-
ebet canim masallah buyuyorlar yaHii seninkide ufakmis 3 bucuk oldu benimkide heee 172 boyun bi 10 kilo daha versek tam fit ana oluruz biraz ramazandan da umutlyyum genelde zayifliyorum ramazanda kizim da ek gidaya baslar tutarim ins.
her hamilelik farkli. Bir d3 vucudun degisti ilk hamileligin ile simdiki arasinda turlu tuelu fark var. Sen dikkat et kuzum. Belki de bu defa korunamadinizAy yavas kaldırınca bisi olmaz dedim aklim ilk hamileligime gidiyo ama galiba dusuk yaptigim icin hep iki kati dikkat etmem lazim artikyarin sabah reglim gelmis olmazsa ablama dicem aksam gelirken test alsin
Seni cok ii anliyorum bende kahvaltida rutinin disina cikamiyorum cocuklardan dolayiVakit bulamiyorum canim cocuklar huzursuz oldugu gunlerde
Ne iyi getirdin aklima canim cok tesekkur ederim
Cocuklardan vakit bulup bisey yapamadim canim ya
Insallah ya ben gecen ramazan hem hamileydim hem digerini emziriyordum tutamamistim o yuzden2 ay var cnm aramizda. Ben dogumdan sonra hep dikkat ettim canim. Sekersiz kopostalar yedim normal beslenme disinda midemi doldurmamaya kilo almamaya calistim cok sukur verdim kilolarimi . Zaten al ver al ver 50 kilo vermisimdir su yasima kadar
Seninde bebegin kucuk emzieiyorsin biraz dikkat edersen cabik gider cnm. Ben normal yiyorum ekstra kendimi kisatlamiyorim cok sukur bunyem buna alisik 65.5 a kadar indimins sende bir kac haftaya ineceksib
ebet canim masallah buyuyorlar ya
senin boy cok iyi
ramazandan b3nde cok umutluyum tutmayi cok istiyorum. Insallah skintisizca tutabiliri.
her hamilelik farkli. Bir d3 vucudun degisti ilk hamileligin ile simdiki arasinda turlu tuelu fark var. Sen dikkat et kuzum. Belki de bu defa korunamadiniz
bende hamileydim tutamadim yaInsallah ya ben gecen ramazan hem hamileydim hem digerini emziriyordum tutamamistim o yuzden
Uyandım erkenden yine sağ tarafım da tutulmuşDinlen bol bol kuzum uyumasan bile yat 3 ayini bi atlatsan hayirlisiylaiçiyim kuzum pekmez yatiyom dinleniyom
Pahalıymış bayağıCanim valla hic farkina varmadim.aslinda ozellikle de yaomadim ama herkes az dedi yrin cogaltirim olmazsa
Evet canm benm oldgum sehirde 700 ama ankarada bin tl ye yaptirmis arkadas
Salomdaydim o ara spor yapoyordum cnm eve gemince de gec oldu yiyemedim
benim bunyeme uydu xanim ama sen kendini dene bir once cnku bem yillarca denedim snra baktim.ki olay o
ayy bnde seviyorum yogurt yulaf meyve harika menu
afiyet olsn cnm guzel
Afiyet olsun canımMenü:
Kahvaltı (8:45)
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1 çk bal
1 muz
Öğle (14:00)
Ton balıklı sandviç
Ayran
1 portakal
Akşam (19:00)
1 derisiz tavuk but
Haşlanmış brokoli
Salata
* 2 tane limonlu yeşil çay
Spor: 45 dk yürüyüş, 60 squat, 40 lunge, 3* 50 sn plank, 15 şınav ve set aralarında toplam 40 burpee
Yaşasın ben yicem ama sana yasaq sen yiyemiycem 1 lokma yicin 2.ciyi düşüncen ben düşünmeye cemya cok seviyorum bir seyler yemeyii o zaman geo beraber ne diyoruz yasasinn yemek yemekkkk
bende aynii
Ekmek çok fazla olmuş cnm ve akşam patateste var ayrıcaBugunku menum:7.gun
Sabah 1 kuru kayisi 2 dilim ekmek 1 dilim fume 1 dilim peynir yesil cay
Ogle 1 kase yayla corbasi 1 dilim ekmek 3 yk et salata
Ara 1/2 kase yoğurt yaban mersini 1 yk
Aksam 1.5 kase mercimek corbasi ton balikli salata 1 dilum ekmek 1 yk firinda patates 1 kk peynir 1 yk aci sos aksam cok oldu
Ara cok az fistik leblebi
Kalan ceza ipimide atladim yapabilirsem bisiler daha yazarim
Çok güzelSabah
2adet yumurta
2incir 3ceviz
1bardak sut
Ogle
1tabak yogurt
1adet incir
Aksam
Tavuk gogsu cok yedim
Haslanmis brokoli
Güzel gözüküyor5 mart menum
Sabah
1 bucuk has yumurta
1 tk pekmez 1 tk kaymak
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Cay
ara
Yarim ayva
Oglen
Pazi kavurmasi 6 kasik
Yogurt
Aksam
2 tavuk kanat yagsiz
1 tane pazi dolma
Salata
Su 3 litre
Güzel menü olmuşMenü:
Kahvaltı (8:45)
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1 çk bal
1 muz
Öğle (14:00)
Ton balıklı sandviç
Ayran
1 portakal
Akşam (19:00)
1 derisiz tavuk but
Haşlanmış brokoli
Salata
* 2 tane limonlu yeşil çay
Spor: 45 dk yürüyüş, 60 squat, 40 lunge, 3* 50 sn plank, 15 şınav ve set aralarında toplam 40 burpee
Cnm çok dikkat et benimde düşük tehlikem vardı hep yattım ilk hamileliğim çok kolaydı benimde ama ikincide hep yattım sonucu öğrenince haber ver ve çok dikkatli ol bundan sonra fazla yorma kendiniCanim ayin 1 inde regl olmam lazimdi bu ay korunmadim bugun 5 i daha regl olmadim derken yatagin bazasini kaldırdim bugun agir kaldırınca leke geldi ikindi vakti ve regl oluyorum sandim ama devami gelmedi hala peceteye silersem cok az leke var hala ama akan bisey yok
5 ay önce dusuk yaptim 5 haftalikken kanamam geldi ve düşük olduboyle olunca yine mi hamileyim ve düşük tehlikesi olacak diye korktum
Ara menu olmams canim oglenin olaydi iyiydi bideMenüyü geç yazdım kusura bakmayın kızlar
Sabah
Bir yumurta
Birdilim peynir
Bir dilim ekmek
5 zeytin
Ara
6 tane hoşbeş
Akşam
4 kaşık pilav
5 kaşık kuru fasulye
2 bardak ayran
@Bir garip gecemedim seni15 dk lesli 50 ip
tabiki basaracagiz uzun zaman snra ilk kez aklim cok rahat o yuzden basaracagizdiyetisyenler ezbere liste veriyolar.Ben surekli ara ogunde sunu yicem oglen sunu yicem diye dusundukce icime gina gelip kac kere biraktim diyetisyene gitmeyi.Olan kocisin paralara oldu.Karatay ve kan grubuna gore beslenmeyle 10 kilo vermistim canim simdiki hedef 18 kilo(( ama neden tekrar yapamiyim ..Bence basaririz
ayy ben de cok severim ramazani ya bayilirim hattabende hamileydim tutamadim yaRamazanida cok severim bu yil ozlemle bekliyorum
@Bir garip Seni etiketlemem gerekiyormuş sonradan fark ettim.Günaydın. İlk günden dün akşam uğrayamadım. Grip oldum halsizdim.
Pazartesi bildirimimi yazayım:
Kahvaltı:
- 1 kase nesfit - Süt ile
Öğle :
- 1 kase yoğurt çorbası
Ara:
- 1 elma
Akşam:
- 1 kase ezogelin çorbası
- 3 yemek kaşığı kavurma
- Salata -Domates ve salatalık
- 1 kase yoğurt
- 1 dilim ekmek
- 2 litreye yakın su
- 1 saat yürüyüş (Puanlama için listeye kendimiz mi ekliyoruz yoksa bir arkadaşımızı mı etiketlemem gerekiyor?)
Eğer kahvaltı da nesfit yiceksen yanına 1 kupa şekersiz nescafe ve 3 ceviz ekle beraber güzel oluyor .yine de paket ürün kullanma derim .Öğlen yoğurt yanına 1 elma yiyebilirdin yoğurdun içine yilaf ezmesi de ekleyebilirdin .akşam ekmek yemeseydin iyidi geçmiş olsun canımGünaydın. İlk günden dün akşam uğrayamadım. Grip oldum halsizdim.
Pazartesi bildirimimi yazayım:
Kahvaltı:
- 1 kase nesfit - Süt ile
Öğle :
- 1 kase yoğurt çorbası
Ara:
- 1 elma
Akşam:
- 1 kase ezogelin çorbası
- 3 yemek kaşığı kavurma
- Salata -Domates ve salatalık
- 1 kase yoğurt
- 1 dilim ekmek
- 2 litreye yakın su
- 1 saat yürüyüş (Puanlama için listeye kendimiz mi ekliyoruz yoksa bir arkadaşımızı mı etiketlemem gerekiyor?)
kuzenime ağrı girince halsizlik de var kıpırtayamıyordu kandan buluyorlarAynen kramp giriyor birden kasiiklarima saçıyla birlikte kısa sürüyor kramplar ama sancı br girdimj akşama kadar kivrandiriyor Benm öyle bi sorunm yok ama nasıl koymuşlar bu teşhisi acaba
güzel canıum çok yememişsin ama bulguru olabildiğince azalt5 mart menum
Sabah
1 bucuk has yumurta
1 tk pekmez 1 tk kaymak
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Cay
ara
Yarim ayva
Oglen
Pazi kavurmasi 6 kasik
Yogurt
Aksam
2 tavuk kanat yagsiz
1 tane pazi dolma
Salata
Su 3 litre
Akdeniz ateşi çok zor ya benim kuzenimin eşinde var çok ağrısı oluyormuşkuzenime ağrı girince halsizlik de var kıpırtayamıyordu kandan buluyorlar
ya hamileysenYohh hamile kalirsam icmemama iciyom valla az da olsa
gözüm üstünde cuma eksi cıkmazsancuma eksi cikavileyim diye kuzum
kurabiye bal pekmez cok nadir tahin helva meyve gebelde boyle seyler yiyoeum menulerimden d3 gördüğünuz gibibitter de yiyorumm arada cikolatada
oo kuzumm kursun dokturelim sana olamazzz nasil olurr boyle vir seyyy sen gonlumuzunde takimizinda birincisisinnnmasallah masallah 41 kere masallah
dogru duzgun bir aey yememimsin cnm sagligina dikkat etmelisin
ay senin ikiside küçüktü dimiO biraz zor canim 2 bebekle evde ip atlarim diye dusundum bende
Ben de diyetisyenin kitabını aldım onu okuyup şekersiz beslenmeye geçmek istiyorum. Yediklerim yanı sıra çayı çok içiyordum ve bol şekerli. şekersiziçemediğimden çayiçmiyorum bu seferde çaya hasretimKızlar size bir soru: 21 gün şeker diyeti yaptınız mı hiç?
Artık mecbur kalmadıkça nesfit yemem. Bir kaç gündür şehir dışındaydım,pazar akşamı eve geldik. Sabah dolap boş olunca, markete aç gitmektense alternatif kahvaltı yapmış oldum öylece. Açken ben ben değilim yoksaEğer kahvaltı da nesfit yiceksen yanına 1 kupa şekersiz nescafe ve 3 ceviz ekle beraber güzel oluyor .yine de paket ürün kullanma derim .Öğlen yoğurt yanına 1 elma yiyebilirdin yoğurdun içine yilaf ezmesi de ekleyebilirdin .akşam ekmek yemeseydin iyidi geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?