- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.821
kızlar ders çalışıyorummm ama sıkıldım yaa ufff finallerde geldiiii
kolay gelsin canım................
kızlar bu akşam gelemiycem eve geçince . akşama misafir gelicekmiş yemek yapmam lazımufff bir türlü dinlenemedim yaa kaç gündür zaten evde yokumm dün gece geçebildim evime bu akşamda erken uyurum diye düşünüyodum bide nerdeee:84::84::84:
misafiri severim kızlar gerçekten ama hani şu sınav zamanlarımda olmuyo iştee hani demiyolar bu kızın sınavı var işten gelince müsait mi die yokk yaa telefon açıp napıyosun akşam sana geliyoruzz sanki robotumm uff. kusura bakmayın dert yakındım biraz ama napim yani walla şaşırdım artık ya yarın kursum var bide
unuttumm tabi sinirden söylemeyi kızlarr yatılı geliyolar yani kalmaya evleride 10 dakikalık uzaklıkta
artık sabaha kadar fadik çay-kahve servisi yapar duruurr[/QUOTE
kolay gesin canım sana,bizde ilişkiler resmidir yatılı gelen olmaz hiç...........
oooooo tebriklerr canımmm maşahallahhhhh
ohhhh ohhh ne güzel gitsin kilolar
canımm varyaa inan sırf bu temizlik ütü belasından kurtulmak için 24 saat işte olmaya razıyım :126::126:ben bu hafta kaç gölek v.s ütüledim hatırlamıyorum bile temizlikte cabasıı bide yarın yine yapıcammm uff
kızlar ders çalışıyorummm ama sıkıldım yaa ufff finallerde geldiiii
bi hafta oldu başlayalı .ilk başlarda çabuk veriliyomuş sanırım :/ yağdan mı gidiyo sudan bilmiyorum :26:
bugün sapıttım zamanında kalkamadım su hiç içmedim öğünlerimi zamanında yemedim.ödevlerim var yapılacak. sınavlara çalışmam lazım.annem içerde yemek hazırlamama yardım et diyo. sevgilim aramıyo imidatttttttttttttttttt
merhaba hatunlar ben geldim ya bi ton cezam var ya ne yazıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?