Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ara öğün yapmıyorsun sanırım afiyet olsun kuzum
Vakit bulamiyorum canim cocuklar huzursuz oldugu gunlerde
Menünü begendim canim bende meyvelerle yogurt yemeyi cok seviyorum yogurduna 2 kasik yulaf ezmesi de eklersen oglene daha yakışır bi ogun olur ve daha doyurucu olur aksama cok acıkmazsin
Ne iyi getirdin aklima canim cok tesekkur ederim
Oglen az canim oglene bi sebze yemegi iyi olabilirdi oglenin ara gibi olmus
Cocuklardan vakit bulup bisey yapamadim canim ya

munter ne zaman dogum yaptin canim bebimki 21 temmuz yakin galibaa.Ama brn kilo vermek yerine kilo aldim -.-
2 ay var cnm aramizda. Ben dogumdan sonra hep dikkat ettim canim. Sekersiz kopostalar yedim normal beslenme disinda midemi doldurmamaya kilo almamaya calistim cok sukur verdim kilolarimi . Zaten al ver al ver 50 kilo vermisimdir su yasima kadar
Seninde bebegin kucuk emzieiyorsin biraz dikkat edersen cabik gider cnm. Ben normal yiyorum ekstra kendimi kisatlamiyorim cok sukur bunyem buna alisik 65.5 a kadar indim ins sende bir kac haftaya ineceksib
Hii seninkide ufakmis 3 bucuk oldu benimkide heee 172 boyun bi 10 kilo daha versek tam fit ana oluruz biraz ramazandan da umutlyyum genelde zayifliyorum ramazanda kizim da ek gidaya baslar tutarim ins.
ebet canim masallah buyuyorlar ya
senin boy cok iyi
ramazandan b3nde cok umutluyum tutmayi cok istiyorum. Insallah skintisizca tutabiliri.
Ay yavas kaldırınca bisi olmaz dedim aklim ilk hamileligime gidiyo ama galiba dusuk yaptigim icin hep iki kati dikkat etmem lazim artik yarin sabah reglim gelmis olmazsa ablama dicem aksam gelirken test alsin
her hamilelik farkli. Bir d3 vucudun degisti ilk hamileligin ile simdiki arasinda turlu tuelu fark var. Sen dikkat et kuzum. Belki de bu defa korunamadiniz

@Bir garip kuzum ya benim spor yine yok. Kizim bu saat oldu uyumadi ki spor yapayim. Simdi aldim uyutmaya calisiyorum. Telefi edecegim ins.

Insallah ya ben gecen ramazan hem hamileydim hem digerini emziriyordum tutamamistim o yuzden

Dinlen bol bol kuzum uyumasan bile yat 3 ayini bi atlatsan hayirlisiyla içiyim kuzum pekmez yatiyom dinleniyom
Uyandım erkenden yine sağ tarafım da tutulmuş zaman hızlı geçiyor kuzum ya 3 sy bakarım geçmiş bitmiş
Pahalıymış bayağı
Afiyet olsun canım
ya cok seviyorum bir seyler yemeyii o zaman geo beraber ne diyoruz yasasinn yemek yemekkkk

bende aynii
Yaşasın ben yicem ama sana yasaq sen yiyemiycem 1 lokma yicin 2.ciyi düşüncen ben düşünmeye cem

Ekmek çok fazla olmuş cnm ve akşam patateste var ayrıca
Sabah
2adet yumurta
2incir 3ceviz
1bardak sut

Ogle
1tabak yogurt
1adet incir

Aksam
Tavuk gogsu cok yedim
Haslanmis brokoli
Çok güzel
5 mart menum
Sabah
1 bucuk has yumurta
1 tk pekmez 1 tk kaymak
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Cay
ara
Yarim ayva
Oglen
Pazi kavurmasi 6 kasik
Yogurt
Aksam
2 tavuk kanat yagsiz
1 tane pazi dolma
Salata
Su 3 litre
Güzel gözüküyor
Güzel menü olmuş
Cnm çok dikkat et benimde düşük tehlikem vardı hep yattım ilk hamileliğim çok kolaydı benimde ama ikincide hep yattım sonucu öğrenince haber ver ve çok dikkatli ol bundan sonra fazla yorma kendini

tabiki basaracagiz uzun zaman snra ilk kez aklim cok rahat o yuzden basaracagiz

bende hamileydim tutamadim ya Ramazanida cok severim bu yil ozlemle bekliyorum
ayy ben de cok severim ramazani ya bayilirim hatta

Günaydın. İlk günden dün akşam uğrayamadım. Grip oldum halsizdim.
Pazartesi bildirimimi yazayım:

Kahvaltı:
  • 1 kase nesfit - Süt ile

Öğle :
  • 1 kase yoğurt çorbası

Ara:
  • 1 elma

Akşam:
  • 1 kase ezogelin çorbası
  • 3 yemek kaşığı kavurma
  • Salata -Domates ve salatalık
  • 1 kase yoğurt
  • 1 dilim ekmek

• 2 litreye yakın su

• 1 saat yürüyüş (Puanlama için listeye kendimiz mi ekliyoruz yoksa bir arkadaşımızı mı etiketlemem gerekiyor?)

@Bir garip Seni etiketlemem gerekiyormuş sonradan fark ettim.

Eğer kahvaltı da nesfit yiceksen yanına 1 kupa şekersiz nescafe ve 3 ceviz ekle beraber güzel oluyor .yine de paket ürün kullanma derim .Öğlen yoğurt yanına 1 elma yiyebilirdin yoğurdun içine yilaf ezmesi de ekleyebilirdin .akşam ekmek yemeseydin iyidi geçmiş olsun canım

Aynen kramp giriyor birden kasiiklarima saçıyla birlikte kısa sürüyor kramplar ama sancı br girdimj akşama kadar kivrandiriyor Benm öyle bi sorunm yok ama nasıl koymuşlar bu teşhisi acaba
kuzenime ağrı girince halsizlik de var kıpırtayamıyordu kandan buluyorlar

5 mart menum
Sabah
1 bucuk has yumurta
1 tk pekmez 1 tk kaymak
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Cay
ara
Yarim ayva
Oglen
Pazi kavurmasi 6 kasik
Yogurt
Aksam
2 tavuk kanat yagsiz
1 tane pazi dolma
Salata
Su 3 litre
güzel canıum çok yememişsin ama bulguru olabildiğince azalt

Yohh hamile kalirsam icmem ama iciyom valla az da olsa
ya hamileysen

gözüm üstünde cuma eksi cıkmazsan

O biraz zor canim 2 bebekle evde ip atlarim diye dusundum bende
ay senin ikiside küçüktü dimi bebk arabası büyük se alır ikisinide aslında

Kızlar size bir soru: 21 gün şeker diyeti yaptınız mı hiç?
Ben de diyetisyenin kitabını aldım onu okuyup şekersiz beslenmeye geçmek istiyorum. Yediklerim yanı sıra çayı çok içiyordum ve bol şekerli. şekersiziçemediğimden çayiçmiyorum bu seferde çaya hasretim Kendimi arındırmak istiyorum.Başlamayı düşünüyorsan beraber başlayalım.

Artık mecbur kalmadıkça nesfit yemem. Bir kaç gündür şehir dışındaydım,pazar akşamı eve geldik. Sabah dolap boş olunca, markete aç gitmektense alternatif kahvaltı yapmış oldum öylece. Açken ben ben değilim yoksa
Dün malzemesizlikten idare ettim. Alışverişimi yaptım. Artık düzgün menüm olur inş.
Gerçi bugün kendimi toparlarsam biraz temizlik yapacağım sonra hep uyumak istiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…